עבור לתוכן

לכל מי שמתלונן על החום של 4870 ו4850, פתרון זמני וטוב

Featured Replies

פורסם

היי תודה רבה הצלחתי תגיד אפשר בבקשה גרסא לדררייבר החדיש ביותר והוראות מה לשים בהגדרות שיצא בצורה האופטימלית ביותר

• תגובות 93
  • צפיות 15.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היי תודה רבה הצלחתי תגיד אפשר בבקשה גרסא לדררייבר החדיש ביותר והוראות מה לשים בהגדרות שיצא בצורה האופטימלית ביותר

אני משתמש ב 8.6 שאפשר להוריד מכאן, http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx

בעיקרון לא שיניתי כלום בהגדרות חוץ מה UNLOCK שאתה כבר יודע, והכנתי כמה פרופילים של 30,40,50..,80,90 ופרופיל Auto שלא חושב שאני ישתמש בוא כי זה חרא .. הדרייבר לא יודע להשתמש במאוורר בצורה יעילה!

ב Auto הגעתי למצד שהמאוורר בקושי פועל והכרטיס על 100 מעלות!

פורסם

מתן באמת שאלה עניינית ומסקרנת :) מחכה לשמוע תגובות בנושא

תודה :) אני כנראה יקנה 4850 אז מאלה שיש להם את הכרטיס הזה, תבדקו את העניין בבקשה.

פורסם

באמיתי זה אמור להיות על 15 אחוז שאין שימוש ב GPU, אבל אתה יכול להגדיר את זה על 20-25 ולא תשמע ..

פורסם

סבבה. ולא אכפת לי שהוא יהיה ב80 מעלות כל עוד אני לא ישמע אותו.

וגם שבזמן משחקים או כל עוד שאני לא ישן הוא יהיה רועש..

פורסם

סבבה. ולא אכפת לי שהוא יהיה ב80 מעלות כל עוד אני לא ישמע אותו.

וגם שבזמן משחקים או כל עוד שאני לא ישן הוא יהיה רועש..

אל תדאג מאוורר של כרטיס מסך לא יעיר אותך...

פורסם

רציתי לקנות עם הכרטיס את הACCELERO S1 אז אין טעם עכשיו?

פורסם

רציתי לקנות עם הכרטיס את הACCELERO S1 אז אין טעם עכשיו?

לדעתי אין...

פורסם

לדעתי אין...

המשחה עולה 40 שקל.

לא כדאי להשקיע עוד 60 שקל ולקבל קירור ממש טוב? (דרך אגב, מקבלים עם הACCELERO משחה טרמית טובה מספיק?)

בנושא רשום "פתרון זמני טוב" נראה לי שמי שמתכנן OC לכרטיס אולי באמת כדאי שישקיע עוד קצת לא?

פורסם

אם מתוכנן OC אז אוליי כן

פורסם

אבל מגיע עם הקירור ACCELERO משחה טרמית טובה?

פורסם
  • מחבר

בדיוק רשמתי, אנשים לקחו את הקירור STOCK ועשו OC למקסימום שניתן לזכרון (מעבר לזה זה LOCK, בקרוב יצאו גרסאות פתוחות), כלומר העבירו אותו ל4.4 ג'גיה הרץ! (כן זה DDR5)

ועדיין מבחינת חום לא היה שינוי רציני בכלל.

לדעתי להשקיע בקירור שאיננו הSTOCK זה כדאי יותר אם אתה רוצה שקט מאשר קירור מוצלח יותר

פורסם

^^וכמה זה משפיע על הביצועים?

פורסם
  • מחבר

מבחינת ביצועים אני לא בטוח, אל תשכח שהמשחקים כבר די מגיעים למהירויות יפות איתו גם בSTOCK.

אבל זה יתן לך עוד כמה פריימים בלי בעיה.

פורסם

איך אפשר להגדיר מהירויות למאוורר של הכרטיס? כאילו משהו שישאר קבוע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים