עבור לתוכן

אובד עצות על סף יאוש... בעיית חיבור עם ה-4850 שלי.

Featured Replies

פורסם

יש לי שתי בעיות נתחיל מהבעיה הפחות מטרידה שקפצה לי היום באמצע ששיחקתי ב-Gears Of War

היום קפצה לי הודעה באמצע ששחקתי עם VPU Recover בדיוק בשניה שהמשחק נתקע ואחרי 10 שניות שהמשחק תקוע באיזה קטע, פתאום המשחק המשיך

והכל היה בסדר, יכול להיות שיש לי בעיה בכרטיס מסך ? הטמפרטורה של הכרטיס במנוחה נעה בין 79-80

זאת השאלה הראשונה.

בקשר לבעיה השניה שלי אז אני אתחיל (טיפה חפירה אבל זה רק בשביל שתבינו את התמונה המלאה)

יש לי כרגע מחשב חדש שקיבלתי לפני שבוע בדיוק, לפני המחשב החדש היה לי מחשב אחר שהייתי מחבר את ה-LCD שלי עם חיבור DVI TO HDMI לכרטיס מסך

שלו והייתי רואה סרטים ב-LCD מהמחשב.

עכשיו לבעיה המוזרה, לפני שבוע שקיבלתי את המחשב חיברתי ישר את ה-LCD למחשב החדש ופירמטתי והתקנתי ווינדוס הכל היה טוב ויפה.

אחרי כמה שעות הבאתי מהסלון את המסך LCD (לא טלוויזיה, מסך!) וחיברתי אותו במקום הטלוויזיית LCD והמשכתי להיות על המחשב...

לפני כמה ימים שאני בא לראות סרטים באתי לחבר את הטלוויזיה לחיבור DVI השני שקיים בכרטיס ופשוט הטלוויזיה לא מגיבה אני פשוט רואה מסך שחור!

ניסיתי להחליף בין החיבורי DVI של הטלוויזיה וה-LCD ועדיין לא עזר, אולי קיימת איזושהי התנגשות אני לא יודע.

קניתי את המחשב מ-TMS ועוד לא יצא לי לדבר איתם על הבעיה הזאת, קודם באתי לכאן כי אתם מבינים בבעיות האלה יותר ממני ואשמח לעזרה ואם לא תוכלו

לעזור לי אני אלך עם המחשב אליהם למעבדה לא יודע אם זה יעזור.

פורסם

בנוגע לVPUR

כנס לדרייברים של הכרטיס ותבטל אותו

בנוגע לבעיה השניה נחכה לתשובה קצת יותר מקצועית

פורסם
  • מחבר

בנוגע לVPUR

כנס לדרייברים של הכרטיס ותבטל אותו

בנוגע לבעיה השניה נחכה לתשובה קצת יותר מקצועית

אוקיי תוכל להגיד לי בקצרה רק מה זה עושה ?

האם המשחק נתקע בגלל האפשרות הזאת ?

והאם בכלל הטמפרטורה לא מסוכנת ?

סורי על החפירה

פורסם

מה הטמפ' שלך במארז?

(מעבד, NB , HDD וכד')

פורסם

הכרטיס רותח ממש,תחליף לו משחה תרמית ומהר

VPUR נועד למנוע כשל בכרטיס מסך עקב התחממות יתר

פורסם

הכרטיס מסוגל לעמוד בטמפרטורה כזו בלי בעיה, גם אצלי זה היה ככה עד שהחלפתי משחה..... ולא נתן שום שגיאה.

לגבי הטלויזיה-

אם אתה על מסך LCD של 17 או 19", אתה על אחת מהרזולוציות הבאות-

1280X1024 או 1440X900

שנה רזולוציה ל 768*1024 (כרגע הטלויזיה שלך, שאני מניח שהיא 768*1366) לא מסוגלת להציג את הרז' הנ"ל, אז פשוט יש שחור.

שנה למה שכתבתי, ואז חבר את הטלויזיה במקום המסך. אם זה פועל, שנה רזולוציה לרזולוציה הטבעית של הטלויזיה.

משום מה שמחבירם למסכים רגילים זה מזהה אוטומטית ומשנה רזולוציה, לטלויזיות לא (היה לי אותו סיפור....)

פורסם
  • מחבר

מה הטמפ' שלך במארז?

(מעבד, NB , HDD וכד')

איך אני יכול לדעת מה הטמפ' במעבד HDD NB ?[br]פורסם בתאריך: 4.07.2008 בשעה 13:02:10

הכרטיס רותח ממש,תחליף לו משחה תרמית ומהר

VPUR נועד למנוע כשל בכרטיס מסך עקב התחממות יתר

אז עדיין לבטל את ה-VPUR או לא ?[br]פורסם בתאריך: 4.07.2008 בשעה 13:03:41

הכרטיס מסוגל לעמוד בטמפרטורה כזו בלי בעיה, גם אצלי זה היה ככה עד שהחלפתי משחה..... ולא נתן שום שגיאה.

לגבי הטלויזיה-

אם אתה על מסך LCD של 17 או 19", אתה על אחת מהרזולוציות הבאות-

1280X1024 או 1440X900

שנה רזולוציה ל 768*1024 (כרגע הטלויזיה שלך, שאני מניח שהיא 768*1366) לא מסוגלת להציג את הרז' הנ"ל, אז פשוט יש שחור.

שנה למה שכתבתי, ואז חבר את הטלויזיה במקום המסך. אם זה פועל, שנה רזולוציה לרזולוציה הטבעית של הטלויזיה.

משום מה שמחבירם למסכים רגילים זה מזהה אוטומטית ומשנה רזולוציה, לטלויזיות לא (היה לי אותו סיפור....)

אחי תודה רבה, מאיפה קונים משחה טרמית וכמה זה עולה ?

דבר השני אני על מסך LCD של סמסונג דרך SYNCMASTER 17 אינצ' ואני עובד על רזולוציית

1024*768[br]פורסם בתאריך: 4.07.2008 בשעה 13:06:18

אוקיי עדכון לכולם. דבר ראשון באמת אתם תותחים.... !

דבר שני, שיניתי את הרזולוציה של המסך ל-*7681360 (שזה הרזולוציה הטבעית של ה-LCD)והחלפתי בין החיבור של המסך לחיבור של ה-LCD וזה פעל !

אבל קיימת בעיה, אני רוצה להפעיל את הטלוויזיה ואת המסך שלי בו זמנית...

איך אפשר לעשות זאת ?

פורסם
  • מחבר

מישהו יוכל לעזור לי רק לפצל שאני אוכל לעבוד עם המסך ועם ה-LCD בו זמנית ? מצב קולנוע או CLONE לא משנה לי

פורסם

אני חושב שמתי שמחברים שני מסכים שניהם צריכים להיות באותה רזולוציה. ולכן אתה לא תוכל לחברי את שניהם.

אבל אני לא בטוח במאה אחוז כי אני לא מבין כל כך במסכים. תחכה לתגובה מקצועית יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים