פורסם 2008 ביולי 317 שנים שלום לכולם! אני משתמש בVista (אפילו די מרוצה מזה...) כבר חצי שנה ויחד איתו גם הבאתי ראוטר נחמד סטנדרטי ואלחוטי. הכל טוב ונפלא בבית, כולל הגלישה בין המחשבים ובאינטרנט. הבעייה היחידה היא- הצפייה במדיה דרך הרשת :-[ קפיצות, עצירות ושאר חוסר סנכרון הם מנת חלקנו בכל מה שנוגע לצפייה בסרטים דרך הרשת ממחשב אחר. הראוטר עובד בתקן g והוא 54MB סטנדרטי לחלוטין. הקליטה טובה במקומות המבוקשים ולא נראה שיש בעייה, פרט לקפיצות... עכשיו- עניין מוזר הוא שהפעלתי HD דרך הרשת שעבד בצורה חלקה לחלוטין במחשב השני, אבל קבצי וידאו בנפח של 700MB, דווקא לא עוברים טוב כל כך יש למישהו רעיון, פיתרון או אפילו עצה? אני יותר מאשמח לקבל אותה!
פורסם 2008 ביולי 417 שנים צריך להגדיל את המוטמן של הנגן, לשמחתי אני לא משתמש בחלונות (ותאמיןאו לא, אני דיי מרוצה מזה :>), אז אני לא אוכל לספק לך תמונות מסך והסברמדויק איפה מבצעים זאת בהגדרות של הנגן, אבל צריך להגדיל את הכמותשל המוטמן של הוידיאו\אודיו.עד כמה שאני זוכר מהנסיון שלי עם חלונות, ההגדרת ברירת מחדל שלהנגן שלההיא שליטה דינאמית על הגודל של מוטמן, אפשר לשנות את זה ידנית ל-8 מגה,ואני מאמין שלא תראה עוד קירטועים (כנראה שתראה קירטועים כאשר תריץ אתהסרט אחורה\קדימה)שים לב שההגדרות הללו הם גם כן הגדרות לאינטרנט, ככה שזה יכול להיות מעיק.ממליץ לך לנסות את VLC שיודעת לזהות מתי היא ברשת פנימית ומתי היאבאינטרנט.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר עכשיו אני די מבולבל ???לא ירדתי לסוף דעתך לצערי... האם הכוונה הייתה לזיכרון מטמון? ואם כן, איך זה בדיוק משפיע?זיכרון מטמון לא באמת קשור לStream ברשת הביתית לפי מה שאני זוכר...ואם לא- אז מה זה מוטמן?!תודה על העזרה שוב!
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר לא משנה במה, גם בMV2, גם בWMP וגם בVLC יש לאגים :-[למרות שבVLC קצת פחות מורגשים...
פורסם 2008 ביולי 417 שנים לא נכנס לסוגי המדיות, אבל המוטמן שאני מתכוון אליו, ואוליבחרתי מילה שגויה, זה ה buffer. בכל ניגון מרחוק יש באפר,גם כאשר מנגנים קובץ מקומית (מהכונן קשיח) אפשר ל"באפר"אותו לזכרון לקריאה יותר מהירה, שכן הכונן הקשיח הוא צאוורבקבוק.ברשת אלחוטית הצאוור בקבוק שלך הוא הרשת, שכן הוא מגיעבמקרה הטוב ל-4 מגה בייט לשניה, בעוד שהכונן מסוגל בשקטלעשות 25+ מגה בייט.שוב פעם, אם מישהו פה עם מדיה פלייר, אולי הוא יכול להכיווןאותך יותר טוב.
פורסם 2008 ביולי 517 שנים אין לי את שני הפליירים האחרים על המחשב הזה.במדיה פלייר 9 יש אופציה ל BUFFER ב TOOLS / OPTIONS / PERFORMANCEהשאלה אם ההגדרה תכול גם על כונן רשת.נסה להעלות לו את זמן ה BUFFER ותראה אם זה עובד.גם בנגנים האחרים צריכה להיות אופציה כזאת ואפילו יתכן אופציה נוספת ל BUFFERING של קבצים מהדיסק עצמו.
פורסם 2008 ביולי 517 שנים מחבר הצלחתי למצוא לפי ההוראות של Art Tatum את התפריטים המדוברים (תודה רבה!!) אבל לפי מה שראיתי- מדובר שם בהגדרה של שניות, לא של מגה. אני אנסה להגדיל את הערך או להנמיך אותו ולראות מה ייקרה... מעריך מאוד את העזרה של כולכם, מקווה שזה יעזור!
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מחבר מחשב אחד באופן קווי עם הראוטר, שני מחשבים נוספים באופן אלחוטי כשאחד מהם לרוב כבוי.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים בדקת את הנושא שהמחשב האלחוטי השני כבוי?תנסה לבדוק גם כשהמחשב בחובר עם כבל ע"מ לשלול בעית רשת/מחשב.איך מוצפנת הרשת האלחוטית שלך?
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מחבר כן, כמובן. בדקתי את זה כבר כשהמחשבים היו מחוברים בצורה חוטית- זה עבד בסדר גמור...! הרשת שלי מוצפנת ב128bit, יש לזה קשר?
פורסם 2008 ביולי 617 שנים כלומר בWEP... זאת לא הצפנה בסטנדרטים של היום, תחליף מהר לWPA/WPA2.בנוסף לכך, WEP פוגעת בביצועי הרשת האלחוטית.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מחבר ההגדרה של הWPA מסובכת :-[טוב, לא יזיק ללמוד משהו חדש...אני אנסה את זה מאוחר יותר היום, תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.