עבור לתוכן

שיפור מחשב קיים תקציב 10K

Featured Replies

פורסם

בקיצור

אם הלוח אם שלך תומך CF, אין לך סיבה להחליף לוח אם.

הקירור שלך סביר, לא מדהים למעבד.

וכיוון שאתה סטודנט ולא מקצוען שצריך ממש דיוק של 0.000001 אחוז בתמונות או משהו ב2D, לא הייתי לקוח QUADRO וכו', הם לא מריצים משחקים בכלל משהו, ההיתרון שלהם הוא ספציפית לתוכנות מסויימות כמו MAYA נניח.

קח זוג כרטיסי ATI ב2000 שקל ולדעתי אתה מסודר למשחקים לשנה-שנתיים הקרובות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי עכשיו הבנתי אותך,

אבל מה שמאוד חשוב לי פה שהמחשב ירוץ חלק במאיה כי אני הולך להכנס חזק בתוכנה

הקטע העיקרי פה שהמחשב יתאים לעבודה בגרפיקה וידאו

לא למשחקים

אני כן רוצה למצוא פתרון בשביל שניהם אבל עם דרישות מאוד גבוהות מהמחשב כל עוד זה אפשרי

פורסם

טוב אני מכיר קצת את התוכנות האלו, השאלה האם באמת שווה לך להשקיע נניח 6 אלף בשביל עוד 20 אחוז שיפור גג?

לא יודע

אם אתה כן רוצה לנצל אותן, הייתי הולך על ריבוי ליבות, שני כוננים קשיחים מהירים בRAID 0 או אפילו ראפטורים, וכרטיס מסך פחות בעייתי בתוכנות האלו, המעבד בעיקר זה שעובד קשה.

פורסם
  • מחבר

עוד ארדיסקים יש לי מספיק כבר

תהיה יותר ספיצפי לאפשרויות בבקשה

מה אתה בעצם אומר

פורסם

EAD, אתה מדבר הרבה שטויות וזורק הרבה באוויר וזה מתחיל לעצבן.

הBT נופל ב2 עד 5 מעלות מהTRUE 120 ולא יותר.

הBT עדיין קירור מפלצתי בידיוק כמו הTRUE120 ולא סתם הוא עדיין עולה 250שקל(או 220 בחלק מהמקומות)

ככה שמבחינת קירור אתה מסודר לחלוטין.

לגבי גרפיקה, אני אודה שאני לא מבין בגרפיקה ממש, אבל מה שאני כן יודע שזה במשחקים ובקידוד תכני HD כרטיס 4850 בודד(לא 2 כמו שאתה הולך לקנות)

טובים בערך פי 2 וחצי במשחקים וטובים עד פי 10 בקידוד תכני HD(כן, עד כדי כך...)

בכל מקרה, זוג של כרטיסי HD4850 ייתן לך שיפור רציני והלוח שלך אכן תומך.

לגבי QUADRO, אני מאמין שבשביל עבודה מרובה והרבה MULTITASKING שאני מאמין שאתה כן עושה הQUADRO יהיה מושלם.

וכיוון שאתה סטודנט ולא מקצוען שצריך ממש דיוק של 0.000001 אחוז בתמונות או משהו ב2D, לא הייתי לקוח QUADRO וכו', הם לא מריצים משחקים בכלל משהו :xyxthumbs:

איך לעזאזל הגעת לזה שהQUADRO לא מריצים משחקים בכלל טוב!? מעבד Q6600 שעובד במהירות זהה לE6600(2.4GHZ( וגם על אותו באס ייתן אותם ביצועים בכל המשחקים בידיוק כמו שנותן הE6600, בעתיד הקצת יותר רחוק שמשחקים יידעו לנצל ארבע ליבות הQ6600 יהיה טוב בהרבה בידיוק כמו שכפולי ליבה היום טובים פי כמה מחדי ליבה.

לגרפיקאי הייתי ממליץ על QUAD אין ספק, מה גם שהQUAD טוב בהרבה במולטיטאסקינג וזה מה שהוא הולך לעשות אני מעריך... וXP יודע לנצל את ה2 ליבות הנוספות ככה שאין ספק שQUAD כדאי לו לקנות.

אז לסיכום, לך על Q6600+ שני כרטיסי HD4850 וזהו, לא צריך לשדרג שומדבר חוץ מזה.

פורסם
  • מחבר
לגרפיקאי הייתי ממליץ על QUAD אין ספק, מה גם שהQUAD טוב בהרבה במולטיטאסקינג וזה מה שהוא הולך לעשות אני מעריך... וXP יודע לנצל את ה2 ליבות הנוספות ככה שאין ספק שQUAD כדאי לו לקנות.

אז לסיכום, לך על Q6600+ שני כרטיסי HD4850 וזהו, לא צריך לשדרג שומדבר חוץ מזה.

סורי פשוט יש לי כבר סלט אני לא מבין בכרטיסי מסך ובחומרה כבר כמו פעם

ה4850 זה הQUADRO ?

אופס בטח התכוונת לאלה נכון ?

http://zap.co.il/model.asp?model_id=684799

http://zap.co.il/model.asp?model_id=708424

פורסם

נכון, המעבד עולה 920(Q6600) והכרטיסי מסך זה 950~ X2 שזה אומר בערך 2000שקל ל2 הכרטיסים ועוד 920 למעבד... כל העסק אמור לעלות לך סביבות ה2900-3000 שקל תלוי איפה תקנה... אני יודע שבSKYPC כבר יש 4850 ב897שקל...

פורסם
  • מחבר

עכשיו עוד שאלה קטנה

מה לגבי RAID לפסול את זה ?

אהה והערה

יש לי ויסטה 64 ביט מקודם אמרת משהו על XP אז רק שתדע אם יש הבדל בכלל

עכשיו המעבד זה זה נכון ?

http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=3&Cat2ID=0&pid=IQ6600

והכרטיס מסך

יש כמה חברות של הדגם 4850 איזה עדיף ומה ההבדלים באמת ?

פורסם

ויסטא לא ממולץ בכלל הוא רק מוריד את הביצועים...

אם יש לך 64 ביט במעבד אז הויסטא 64 ביט תומך בו(הוא מנצל את כל הביטים)

אני מעדיף לינוקס הוא מנצל הכי טוב את המחשב אבל לך זה לא יעזור כי בטח אתה צריך את התוכנות של וינדוס(בשביל העריכה)

ואם לא תצטרך חלק כלשהו אחרי שתשדרג אתה תמיד יכול להביא לי ולעזור לי במחשב החדש שאני קונה(יש לי בסביבות ה2000 שקל)

פורסם

^^^

אתה מדבר הרבה שטויות או שפשוט לא הבנו אחד את השני.

הקירור שיש לו למעבד הוא בסדר, אבל לדעתי הטרמיילרייט עם מאורר טוב יתן לו יותר שקט וקירור הרבה יותר חזק !

לגבי לוח אם, זה הטעות היחידיה שעשיתי, לא שמתי לב שתומך CF, טעות שלי.

לגבי QUADRO - אני לא דיברתי בכלל על מעבד!

דיברתי על כרטיס מסך

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_1272_1135

יש לא מעט סוגים שם, ותשים לב למחירים גם כן, גרסאות ה4XXX ו5XXX מתחילות בכמה אלפים טובים ומגיעות גם לכמה עשרות אלפים (יש גם את הטלסה או משהו כזה שמגיע לפי כמה)

בכל מקרה, כפי שאמרתי אם אתה לא גרפיקאי סופר מקצועי ומקבל הרבה כסף עבור זה, (ואז אתה בכלל לא בא לפה לשאול לעצות), אין לך מה לחפש שם.

בקיצור

מעבד מרובע ליבות אחד כמו Q6600 עם OC רציני, או Q9300 או אפילו Q9450 (אם אתה רוצה "להתפרע") ותוסיף לזה כרטיס מסך אחד כמו 4870 או שניים של 4850 ואתה מסודר לחלוטין :)[br]פורסם בתאריך: 10.07.2008 בשעה 15:10:19

עכשיו עוד שאלה קטנה

מה לגבי RAID לפסול את זה ?

אהה והערה

יש לי ויסטה 64 ביט מקודם אמרת משהו על XP אז רק שתדע אם יש הבדל בכלל

עכשיו המעבד זה זה נכון ?

http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=3&Cat2ID=0&pid=IQ6600

והכרטיס מסך

יש כמה חברות של הדגם 4850 איזה עדיף ומה ההבדלים באמת ?

קח את ה4870, הוא פשוט מפלצת וגם קירור מאוד טוב יש לו, וDDR5 שיאפשר לעשות לו OC.

מעבד, הייתי לוקח את ה9450 או 9300 במקום Q6600, אלא אם הלוח אם לא מתאים.

בכל מקרה, גם Q6600 הוא סבבה לחלוטין וניתן לעשות OC רציני.

ואני חושב(וגם מבחני ביצועים מראים) שעבור מעבדי 64 ביט, חלונות 64 ביט ויסטה עם SP1 נותנת ביצועים לא רעים בכלל.

פורסם
  • מחבר

1422 שקל Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail

1899 שקל Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CrossFire X2

989 שקל Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail

מישהו יכול להסביר לי את ההבדלים בינהם ?

הקרוספייר זה מה שאני צריך זה ב1899 שקל או לקנות שניים של 989 שקל ?

ומה זה ה4870 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים