פורסם 2008 ביולי 817 שנים שלום, המפרט שלי הוא:מעבד Q6600 ללא אוברקלוק2GB זכרון של OCZוכרטיס מסך 8800GT ללא אוברקלוקלאחרונה הרגשתי האטה מסויימת במשחקים והחלטתי לפרמט את המחשב, לאחר פרמוט והתקנה מחדש של ויסטה עדיין האטיות מורגשת החלטתי להריץ 3DMark06 וקיבלתי ציון של 5382 נראה לי ציון נמוך למערכת שלי.התקנתי את הדריברים האחרונים של Nvidia ו9 DirectX אחרון מהאתר של מיקורסופטאני חושש שיש לי בעיה בכרטיס מסך כי חוויתי לאחרונה קצת מסכים כחולים, מה דעתכם?יש איזה שהיא דרך לבדוק את זה לפני שאני פונה לחנות לממש אחריות?הטמפרטורות של הכרטיס מסך הם 65 מעלות במנוחה ו 80 במאמץשל המעבד 38 במנוחהתודהמצורפת תמונה עם כל הנתונים[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 917 שנים אם אני לא טועה לפי התמונה הכרטיס שלך עובד ב PCIEx1 ולא ב16 bus interface PCI-E 2.0 16@x1
פורסם 2008 ביולי 917 שנים מחבר הסתכלתי באמת בתמונות של אנשים עם GPUZ ונראה לי שאתה צודק זה על 1 ולא על 16 האם לדעתכם הבעיה הכרטיס מסך או אולי בלוח האם?הלוח אם הוא Gigabyte P35-DS3Lהאם יש דרך לשנות את זה או שעלי לפנות לחנות לממש אחריות?תודה
פורסם 2008 ביולי 917 שנים מחבר מחיפוש בגוגל גילתי שכנראה זה באג ידוע (מישהו מכיר?)http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=522&pgno=0באתר הנ"ל הם אומרים שכדי לפתור את הבעיה יש לעשות את הדברים הבאים:Disable "PEG Force X1" Set the NB Vcore to 1.45 v or below.בביוס שלי אין את האפשרויות האלה (הם משתמשים בלוח אם של Asus ושלי של Gigabyte)למישהו אולי יש מושג איך בכל זאת לפתור את הבעיה?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.