פורסם 2008 ביולי 717 שנים אז ככה קניתי הרדיסק חדש (אמרתי לא נסתבך פירמוט לא פירמוט בלאגנים)קיצור עכשיו יש לי הרדיסק חדש (גם ככה הייתי אמור לקנות,אבל לא משנה)בקיצור בדרך כלל שהייתי ניכנס לBIOS הייתי רואה את השם של ההרדיסק שם וכו' (במקרה שלי זה היה WESTEN DIGTEL וכל הפרטים)עכשיו קניתי הרדיסק חדש כמו שאמרתי חיברתי אותו והוא לא מזהה אותו כלומר הוא לא מופיע בBIOS בכללאמרתי טוב בא ננסה את ההרדיסק הקודם וגם אותו הוא לא מזההוכמובן שעשיתי על שני ההרדיסקים בגמפרים שלהם על MASTER וכל אחד חיברתי בנפרד ( כלומר כל נסיון חברתי אחד בלבד) אין לי מושג למה זה קורה.מה נראה לכם?
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מדובר בחיבור IDE ?אם החדש היה בחיבור סאטה אז לא היה צורך לגמפר אך אני מניח שזה לא המצב.אם זה חיבור פרללי (IDE) אז שחק אם הגמפרים שים על כבל אחר.תבדוק חיבורים.בד"כ השטויות האלה גורמות לבעיות.
פורסם 2008 ביולי 817 שנים מחבר ניסיתי הכול אחי כלום לא עזרהחלפתי כבל החלפתי גמפריםקיצור כלום לא עוזרמה אפשר עוד לנסות אני מיואש כברהוא לא מזהה בכלל את ההרדיסקים
פורסם 2008 ביולי 817 שנים מחבר טוב לא יודע מה נסגראבל הוא החליט לעבוד לא יודע למה אחרי שהחזרתי את הצמה הקודמת שהיתה פתאום הוא עובדתודה בכול אופן לעוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.