עבור לתוכן

בעיה כרטיס מסך ספרלקס 8600 GT 1GB

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי ספרלקס 8600 GT 1GB

הבעיה היא שקניתי תמחשב לפני משהו כמו חודש וחצי הוא זז די מהר אני בעיקר משחק ב TmNationsForever משחק מרוצים שלפעמים הגרפיקה קצת כבדה ובהתחלה הוא זז טוב ומהר ועכשיו הוא התחיל להיות יותר איטי במאט וזה קצת מעצבן אני דואג לנקות את המחשב פעם לחודש או שבועים בערך אז מה זה יכול היות לפי מה שהבנתי יש לו צלעות קירור ולא מאוור זה טוב ?

עוד שאלה איך אני יכול לראות את המאוור בכרטיס מסך הזה אם יש בכלל כי אני לא רואה אותו ושוב אני חוזר ואומר שהוא חזק מאוד הוא 1GB

תודה לעוזרים

פורסם

הוא לא כזה חזק... 1GB לא נותן לו הרבה כי הכרטיס לבד חלש... זה כמו שתשים במחשב פנטיום 3 4 ג'יגבייט זיכרון... זה אפשרי אבל זה לא אומר שהמשחקים יעבוד לך מהר.

אגב, יש לי 8600 עם 256 והכל עובד סבבה ומהר :smile1: (חוץ מ-Gothic 3 שנתקע קצת אבל זו בעיה תכנותית).

ניסית להוריד רזולוציה ל-1280 או 1024? ניסית להוריד קצת הגדרות גרפיות?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שבכללי המחשב שלי די חזק הוא בן חודש וחצי אפילו פחות יש לו 2GB ליבה כפולה E4500 ולוחם G-31

והמסך 1440 על 900

אז הכרטיס בסדר ?

פורסם

אם הכרטיס עבד מקודם טוב במשחק הזה ולא שינית כלום, אז הוא אמור לעבוד גם עכשיו טוב...

אם באמצע הוא נהיה איטי, אז לדעתי איזו תוכנה נדלקת לך ברקע (אנטיוירוס אולי), יש גם מצב שהכרטיס מתחמם בגלל סיבה איזשהי (אבל זה מאט מאוד את המשחק).

תוריד תוכנה בשם Speedfan ותבדוק את הטמפרטורות על הכרטיס מסך בזמן עבודה (יש שם אפשרות לעקוב בעזרת גרף) ותדליק את המשחק, אחרי שהוא נהיה איטי, תצא מתבדוק את החום בגרף - בעיקרון החום אמור להיות 45 במצב מנוחה, ובמאמץ 55-60, אם זה עבר את ה-60 זה עדיין סביר, אבל הגעת או עברת את 70 אז יש לך בעיית התחממות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים