עבור לתוכן

קנית Leadtek GF8400GS ורוצה להוציא מימנו עוד קצת מיץ האם קיים קירור ?

Featured Replies

פורסם

כמו שכתוב למעלה. קנית אותו אחלה כרטיס במחיר שלו. ואחרי כמה בדיקות במנוחה הכרטיס עומד על 50 מעלות במאמץ מלא 65 מעלות אז אני רוצה ליקנות בשבילו קירור נחושת עם קיים כזה ביכלל ובכללי צריך קירור שמתאים עשוי נחושת עם מאוורר בלי זה לא משנה העיקר שיהיה עשוי נחושת עם אתם שואלים למה אז בשביל לבצע OC ולהוציא מימנו תמקסימום על קירור אוויר בבקשה עם אפשר קירורים עם קישור

תודה לעוזרים.

פורסם

לא עדיף שתחסוך את הכסף על הקירור (כ 150 ש"ח) לכרטיס נורמלי?

3850

3870

9600GT

4850

פורסם

תסלח לי על ההשוואה, אבל לקנות קירור נפרד לכרטיס ברמה הזו שקול לחלוטין להתקנת ג'אנטים ממגנזיום ב5000 שקל ואגזוז לחץ בפיאט אונו, כמו שמיטב ערסי ארצינו נוהגים לעשות.

המחיר של קירור נפרד לכרטיס מסך מתחיל מאזור ה100 שקל. תוסיף את זה למחיר ששילמת על הכרטיס (בסביבות ה200 אני מניח), ותגיע (במחיר) לכרטיסים כמו ה2600 של ATI, אולי גם ה3650, שטובים מה8400 שלך בכמה סדרי גודל. ובביצועים לאן תגיע? התשובה כנראה היא לשום מקום. אולי שיפור של 15% (וזה המון במונחים של כרטיסי מסך), מה שעדיין מציב את הכרטיס שלך בתחתית הסולם של כל כרטיס הנמכר כיום מסדרה 7 ומעלה של NV.

פורסם
  • מחבר

אמרתי עוד בהתחלה שלא מעניין אותי למה ואיך אני צריך קירור לכרטיס מסך הזה וזהו נקודה. עם אתם חושבים למה קירור טוב בשביל הכרטיס הזה וה הGF9600GT שיבוא אחריו

פורסם

אתה בטוח שלכרטיס שלך ול 9600GT יש את אותו מבנה הכרטיס... להזכירך, אם זה לא אותו מבנה הקירור לא יתאים... =\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים