פורסם 2008 ביולי 317 שנים באמת נהיים נחמדים הValve האלה . . . =\ ניראה לי אני אזמין כמה חברים. לי במילא יש את המשחק. קניתי CS:S אז קיבלתי בנוסף גם את הDOD:S לפני שנה בערך. ניראה לי שהולך להיות כיף. נ.ב. בסטים לי זה מוריד על 60-90 בד"כ...
פורסם 2008 ביולי 317 שנים לא הבנתי את ההתרגשות הגדולה.לידע כללי,המשחק הזה יצא קצת אחרי FAR-CRYבשנת 2005 והגרפיקה בהתאם.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים ריפר, הגרפיקה של המשחק גרועה ואני מעדיף כבר לשחק MOHAA ברשת ולא DOD זה שהוא מבוסס על מנוע סורס לא הופך אותו למשחק טוב/מהנה פאר-קריי לעומתו נראה כמו קרייסיס לעומת COD2 [br]פורסם בתאריך: 4.07.2008 בשעה 01:37:05 לא הבנתי את ההתרגשות הגדולה. לידע כללי, המשחק הזה יצא קצת אחרי FAR-CRY בשנת 2005 והגרפיקה בהתאם. נזכרתי שפאר-קריי יצא בכלל במרץ 2004 כך שיש ביניהם איזה שנה וחצי.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מה זה משנה כמה זמן יש ביניהם?המשחק מבוסס על מנוע הסורסהסיבה היחידה שהוא לא יראה כמו משחק/מוד סורס סטנדרטי זה אם המפתחים שמו טקסטורות+אנימציות עלובותוזו כבר בעיה...מה שכן אני לא יודע על שום פיצ'ר מיוחד במשחק הזה...קצת מדאיג
פורסם 2008 ביולי 317 שנים להבדל הזמן בין יציאת שני המשחקים אין משמעות אמיתית מלבד זה שהגרפיקה של DOD באמת מדאיגה
פורסם 2008 ביולי 317 שנים תהנו מהדוד לא מאמין ששחקן אחד שמשחק במולטי של COD4 יתקרב למשחק הזה אפילו בחינם. אבל זה אני והאמונות המטופשות שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.