עבור לתוכן

מה ההבדל בין PCI-E לPCI-E2?

Featured Replies

פורסם

האם יש הבדל משמעותי PCI Express וPCI Express2 מבחינת ביצועים ?

ואיזה לוחות אם יש בהם PCI Express2?

פורסם

1. לא

ב. לוחות אם עם P43\P45\X48

פורסם

1. לא -> וגם מהירות הממשק גדולה פי 2.

ב. לוחות אם עם P43\P45\X48 -> ולא נשכח גם את X38

פורסם
  • מחבר

אז לא כדאי לשדרג לוח אם רק בשביל זה כי לפי מה שהבנתי שכרתיסי מסך חדשים פועלים על PCI-E

טוב תודה אחי :)[br]פורסם בתאריך: 8.07.2008 בשעה 10:19:55

מה זה אומר מהירות הממשק גדולה פי 2?ועל מה היא משפיעה?

סליחה אבל אני לא כלך מבין בנושא הזה קצת הסבר יעזור לי :nixweiss:

פורסם

אפשר להעביר פי שתיים יותר מידע, ברוב הכרטיסים אין הבדל, אבל כבר בכרטיסים היקרים מתחילים לחוש בהבדלים וPCIE 1.1 X16/PCIE 2.0 X8 לא מספיק ומתחילים להזדקק לPCIE 2.0 X16.

פורסם

בכרטיס בודד של HD4870 יהיה הבדל על לוח אם P35 ?

פורסם

ההבדל בביצועים הוא בערך כ10% יותר טוב ב PCI-E 2.0...

פורסם

אני הזמנתי לפני יומיים לוח אם של ABIT IP35-E עם כרטיס HD4870 בטוח שיהיה הבדל בביצועים? ואם כן, כדאי להתקשר ולהגיד להם שיחליפו לי ללוח אם אחר? ואיזה לוח?

פורסם

אני הזמנתי לפני יומיים לוח אם של ABIT IP35-E עם כרטיס HD4870 בטוח שיהיה הבדל בביצועים? ואם כן, כדאי להתקשר ולהגיד להם שיחליפו לי ללוח אם אחר? ואיזה לוח?

הבדל של 10 אחוז זה מה שמפריע לך???

אם קרייסיס עובד אצלך על 10FPS בחיבור PCI-E 1.0, אז בPCI-E 2.0 הוא יעבוד ב11FPS... זה מה שיעשה את ההבדל?? עוד FPS אחד ישנה לך בביצועים?? בשניהם יראו חרא, גם ב10 וגם ב11 FPS...

ואם הוא יעבוד ב80 FPS בחיבור PCI-E 1.0, אז אם הוא ירוץ ב88 FPS בחיבור PCI-E 2.0 באמת ישנה לך??? 80FPS זה ממילא מעל ומעבר למה שצריך בכדי לשחק במשחק כלשהו בלי הפרעות...

אלה הבדלים מזעריים, חבל לדעתי להשקיע עוד כסף בלוח אם חדש....

פורסם

טוב תודה, אתה יכול להראות לי איזה ביקורת בין לוח של PCI 1.0 לבין PCI 2.0 שמראה הבדל של 10%?

פורסם

אני לא זוכר איפה אבל ראיתי השוואה ביניהם ובשורה התחתונה ההבדל היה כזה... תריך חיפוש בגוגל אני בטוח שתמצא הרבה תוצאות כאלה...

פורסם

הבדל של 10 אחוז זה מה שמפריע לך???

אם קרייסיס עובד אצלך על 10FPS בחיבור PCI-E 1.0, אז בPCI-E 2.0 הוא יעבוד ב11FPS... זה מה שיעשה את ההבדל?? עוד FPS אחד ישנה לך בביצועים?? בשניהם יראו חרא, גם ב10 וגם ב11 FPS...

ואם הוא יעבוד ב80 FPS בחיבור PCI-E 1.0, אז אם הוא ירוץ ב88 FPS בחיבור PCI-E 2.0 באמת ישנה לך??? 80FPS זה ממילא מעל ומעבר למה שצריך בכדי לשחק במשחק כלשהו בלי הפרעות...

אלה הבדלים מזעריים, חבל לדעתי להשקיע עוד כסף בלוח אם חדש....

10% זה ממש לא מיזערי (אבל אני לא יודע עם זה באמת 10%)

פורסם

זה לא 10%, לאנשים נדפק הראש מאז שהם התחילו לראות את הביקורות של הקרוספייר.

לא יהיה שום הבדל בין הלוחות, רוחב הפס לא בדיוק מגביל.

גם בקרוספייר, מדובר יותר על בעיות דרייברים לא פתורות מעל הגבלה ממשית ברוחב הפס.

אני ממליץ להחליף ללוח P43/P45 בכל מקרה בגלל היתרונות האחרים, אבל שלא יהיו לך חששות בקשר לכרטיס והביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים