עבור לתוכן

איך 4850CF יריץ CRYSIS על 24"?

Featured Replies

פורסם

שלום!

הנה המפרט שאני מתכוון לקנות:

מעבד:

Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX

קירור למעבד:

Thermalright Ultra 120 eXtreme

לוח אם:

Gigabyte GA-X48-DS4

מארז:

Thermaltake "Armor Plus" (VH600LBWS) Liquid Cooling System, Black + Window

ספק כוח:

Corsair 550VX 41A @ 12V

זיכרון:

G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5 4GBPK

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 500GB Sata II 32MB

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CrossFire Kit

כונן אופטי:

LG H20LS DVD-RW x20 Dual Layer Sata LightScribe Black

מסך:

Asus 24" LCD MK241H Wide 2MS 1:3000 FullHD 1.3MP Camera + Mic DVI HDMI

א. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט ככה על הדרך ::)

ב. לאור העובדה שמסך 24"(1200X1900)ס+CRYSIS+V.HIGHT+MAX FILTERS+MAX AA דורש חומרה די רצינית ובנוסף לחישובים הדפוקים של המשחק עצמו זה לא מקל על הדרישות.. עלתה בי מחשבה האם המפרט שלי יריץ זאת בצורה שאין בכלל על מה לדבר.. או שיש..? :-\

קראתי באחד הדיונים פה ש4870 בודד מסוגל ל:

Very High NOAA 1280x1024

47.1 FPS

ב Crysis

ג. בגלל שאני לא ממש מבין בכל העניין הזה אני לא יכול להסתכל על כך כנקודת יחס, אשמח לקבל סוג של קורס מקוצר לגבי כל העניין הזה.

(רק אם באמת יש לכם כוח) =]

ד.היתי רוצה לדעת האם המסך שבחרתי מומלץ למשחקים מהירים, עבודות טקסט וגראפיקה ואם אפשר לקבל המלצות למסכים נוספים שיותר טובים.

פורסם

א. מיפרט ממש טוב.

ב. איך מצב שבעולם שCF בימיוחד של 4850 לא יחזיק לך CRYSIS על 24...(לבן דוד שלי יש 8800GTS ומחזיק לו CRYSIS עים פילטרים והכל חלק אבל יש לו 20 אינץ')...

ג. ........ ;D

ד.לגבי המסך יש לך מיקצוענים/מומחים בזה בפורום מסכים...לפי מה שאני יודע מומלץ DELL 2408 משהו כזה חח...

פורסם

אם זה למטרת משחקים וכדומה, המפרט בסדר גמור, לגבי המסך אני מציע לך להתייעץ בפורום תצוגה וגראפיקה כשאלה נפרדת., בכל מקרה, אני ממליץ דל אולטרשפ אבל הוא עולה בסביבות 1000 ש"ח יותר....

מה שכן, המארז נראה לי מאוד מבוזבז והשאלה היא האם אתה באמת צריך קירור מים? ואם כן למה בדיוק שמת את האולטרה 120 אקסטרים- זה קירור אויר בכלל ואם אתה לוקח קירור מים את לא צריך אותו...ככה שתצטרך לבחור.

לגבי קרייסיס, הם הבטיחו שהוורהד ("קרייסיס 2") ירוץ יותר טוב מקרייסיס ככה שהמחשב שלך יוכל לעמוד גם בו בצורה טובה.

אני אנסה להסביר לך את הקטע מאוד בקצרה, FPS זה כמה פריימים מוצגים לך בשניה, ככל שיהיה יותר פריימים (תמונות) בשניה, ככה המשחק יזוז חלק יותר.

ככל שהרזולוציה עולה ורמה הגרפית, ה FPS יורד בהתאם לחוזק הכרטיס. FA ו AA אלו פילטרים שבעזרתם המשחק נראה יותר חלק, מה שכן זה מאוד מקשה על כרטיס המסך ומוריד FPS בצורה משמעותית.

הרזולוציה שהוא ציין (1280x1024) היא רזולוציה המקסימלית של מסכי 19" בעיקר, וקריסיס פועל ב 47 תמונות לשניה, כלומר מאוד חלק לשם השוואה אם אתה רואה סרט בטלויזיה, מספר תמונות לשניה שהוא מציג הוא בערך 23 פלוס מינוס.

אני לא יודע כמה FPS המחשב שלך יריץ את קריסיס בהגדרות הכי גבוהות, אבל אין ספק שהוא יוכל להריץ אותו בצורה טובה.

פורסם

בטלויזיה, מספר תמונות לשניה שהוא מציג הוא בערך 23 פלוס מינוס.

זה ממש לא נכון. מספר הפריימים שמוצגים בטכנולוגיית PAL הם 29.7 ובטכנולוגיית NTSC 27

פורסם

ירוץ טוב, לא על הגדות מקסימליות.

בשביל הגדרות מקסימליות, אתה צריך SLI של 280GTX.

אבל קרייסיס הוא לא כלי מדידה, המשחק פשוט בנוי חרא וטוחן כמעט כל מחשב שבן אדם יכול להרשות לעצמו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה, אני אפנה לפורום מסכי מחשב.

והקירור TL 120 EX נדחף בטעות.. אני מעדיף קירור מים.

שוב, תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים