עבור לתוכן

משחקים לXBOX360 ולPS3

Featured Replies

פורסם

לא סובל את התגובו של : 360" הכי טוב PS3 סתם חרא".

אי אפשר לא להיות פאנבוי מגעיל?

אני אישית יש לי PS3 והיא אחלה קונסולה ואני ממש נהנה ממנה מכל הבחינות , אבל אני לא אומר שה 360 היא חרא קונסולה, להפך היא ממש קונסולה טובה שיהיה לי כסף מיותר אני חושב שאני אסדר לעצמי 360 בשביל ההנאה של GeOW1+2 וHALO וכל הבלעדיים האחרים של ה360.

סה"כ 2 הקונסולות מאוד טובות ואם מישהו אומר משפט כמו PS3 הכי טוב 360 סתם מעפן הוא פאן בוי מגעיל / לא ניסה לשחק בשתי הקונסולות.

• תגובות 64
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא סובל את התגובו של : 360" הכי טוב PS3 סתם חרא".

אי אפשר לא להיות פאנבוי מגעיל?

אני אישית יש לי PS3 והיא אחלה קונסולה ואני ממש נהנה ממנה מכל הבחינות , אבל אני לא אומר שה 360 היא חרא קונסולה, להפך היא ממש קונסולה טובה שיהיה לי כסף מיותר אני חושב שאני אסדר לעצמי 360 בשביל ההנאה של GeOW1+2 וHALO וכל הבלעדיים האחרים של ה360.

סה"כ 2 הקונסולות מאוד טובות ואם מישהו אומר משפט כמו PS3 הכי טוב 360 סתם מעפן הוא פאן בוי מגעיל / לא ניסה לשחק בשתי הקונסולות.

תוסיף אותי ל Buddy List :)

YogX[br]פורסם בתאריך: 9.07.2008 בשעה 16:52:21

xbox360 יותר טוב מ PS3

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots - Halo3

Resistance: Fall of Man - Gears of War 1+2

אוי ווי אוי ווי...

לא יכלת למצוא משחקים קצת פחות קשורים?!

איך MGS4 קשור למשחקיות של HALO 3?!

איך Resistance קשור למשחקיות של Gears of War?!

אלוהים ישמור... תפסיק לצטט מה שאתה שומע בפורומים אחרים וחברים שלך...

פורסם

תגובה לעניין :xyxthumbs:

כל מילה זהב, סוף סוף בדיון הארוך הזה תגובה כמו שצריך.

מה בדיוק ציטטת? הציטוט ריק

Godmoney:

Resistance כנגד Gears of war קשור לגמרי, שני shooters, איך לא קשור?

MGS זה סיפור אחר לגמרי, ואם כבר בעניין של השוואה ל-Halo אז אני כן אגיד ש-Halo הוא לגמרי Overrated ואני רחוק מלהיות היחיד שחושב ככה. לא התלהבתי מאחד בכלל (למעשה הייתי מאד מאוכזב), שתיים היה חביב ושלוש, מהמעט שניסיתי, גם ייכנס לקטוגריית הנחמד.

פורסם

Godmoney:

Resistance כנגד Gears of war קשור לגמרי, שני shooters, איך לא קשור?

MGS זה סיפור אחר לגמרי, ואם כבר בעניין של השוואה ל-Halo אז אני כן אגיד ש-Halo הוא לגמרי Overrated ואני רחוק מלהיות היחיד שחושב ככה. לא התלהבתי מאחד בכלל (למעשה הייתי מאד מאוכזב), שתיים היה חביב ושלוש, מהמעט שניסיתי, גם ייכנס לקטוגריית הנחמד.

Resistance זה First Person Shooter ו Gears of War זה Third Person Shooter...

אני לא מבין למה כל הזמן משווים בין השניים. רק בגלל ששניהם היו "המשחק הגדול" של כל קונסולה בתקופת הזמן ההיא...

ההשוואה היותר הגיונית (מבחינת סגנונות משחק לפחות) זה Resistance ל-Halo ו Uncharted ל-Gears of War...

פורסם

ברור שהוא ריק, הוא שם רק בשביל להצביע שאני מדבר על התגובה שלך, אני לא אחזור על כל מה שכתבת שוב.

[יש על זה תרד בפורום פלאשו, תרד מאוד מעניין, שבציטוטים אין טעם לחזור על משהו שנאמר וכו' וכו', תרד גאוני]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים