פורסם 2008 ביולי 617 שנים מה דגם ה-MyBook שלך?כי יש לי גם MyBook (תראה במפרט בצד), ועכשיו בדקתי אצלי השנאי נותן 12V ו-2.0A.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מחבר זה מהדגמים הישנים עם העיגול הירוק.כולם נותנים אותו הדבר בעיקרון.הוא מחו"ל.אהה, נזכרתי, קניתי מניו אג.http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136176
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מחבר ^אפשר לתרגם את זה לשפה פשוטה?--------------------------------------12V ו-2.0A. פשט אלה הפרטים?יש עדיפות לחנות, או שניתן לרכוש אחד כזה בכל חנות חשמל?תודה.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים קיימים 2 סוגים של שנאים, מיוצבים, ולא מיוצבים.השנאים המיוצבים יקרים מאחיהם הלא מיוצבים בכמה עשרות שקלים. מעגלים אלקטרוניים רגישים, ישרפו אם יחוברו, לאורך זמן, לשנאי לא מיוצב.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מחבר תודה רבה לשניכם.ועוד שאלה אחרונה:בוודאות זה 12V ו-2.0A?לפי ההגיון, כל ה"מייבוקים" אותו הדבר במתח.שוב, תודה.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים זה לא אמרתי, אם אתה זוכר, שאלתי ולא קיבלתי תשובה:אתה זוכר כמה וולט הוא נתן?אולי זה רשום על המכשיר עצמו.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מחבר אם זכור לי, ואם זכרוני אינו מטעה אותי, אז זו אכן העוצמה.לדעתי כל המייבוקים, הירוקים לפחות, בעלי אותם הספקים החשמליים.תודה ענקית לשניכם.אגב- יש עדיפות לחנות, או שניתן לרכוש אחד כזה בכל חנות חשמל?
פורסם 2008 ביולי 817 שנים מחבר קניתי אחד כזה, ואני צריך אישור ממכם שזה אכן השנאי הנכון- כיצד ניתן לדעת שהוא מיוצב? תמונות: תודה רבה, אודה לעוזרים מאד.
פורסם 2008 ביולי 817 שנים זה לא נראה כמו שנאי מיוצב (על המיוצבים רשום regulated), אם אתה רוצה להיות בטוח, קח מולטימטר ובדוק את המתח המתקבל, שנאים מיוצבים מוציאים 12V בדיוק בעוד הלא מיוצבים מוציאים משהו כמו 13.5V.
פורסם 2008 ביולי 817 שנים מחבר איפה משיגים מולטימטר,והאם המחיר שלו (60 ש"ח) מצביע על כך שהוא מיוצב?שוב, תודה.
פורסם 2008 ביולי 817 שנים המחיר הוא לא נתון שכדאי להסתמך עליו.בכל מקרה, אם לא כתוב עליו regulated, הוא כנראה לא מיוצב.ולכל אחד שמתעסק באלקטרוניקה (אם אתה מכיר כאלו) צריך להיות מולטימטר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.