פורסם 2008 ביולי 417 שנים אני מחפש לוח למערכת הבאה:ATI 48509300thermaltake big typhoon 120 mmenermax 525 או enermax 550 ---מישהו יודע מה לקחת???seagate 500GB 32Mbזיכרונות- 4GB ddr2 800mhzthermaltake soprano DXוקירור אסלרו לכרטיס מסךמצאתי באינטרנט לוח כמו שהזכרתי asus p5-e ---איך הוא?הלוח אם צריך להיות מותאם למשחקים, לא מחפש OC מעוניין אך ורק בX38 מתחת ל 900 ש"ח
פורסם 2008 ביולי 417 שנים אתה מתכנן להוסיף כרטיס ל- CF בעתיד? אם כן:corsair vx550 \ enermax pro82+ 525Wאם לאאתה יכול לקחת את:corsair vx450enermax pro82+ 425W
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי לוח האם: Asus p5e??? ??? ???גם ביקורת לעומת X38 אחרים תספק אותי.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים נראה לוח טוב, וגם יש לך את זה:http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/asus-p5e.htmlככלל הלוחות של ASUS בד"כ יציבים ולא מאכזבים, ל-DFI יש פוטנציאל אבל בד"כ ה-BIOS שלהם לא בשלים ועושים את החיים קשים - מתאים בעיקר למקצוענים ובעלי סבלנות.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים הביוס של כל סדרת ה DK בשל ומוכן, ביצועי ה OC שלהם מעולים. רק ה P45-T2RS עוד סובל קצת מבעיות, אבל הן הולכות ונפתרות (היום ממש שוחררה בטא חדשה לביוס, אפשר להגיע סוף סוף ל FSB של 500MHZ, בגרסה הבאה הם מבטיחים 550)נחכה ונראה מה יהיה.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר בביקורת שניתנה אינני מבין את פשר הדברעמוד אחרון בחסרונות) Problems with [glow=red,2,300]massive [/glow] CPU coolers installation; Lowering of CPU Vcore and significant Vcore drop under high workload; איזה קירור אפשר להכניס שהוא לא "מאסיבי" ??? ??? אפשר להכניס V1 או BIG TYPHOON???
פורסם 2008 ביולי 417 שנים כן.קירורים מאסיביים אלו קירורים שהחלק התחתון שלהם רחב מאוד, כמו למשל הנינג'ה של Scythe או הת'רמלרייט 140 וכו'.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר ובהנחה ואני מכניס את כל המפרט שמצויין בתגובה הראשונה כולל הP5E לSOPRANO DX הלוח אם יכנס ויאפשר מרחב עבודה טוב?ומה הכוונה: Lowering of CPU Vcore and significant Vcore drop under high workload
פורסם 2008 ביולי 417 שנים Lowering of CPU Vcore and significant Vcore drop under high workloadזה אומר שיש נפילות (קטנות) במתח Vcore כאשר יש עומס במערכת - זה לא משהו שצריך להטריד אותך.זה אמור לקרות כאשר מעלים מתחים באוברקלוק והמעבד מעמיס את מערכת היצוב - זה יכול לגרום לנפילות ב-OC וצורך להעלות את המתח עוד יותר.אמרת שאתה לא מעוניין ב-OC אז זה לא ממש ישנה, וגם אם תעשה OC ללא העלאת מתח משמעותית לא תיתקל כנראה בבעיה.בקשר לקירור זה בעיקר בגלל המבנים הארכיטקטוניים מסביב למעבד. זה מקשה על הרכבת גופים רחבים בתחתית כי אין גישה נוחה לנועלים. שוב, אמרת ש-OC זה לא העניין אז בטוח שתוכל למצוא גוך קירור צר למטה שיאפשר לך גישה לנועלים.אם אתה לא בטוח בקשר ללוח אני מניח שכל לוח אחר DFI או Gigabyte יספק לך את הסחורה, תמצא מה שמתאים לך מבחינת המחיר. לוחות X48 הם לוחות High-End ולא תמצא לוחות לא מושקעים. זה היה הצ'יפסט המוביל עד שיצא ה-X48.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר בקשר לקירור זה בעיקר בגלל המבנים הארכיטקטוניים מסביב למעבד. זה מקשה על הרכבת גופים רחבים בתחתית כי אין גישה נוחה לנועלים. שוב, אמרת ש-OC זה לא העניין אז בטוח שתוכל למצוא גוך קירור צר למטה שיאפשר לך גישה לנועלים.איזה מהקירורים למעבד עומדים בדרישות הלוח (p5E) לגוף קירור קר אם כן תציינו מי...thermaltake v1---thermaltake big typhoonsunbeam tunic tower 120
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.