עבור לתוכן

מה חי יותר 3.5 או 2.5? במידה ומדובר בדיסק חיצוני שלא נעשה בו הרבה שימוש.

Featured Replies

פורסם

^

הדיסק מיועד רק לגיבויים. פעמיים בשבוע. שלוש פעמיים גג.

מה יחזיק יותר?

תודה.

פורסם

זה לא צריך להיות השיקול שלך.

דיסקים קשיחים חיים שנים רבות.

מה שכן, 3.5 יתנו לך ביצועים יותר טובים, יעלו יותר זול, וכמובן הרבה יותר GB.

3.5 הרבה יותר משתלמים, 2.5 מיועדים למחשבים ניידים..

לדיסק חיצוני 3.5, אין פה בכלל שאלה.

פורסם

אם השאלה היא שרידות נטו, לך על 2.5.

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם.

מבחינת זעזועים, מי עמיד יותר?

פורסם

על זה דיברתי, מבחינת שרידות נטו (אומר, עמידות בטמפרטורות גבוהות, זעזועים, נפילות וכו') דיסק 2.5 "לא רואה ממטר" דיסק 3.5.

פורסם

למה? את יוצא מנק' הנחה שה2.5" תוכנן להיות בשימוש במחשבים ניידים?

פורסם

על זה דיברתי, מבחינת שרידות נטו (אומר, עמידות בטמפרטורות גבוהות, זעזועים, נפילות וכו') דיסק 2.5 "לא רואה ממטר" דיסק 3.5.

לא מחייב, חוץ מסדרות מיוחדות שהוצאו למחשבי האקסטרים. חיסרון של כונני ה2.5 (מלבד זה שרובם רק 5400 RPM) הינו שהם

מתחממים יותר מאחיהם בגירסת ה3.5 ומועדים לתקלות עקב דחיסת פלטות בשטח קטן יותר ומאוורר פחות.

יש לציין שאם דיסק זה הינו לגיבויים בלבד ולא אמור להיות מחובר יותר מדי למחשב - אני אישית הייתי בוחר 2.5 בקופסה טובה. זה

נוח הרבה יותר ולא דורש חשמל חיצוני (אגב, זו וד נקודה בעייתית לשרידות שלהם). מה זה קופסה טובה - לאו דווקא קופסה עם 73

מאווררים אלא קופסא שלא מורכבת מפלסטיקים מעפנים שאחרי חצי שנה חיבורי הUSB לא יושבים טוב ומקצרים את חייו של הכונן.

פורסם

קודם כל כן, אתה מכיר דיסק 3.5 שהיה עומד, תוך כדי עבודתו, לאורך זמן ברעידות ובטילטולים של מחשב נייד?

דבר שני ובעיקר, מניסיון, יש לי WD PASSPORT שנפל לי מהשולחן יותר מפעם אחת, והוא עדיין עובד כמו גדול, אפילו למילואים אני לוקח אותו.

פורסם

ושוב, מסכים איתך עד גבול מסויים. ברעידות ובטילטולים יש יתרון - מבחינת אורך חיים בעבודה נטו - חיסרון. אם זהו הרדיסק

שאמור לשבת במגירה ופעם בשבוע לצאת לגיבוי וחזרה - ה3.5 יחזיק יותר זמן. (אגב, לא סתם יש שנת אחריות אחת לכונני

2.5)

פורסם

ושוב, מסכים איתך עד גבול מסויים. ברעידות ובטילטולים יש יתרון - מבחינת אורך חיים בעבודה נטו - חיסרון. אם זהו הרדיסק

שאמור לשבת במגירה ופעם בשבוע לצאת לגיבוי וחזרה - ה3.5 יחזיק יותר זמן. (אגב, לא סתם יש שנת אחריות אחת לכונני

2.5)

אתה טועה.

על כונני 2.5 יש 3 שנות אחריות, לפחות לגבי סדרת passport של WD.

מבחינת ביצועים, קצב ההעתקה לדיסק מהסדרה הנ"ל הוא 25 מ"ב בשניה.

פורסם

דיברתי על הרדיסקים רגילים, לא על גירסאות חיצוניות ע"מ להראות את ההבדלים בין הגדלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים