פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים הקובץ נימצא פה:C:\Users\****user name ****\AppData\Local\ATI\ACE\Profilesהלכתי דרך זה , אבל לא מצאתי שום קובץ בפרופיל שלי .אז אמרתי שאולי צריך ליצור , נכנסתי profiles - profiles mangerושם רשמתי סתם משהו .הלכתי לתיקיה אבל לא ראיתי אותו שם , אז איפה זה ( קובץ ה- TXT אפשר לערוך ) נ.ב אני לא כל כך מכיר את הנושא הזה של פרופילים .אבל אני מחפש אך ורק להגדיר את מהירות האיורור ( קירור ) של הכרטיס
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים טוב שאתה לא מגזים.47 מעלות בIDLE זה כלום, עם 35% מאוורר בפרופיל IDLE אני על 49-50 מעלות. עם 40% אני אהיה על פחות מ47 בIDLE.אני לא מגזים. זאת היא המציאות אצלי. אם לך יש טמפ' אחרות אז תהנה..
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים אצלי גם בעומס זה לא עבר לי אפעם את 83 מעלות, אבל גם כשהמאוורר על 80 אחוז זה לא יורד מ50 מעלות....
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים לא משנה , כבר היסתדרתי . קראתי מדריך מפורט מהמדריכים שיש ב-GURU3D בפורום עצמו . נכון לעכשיו זו הטמפ' ב-IDLE . תמונות : לפני . אחרי. 8)
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים מישהו ניסה להגיע למצב שבו השליטה היא AUTOMATIC אבל המינימום הוא 35% (או כזה) ? כשאני משנה <Feature name="FanSpeedPercentTarget_0"> <Property name="Want" value="0" /> מ 0 ל 30 , זה לא משנה כלום 70C והמאוורר על 23%
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים מחבר תעשו FLASH לBIOS של ASUSוגם תקבלו OC מפלצתי.וגם מאוררים מעוליםוגם אחלה טמפ'שלי כרגע שעובד על OC די רציני, ועדיין המאוררים כמעט ולא עושים רעש (פועלים על 30+), והטמפ' יושב על 50+ במנוחהו70 במאמץ ממש רציני (משחקים, באנצ'ים וכו')וזה עוד בשיא הקיץ בצהרי היום!מה רע?!
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים פרט ונמק תעשו FLASH לBIOS של ASUSוגם תקבלו OC מפלצתי.וגם מאוררים מעוליםוגם אחלה טמפ'שלי כרגע שעובד על OC די רציני, ועדיין המאוררים כמעט ולא עושים רעש (פועלים על 30+), והטמפ' יושב על 50+ במנוחהו70 במאמץ ממש רציני (משחקים, באנצ'ים וכו')וזה עוד בשיא הקיץ בצהרי היום!מה רע?!
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים מחבר נתתי קישור לכל המידע שצריך על הBIOS הזה ומלא הסברים!!חפשו בשרשור אחר לגבי OC על הכרטיסיםרשמתי אותו לפני יום יומיים.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים ead do you know any bios that only change the work temperature of the graphics card from 80 to 60 or 50?( witout oc)you can answer in hebrew
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים מחבר כפי שאמרתיתוריד BIOS של ASUSלאחר מכן תערוך אותו, תשנה נניח במקום 815 ו925 שיש בו, ל750 ו900וקיבלת BIOS מדהים בלי OC ועם מאוררים שפועלים מעולה.
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים למה אני לא מוצא את הקבצים האלה?? חיפשתי בדיוק איפה שרשום שזה צריך להיות וזה לא שם...יש לי 8.8
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.