עבור לתוכן

המלצה למשחק בסגנון דיאבלו.?

Featured Replies

פורסם

אוקי מה יש חוץ THE WITCHER ,DUNGEON SEIGE, SILVER FALL,FABLE,TITAN QUEST ו NEVER WINTER NIGHT ?

פורסם

דיאבלו 3 : ) שרק הוכרז ועדיין לא ידוע מתי יוצא :(

הממ לא שיחקתי ב baldur's gate אבל אני חושב שהוא בסגנון דומה ואמור להיות טוב.

פורסם

אפשר לשחק ב Fallout 2 שהוציאו לו Resolution Patch וכעת ניתן לשחק ברזולוציות גבוהות ולא להבהל מה 640X480 המקורי.

פורסם

DS2?

פורסם

NOX

פורסם

אפשר לשחק ב Fallout 2 שהוציאו לו Resolution Patch וכעת ניתן לשחק ברזולוציות גבוהות ולא להבהל מה 640X480 המקורי.

באמת?! :o :o

למה לא אמרת כלום..

חדשות מעולות!

DS2?

אני חושב שהיא כבר חרשה את Dungeon Siege 2

פורסם

fallout אולי הוא RPG אבל הקרבות שם של אסטרטגיה בתורות ולא hack and slash.

אני מכיר משחק אחד שהוא די נחמד קוראים לו dark stone הוא די ישן אבל נחמד. אולי יתאים arkanum אני לא זוכר איזה סגנון זה ואולי גם את סדרת divinity את יכולה לנסות. לי באופן אישי אין כלכך סבלנות לquests מסובכים כרגע. אפשר גם את guildwars לשחק solo ויש שם די הרבה תוכן. יש גם משחק שקוראים לו dungeon runners עוד לא ניסיתי אז אין לי מושג איך הgameplay שם.

איך silverfall? ראיתי שמוכרים אותו בגרושים בחול שווה לקנות?

פורסם

באמת?! :o :o

למה לא אמרת כלום..

חדשות מעולות!

אני חושב שהיא כבר חרשה את Dungeon Siege 2

לא רק זה. בפאצ'ים שעשו, פתרו כל באג קיים בFALLOUT(והיו רבים כזכור), השלימו quests שהמפתחים לא סיימו לעשות, והכי חשוב! כעת כשאחד מהParty members שלך לובש שריון כלשהו, אתה מסוגל לראות אותו עליו! כמה כעסתי כל פעם ששמתי Power armor על SULIK והוא עדיין היה עירום :lol:

לא ידעתי שיש כאן חובבי fallout מושבעים כמוני :) לצערי רק אין מה לצפות מbethesda, שהולכים להרוס את fallout לחלוטין ולהפוך אותו למשחק חלול בדיוק כמו אובליביון :( כל הזמן הזה הם צועקים שחייבים "לחדש", והנה עכשיו blizzard מאכילים אותם בחרא, בכך שהם הראו את diablo 3 המדהים, אשר נשאר נאמן לחלוטין לdiablo המקורי. Isometric view עבר מהעולם? UP YOUR ASS!

אגב, מה אמרו bethesda בתגובה לdiablo 3? "חבל שהם לא עשו אותו בFPS" :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

fallout מאוד ישן והגראפיקה נוראית.

פורסם

משחק שאהבתי שיש לו גרפיקה יחסית נחמדה

rage of mages 1+2

הוא יצא ב97 כחיקוי לדיאבלו אך הוא מתרחש בשטח פתוח וצבעוני הרבה יותר.

פורסם

דיאבלו 3 : ) שרק הוכרז ועדיין לא ידוע מתי יוצא :(

הממ לא שיחקתי ב baldur's gate אבל אני חושב שהוא בסגנון דומה ואמור להיות טוב.

baldurs gate בכלל לא דומה לסגנון משחק של דיאבלו!!

דיאבלו זה ACTION RPG

בלדורס גייט זה RPG פשוטו כמשמעו, משחק עמוק בעל אלמנטים רציניים של RPG, פיתוח יותר מדמות אחת, הקרבות הולכים ע"פ חוקי ה D&D.

פורסם

fallout מאוד ישן והגראפיקה נוראית.

לפי דעתי גרפיקה זה לא כזה חשוב במשחקים העיקר המשחקיות (טוב אני בן 31.5... ) יש עוד משחקים עם גרפיקה גרועה שהם די טובים שהם משחקים rogue like בהם הגרפיקה מורכבת מ ASCII .אבל גם לי יש העדפות - אני אוהב את ADOM ואת Omega אבל לא אוהב את angband/moria (המשחק שdiablo מבוסס עליו ) ואת nethack . ב adom ו Omega יש עלילה וquests במשחקים האחרים שהזכרתי אין ממש quests וגם אין outdoor שבו אפשר לעבור ממבוך למבוך והכל בנוי על מבוך אחד.

darkstone יצא בערך שנה לפני diablo 2 אם את רוצה לדעת איך הוא מבחינה גרפית . יש את fallout tactics שהגרפיקה שלו נראת יותר טוב מfallout אבל הוא יותר משחק קרבות ממשחק RPG .אפשר גם להעביר אותו לTBS כמו במשחקים אחרים כי בdefault הוא מתחיל מRTS+PAUSE בדומה לufo :aftermath . המשחק ROM2 נראה כמו RTS יותר עם מבט למעלה ולא ממש דומה diablo2 עם מבט קבוע באלכסון מלמעלה. בdarkstone יש אפשרות שליטה במצלמה אני לא יודע אם זה אפשרי ב D2 אבל לא נראה לי שצריך את זה.

בקשר ל rage of mages 2 הוא די נחמד. אבא של אשתי מצא שיטה לעלות דרגות ולהרוויח ים של כסף בmultiplayer הוא פשוט מעמיד את הדמות שלו ליד הnecromancer והולך לקרוא ספר :lol:

פורסם

Sacred.

פורסם

גלית, תנסי את Divine Divinity.

http://www.gamespot.com/pc/rpg/divinedivinity/index.html

לי הוא נמאס אחרי כמה זמן, אבל נראה לי שתאהבי אותו.

(יש לו משחק המשך אגב)

ובקרוב יוצא Space Siege כמו שאת יודעת

http://www.gamespot.com/pc/rpg/spacesiege/index.html?tag=topten;all;title;5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים