פורסם 2008 ביולי 1017 שנים הייסיימתי את TUROK וגם את COD4אני צריך המלצות למשחקים בסגנון הזה:שיהיה הרבה אקשן ויריאני חשבתי על:THE ORANGE BOXFEARGEARS OF WARDMC 4וזהויש עוד?ותגידו אם מה שרשמתי כאן נחשב משחקים טובים
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים מחבר בהחלט סיימתי את COD4 לפני חודש בערךואני לא אוהב משחקי רשת זה מה ששכחתי לומר רק משחקים רגילים סינגל פלייר
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים אם יש לך GAMEPAD ממליץ בחום על Devil may cry 3....אומנם כבר יש 4 בשוק, אבל 3 פשוט משחק ע-נ-ק.חוץ מזה, משחקים מומלצים:Orange boxCrysisGears of war [מומלץ בחום]Rainbow six : vegas [ווגאס 1!]Bioshock [מומלץ בחום]
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים GOW מספר על פלישה של זן מסוים של יצורים (לא זוכר את שמם)לכדור הארץ וחבר שלך בא לשחרר אותך מהכלאכדי להלחם ביצורים הללו(סיפרתי את זה ממש ממש בקצרה).זה משחק גוף שלישי ואני אישית (כמו עוד הרבה) אהבתי אותו מאוד.
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים עד כמה שאני זוכר לא מדובר על כדור הארץ, אלה על כוכב לכת אחר שהאנושות התישבה בו והיה שם גזע מקומי של חייזרים שנלחמים בהם.אני זוכר שאהבתי את הרעיון שאנחנו הפולשים מהחלל החיצון ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.