עבור לתוכן

Wifi התחרפן, לא מתחבר לאף רשת..

Featured Replies

פורסם

שלום. :)

עשיתי Hibernate, הלכתי ללימודים.

חזרתי והפעלתי, והלפטופ לא מתחבר לשום רשת אלחוטית!

זורק Errorים מוזרים לאללה, שהרשת שאני מנסה להתחבר אליה כבר לא בטווח ולנסות לעשות refresh ולהתחבר למשהו אחר. (DUH!)

הנה הדברים שניסיתי:

1. ריסטארט.

2. לכבות ולהדליק את ה Wifi ידנית (fn+f2..)

3. להתקין מחדש את הדרייבר.

4. לשנות את השם של הרשת (לשנות את ה ssid ממסך הניהול דרך האייפון שמתחבר בלי בעיה) ולעשות ריפרש, לראות אם הוא רואה את השם החדש, והוא אכן רואה וזורק את אותה השגיאה.

5. להתחבר כאשר אינטל מנהל לי את ה wifi ולא Windows, פה הוא גם לא הצליח אבל במקום שגיאה מפגרת ולא הגיונית הוא פשוט אומר: "unable to connect" בלי סיבה.

6. להתחבר לרשת של השכנים, הוא לא מצליח לכלום. לרשות הנעולות הוא זורק את השגיאה ממקודם (כמו ששלי נעולה גם של השכנים) ולרשתות הלא נעולות הוא סתם לא מתחבר.

כרגע במזל יש לי כבל רשת 10 מטר ואני מחובר חוטית בין החדר שלי לשל השותף שלי...

הצילו!!

נ.ב.

השותפה שלי גם עם אלחוטי ואצלה אין בעיות, ככה שזה בטוח נקודתי בלפטופ שלי...

תודה.

פורסם

מחשב של לנובו אני מנחש, איזה דגם?

צריך להיות לך, פרט לfn+f2, גם כפתור מקדימה (אאל"ט) של כיבוי והדלקה של החיבור האלחוטי.משהו כזה.

תכבה דרך שם, תכבה דרך הfn+f2 ותדליק חזרה.

פורסם

הקישור (לתמונה) נותן 403 ב FF, אבל נפתח תקין ב IE ( :errrr:) אבל אם אני זוכר נכון יש לו בכלל DELL

(אבל גם ב DELLים לחלק מהדגמים יש באמת כפתור פיזי לכיבוי של WIFI+BT)

רן, חוץ מהבית והשכנים, ניסית רשתות אלחוטיות אחרות? קח אותו לטיול, מקדונלדס או משהו ותנסה בחוץ.

ניסית לשנות מיקומים בבית? לשים אותו למשל במיקום של המחשב של השותפה, שכן מתחבר? (אולי משהו מפריע לו במיקום הנוכחי).

לכבות לחלוטין לשעה++ , להדליק ולנסות שוב, ניסית?

לרשתות שאתה לא מצליח להתחבר אליהן - יש חיווי שיש קליטה טובה? (ולמרות זאת אתה לא מתחבר)

או שכמעט ואין קליטה פתאום (בניגוד לעבר, שכן הייתה)?

נ.ב תראו תראו למי יש חשבון ב hwzone :)

פורסם

כיוון שאין לי אקספלורר (לינוקס ::)) אני חייב להסיק שהבעיה אצלך ;D

האמת עכשיו שאני קורא שוב אני שם לב שזה fn+F2, ובלנובו זה fn+F5... אז אולי זה כן DELL :-[

העיקרון אותו עיקרון...

החוש השישי שלי אומר לי שאתם מכירים.

פורסם
  • מחבר

אריק צודק (וסחטיין על הזכרון!), אכן Dell inspiron 6000 בן 3 בערך (קצת משודרג).

את שאר העצות שלך לא ניסיתי, למרות שהייברנייט לכל הלילה זה בערך כמו לכבות, אם הרעיון הוא החשמל או משהו כזה..

ולגבי חיווי הקליטה, אתה צריך להבין שאני גר בבניין מלא מלא מלא סטודנטים, לכולם פה יש wifi, וכמעט תמיד יש איזה 15 רשתות באזור.

אבל לא ניסיתי לקחת אותו למקום אחר, אפילו לא בדירה, אני אעשה את זה ואודיע לכם מה יצא.

תודה על העזרה...

נ.ב.

יש לי חשבון כבר הרבה זמן, פה ושם היו לי בעיות ואני זוכר שייחצנת את הפורום הזה נון סטופ יא גרופי. :) :)

פורסם

תבדוק גם אם מוגדרות לך כתובות IP או DNS ידני אם כן תשנה לאוטומטי

פורסם
  • מחבר

יש פתרון, ואני בשוק שלא חשבתי על זה עד עכשיו.

טוב האמת סוג של חשבתי אבל פסלתי..

אז ככה, יש לי בחדר את הגאג'ט הזה:

http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3158503

ובמשך איזה חודש הוא וה wifi הסתדרו ביחד בלי בעיה מיוחדת...

עד שיום אחד התחילו הבעיות שציינתי, אז לא חשבתי שזה זה כי באמת למה שאחרי חודש פתאום יהיו בעיות? ואם השותפה שלי הצליחה להתחבר והיא גם סוג של "בקו האש", לא חשבתי שזה קשור.

מסתבר שזה בדיוק זה, כי אתמול כשג'וני (האייפון) לא הצליח להתחבר ל wifi מהחדר, הבנתי שהחדר שלי מקולל (מקולל!), הולך בין אנשים ברחוב... אממ...

איפה היינו?

בכל אופן, הוצאתי את השטות מהחשמל, ו viola! :)

תודה על העזרה :)

פורסם

רן, חוץ מהבית והשכנים, ניסית רשתות אלחוטיות אחרות? קח אותו לטיול, מקדונלדס או משהו ותנסה בחוץ.

ניסית לשנות מיקומים בבית? לשים אותו למשל במיקום של המחשב של השותפה, שכן מתחבר? (אולי משהו מפריע לו במיקום הנוכחי).

לא רוצה לומר "אמרתי לך"... ;)

פורסם
  • מחבר

למה אתה לא רוצה?

זה אחד הכיפים הגדולים בחיים :)

תגיד, תתפרע, תעשה איזה spiteful dance :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים