פורסם 2008 ביולי 1417 שנים הרגע קניתי את המשחק וגם לי יש לשלוח GUEST PASS... אבל אני אהיה יותר מתוחכם ממסטלה, אני יצור תוכנה שתגריל אוטומטית מישהו מתוך רשימה שאני יצור פשוט אין לי כובע
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים פשוט אין לי כובע היה לך שבוע לקנות אחד. SHAME ON YOU ועכשיו ברצינות, איך אתה הולך להכין \ הכנת את התוכנה הזאת?
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים היא כבר יושבת מוכנה... מחכה עד ל23:00 כמה דקות עבודה בC# עכשיו אחרי שאני חושב על זה, אני בטוח שיכולתי לעשות את אותה התוכנה בשורת הפקודה... [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים פשש כל הכבוד.תגיד, יש בכלל סרברים עכשיו?גם אני תכננתי לקנות שבוע שעבר, אבל יום אחרי שנסגר הסוף שבוע חופשי, kirma סגר את הסרבר שלו..הוא אחרי זה העלה אותו שוב? או שיש סרברים ישראלים אחרים?
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים לא ממש הסתכלתי על זה..אבל ראיתי שיש איזה 2-3 שרתים ישראלים...ומה שמוזר, אני לא רואה עכשיו סרברים בכלל! אפילו לא מאירופה...
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים תמחק אותי בבקשה, אין לי צורך במשחק חח, ואם הייתי זוכה מה היית עושה?? אנשים היו בוכים פה על ההפקרות!! :lol:
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מה אני עושה ברשימה שם אילן? לא ביקשתי אבל תודה שהכנסת אותי כי אם הייתי זוכה הייתי מעניק את המשחק לראשון שעף מהרשימה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.