פורסם 2003 ביוני 722 שנים מחבר למי שלא הבין, הפרטים הסופיים נקבעו כבר במודעה הראשונה, והתאריך הסופי, שהוא ה-23 לשישי,[glow=red,2,300]שהוא לא ישונה עוד[/glow].* שעת פתיחה - 15:00*שעת סיום - 12:00 בבוקר למחרתלכן אנחנו מאיצים בכם להירשם, ואתם מתבקשים לשלוח לכתובת isralan@hotmail.com את הפרטים הבאים:* שם פרטי ומשפחה* מקום מגורים* גיל* כתובת אימייל* טלפון (עדיף פלאפון)האתר ייפתח היום או מחר (זה סופי!), ותוכלו גם להירשם דרכו אם כל כך תרצו.הכתובת תיווסף בהמשך.
פורסם 2003 ביוני 822 שנים מחבר אוקיי...אני לא חושב שהשאלה רלוונטית מכיוון ש-95 אחוז מהשתתפים כנראה יבואו מבית הספר שלנו או מהעיר שלנו ולכן אתה לא תכיר אותם והשמות לא יהיו רלוונטיםמה שכן זה העלה לי את הרעיון שפשוט נעשה רשימת הרשמה מסודרת של מי שבא ומי שלא שבא מהפורום....אז בבקשה תכתבואם בכוונתכם להגיעמשתתפים בלאן מהפורום-בטוח!1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.מקווה לראות אתכם נרשמים...
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר חברה הודעה מסעירה!!!!!!!יש לנו פרסים לחלק!!!!!בין הפרסים יש LG cdr burner 52x24x52,4 ,ארבעה רמקולים+סאב וואפר=(Creative Inspire (4.1וגולת הכותרת!!!!!![glow=blue,2,300]Geforce FX 128 MB DDR!!!!!![/glow]הבהרה:שימו לב יש רק את הפרסים הנ"ל 1 מכל אחד בינתיים....(נראה לי מספיק אך נשתדל להוסיף!!)אז שמישהו לא יבין לא נכון....יש רק 1 מכל אחד ורק את הפרסים הנ"ל.את הפרסים כנראה נחלק לקבוצה הזוכה בטורניר כלשהו או שהם יוגרלו,עדיין לא הוחלט.
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר את הפרסים קיבלנו במחיר מאוד מופחת תודות ל:מרדניתwww.mardanit.co.ilבמידה והלאן הזה יצליח מרדנית תשקול להוסיף פרסים ללאנים הבאיםעוד ספונסרים שאנחנו צריכים לציין הם המועצה המקומית קריית טבעון ולאיש מאוד נחמד שתורם לנו ציוד בשםmiscrosoft-ציוד שהוא סוף הדרך מבחינת רשתות (איפה תראו עוד switch 10/100/1000 mb/48 פורטים אופטי בלאן?!)אנחנו במגעים עם ספונסרים נוספים כך שאנו מקווים שיתווספו פרסים לרווחת המשתתפים.
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר כן...מתקדמים בחיים.... רק חשוב לציין שאם האיש ממרדנית יתרשם מהנוכחות של אנשים...בפעם הבאה נקבל עוד פרסים ממנו.... ככה שחשוב שתגיעו... ורוקפורד ממש חבל שאתה לא מגיע....ותודה...
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר טוב כמה הודעות חדשות....קלאנים שבינתיים באים אל הלאן:1)sinners (לפחות חצי מהקלאן)2)sd.il3)team infected אני אעדכן אותכם לגבי קלאנים נוספים שיגיעו.......בינתיים אני מקווה שהאתר יעלה היום..או מחר....(אני מאוד מקווה)בינתיים עוד דרך להגיע אלינו היא ב-mircבשרת של quakenetבערוץ:#isralanאנו מנסים להשיג פרסים שיוגרלו באירוע,בלי קשר להשתתפות בטורנירים (אל תקפצו זה לא יהיה ג'י פורס אף אקס)אבל פרסים נחמדים שיגיעו לא לשחקנים המקצוענים אלא לאלו שבאים לכייף.אז תהיו איתנו בקשר
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר דווקא שהודענו על פרסים אתם מפסיקים להגיב?!?!?!?!ולמה אף אחד לא נרשם?!
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים אם אתה באיזור תבוא לביקור אני לא חושב שאני אבוא. אף פעם לא הייתי במסיבת רשת ואני גם לא משחק אף משחק רשת חוץ מג'נלרז. ויהיה קשה לשכנע אנשים לבוא בשביל לשחק את זה במיוחד כשהם מרחבי הארץ
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים איפה אתה גר אם אתה קורב יחסית אז תגיע סתם אפילו בלי מחשב לראות את המקום אולי תהנה לך תדע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.