פורסם 2008 ביולי 417 שנים אז לסמוך עליך בנוגע לסרבר כן?ומה זה עניין הנקודות הזה? איך ובמה הוא מתבטא?כןוהנקודות זה בשביל שאני לא ישים אדמינים שיעשו שטויות..לכל הצוות של HWzone יש 5 כוכבים ולאלה שיש הרבה תגובותלך למשל יש 2 כוכבים !טוב סיים להוריד, עכשיו אני יריץ ויתקין Many admin plugin ..99.98% ./orangebox\hl2\scripts\surfaceproperties.txt99.98% ./orangebox\hl2\scripts\surfaceproperties_hl2.txt99.98% ./orangebox\hl2\scripts\surfaceproperties_manifest.txt99.98% ./orangebox\hl2\navplace.db99.98% ./orangebox\hl2\pure_server_whitelist.txt99.98% ./orangebox\srcds_i486[b]100.00% ./orangebox\srcds_runConnection Reset[/b][kirma@server dodsource]$
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר ולך כוכב אחד.. אז אתה לא תשים את עצמך אדמין? תקרא מה שכתבתי בהודעה הקודמת...
פורסם 2008 ביולי 417 שנים ולך כוכב אחד.. אז אתה לא תשים את עצמך אדמין? תקרא מה שכתבתי בהודעה הקודמת... אז זהו שאני לא מכיר פה את האנשים אחד אחד .. לפי דעתי מי שיש לו 5 כוכבים אני לא מאמין שיעשה שטויות כמו להעיף סתם אנשים ולעשות פקודות לטובתו (כמו GOD MODE) אם אתה כל כך רוצה אדמין, תקבל.. (רק אל תתן לעצמך באן)
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר חח..אני לא אומר את זה במטרה ליהיות אדמין.. לא ממש אכפת לי..פשוט זה קצת דפוק לקבוע מי מתאים לפי דרגה בפורום.. אתה יודע, אם מישהו באמת ירצה, הוא ישיג את ה-5 כוכבים האלו תוך יום אחד... (ואני לא צוחק! ראיתי דברים כאלו קורים...)פשוט תסתכל על התגובות של האנשים פה ותבחר מי מתאים לדעתך.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים חחחחח לא הבנתי אותך בהתחלה, חשבתי זה נקודות שקשורות בסטים, היית אומר שבפורום, ואל תתן אדמין לאף אחד, תהיה רק אתה אדמין בשביל מה להסתבך..רק אם תלך או משהו אז תתן למישהו אדמין כדי שיחליף אותך בזמן שתעדר.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר אני פותח סטים גרופ למשחקי הFREE WEEKEND שלנו..אני עושה אותו פרטי ככה שרק מי שרשום בפורום הזה יוכל להצטרף. (צריך הזמנה.. אני אחלק למי שרוצה להצטרף)עוד מעט אני אוסיף קישור...עריכה..http://steamcommunity.com/groups/HWzoneאני אוסיף שם עדכונים לגבי כל מיני FREE WEEKENDS חדשים שיהיו...
פורסם 2008 ביולי 417 שנים השרת באויר80.179.149.45:95959HWzone serverעכשיו מה שנשאר זה רק להוסיף אדמינים..אגב, אם אתם רוצים שאני ישנה את השם של השרת תגידו לי .. לפתוח גם ונט ? (2.1)בנוגע לאדמינים אני מעדיף להשים.. ואני כן יסתכל על התגובות של מי שמבקש ..אני פותח סטים גרופ למשחקי הFREE WEEKEND שלנו..אני עושה אותו פרטי ככה שרק מי שרשום בפורום הזה יוכל להצטרף. (צריך הזמנה.. אני אחלק למי שרוצה להצטרף)עוד מעט אני אוסיף קישור...עריכה..http://steamcommunity.com/groups/HWzoneאני אוסיף שם עדכונים לגבי כל מיני FREE WEEKENDS חדשים שיהיו...מיותר .. מי שירצה להירשם מן הסתם שהוא רשום באתר ..תפתח את הקבוצה
פורסם 2008 ביולי 417 שנים לא ממש הבנתי מה הולך כאן בעמודים האחרונים, אבל אם אני רוצה לשחק איתם בשרת שפתחתם, מה אני צריך לעשות?אלון
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר תוסיפו אותי לFRIENDS ואני אשלח לכם הזמנה לסטים גרופ..רק תודיעו לי שאני אדע מה הכינוי שלכם...הרגע שלחתי הזמנה למי שאני יודע שיש לי מהפורום, אז אם שכחתי מישהו אז תגידו...עריכה..לא משנה.. פתחתי את הגרופ.. מי שרוצה שירשם...
פורסם 2008 ביולי 417 שנים אני מקווה מאוד שהשרת לא סגור עם סיסמא... אנחנו רוצים שיהיו כמה שיותר אנשים (אפשר גם להגדיר כמה סלוטים שמורים)ובכיף אני אהיה אדמין רק אין לי שמץ של מושג לגבי פקודות וכו'
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר התכוונתי חוץ מזה שלך.. שמשום מה גם ככה לא מופיע לי ברשימה של השרתים... (הוספתי אותו לFAVORITES..)
פורסם 2008 ביולי 417 שנים זה כי הוא סרבר ביתי..כדי להתחבר אליו לך לקונסול ותרשום - connect xxx.xxx.xxxxxx = הip של הסרבר.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים זה כי הוא סרבר ביתי..כדי להתחבר אליו לך לקונסול ותרשום - connect xxx.xxx.xxxxxx = הip של הסרבר.איזה סרבר בייתי ? מה אתה מדבר שטויותזה שרת שיושב ב NETVISIONוכבר הזכרתי שזה שרת שמחובר על גיגה מהירות, אז איך זה הגיוני שזה שרת ביתי ? (הוא חייב להיות בחווה של הספקית בשביל להיות מחובר למהירות כזאת, לקוח פרטי יכול לקבל עד 10 או 20 מגה .. לא זוכר כבר)זה שהוא לא מופיע זה בגלל שלא עשיתי את הפקודה sv_region 66 אומר middle eastככה אתה מפרסם אותו, אפשר לפרסם גם סרברים ביתיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.