פורסם 2008 ביולי 317 שנים אני מבין פה בפורום שההבדל במישחקים זה רק הכרטיס מסך ולכן אני חושב למה לא לקנות מערכת מבוססת AMD -2-3-4 ליבות שה-4 ליבות במחיר של 2 ליבות של אינטל?? אני יודע ששאלתי את זה כבר והחלטתי פשוט אולי נחסוך עוד כמה שקלים ונשים אותם במסך??תודה חברה
פורסם 2008 ביולי 317 שנים הכרטיס מסך אולי הכי משפיע אבל הוא מושפע מכח המעבד.לגבי המרובעים של AMD - הרי הביצועים בהתאם (למרות שלא נראה לי שהם זולים משמעותית מאלה של אינטל שמציגים ביצועים עדיפים)
פורסם 2008 ביולי 317 שנים כל עוד אתה מוכן להתפשר על ביצועים בינתיים , אתה יכול לקנות AMD.כרגע גם השבבים ה4 ליבות החזקים ביותר לא נותנים ביצועים ברוב הדברים כמו שבב מסדרות E8XXX של אינטל.המחשבה החיובית היא שמעבדים חדשים שלהם (AMD) ישבו על אותה תושבת , בעוד INTEL מחליפה תושבת הקיץ ולכן זה כדאי אולי.וכמובן , הTRADEOFF הזה שווה (לדעתי כמו שכתבו מעלי) בשביל כרטיס גרפי יותר חזק.ליביו
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מחבר זה או שאני לוקח E8400 עם 4870או שאני לוקח מרובע או משולש או כפול שלAMD עם אותו כרטיסרק הכסף ילך לטובת המסך -אולי 24 אינצ'...וחיסכון ואלי גם לעתיד כמו שאומתם-וגם בלוח אם..
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר או שמא ה-4870 יקרע על 22"-24"..??ומזה להיתפשר על ביצועים אמרו שלא צריך מעבד חזק למישחקים העיקר זה ה-ברטיס מסך..??
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר אני לא יודע אולי זה יותר מדי לכרטיס למישחקים..?סופית- INTEL אן AMD עוד פעם זה ע"פ מה שאני מבין המעבד לא חשוב למישחק...
פורסם 2008 ביולי 517 שנים מחבר לא מאמין שאני אקנה 4870X2 אבל אם זה יביא את אותם ביצועים בערך ב300 פחות למה לאאמנן לINTEL יש 16MB או 12MB על המעבד ול AMD יש 1-4 MB..אבל מה סופית..
פורסם 2008 ביולי 517 שנים אין היום תחרות לאינטל מבחינת ביצועים , מבחינת צריכת אנרגייה , מבחינת יכולות OC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.