עבור לתוכן

עזרה עם כרטיס Palit 9600gt sonic

Featured Replies

פורסם

שלום,

התחדשתי בכרטיס 9600GT SONIC מבית PALIT.

חיברתי אותו למחשב, והוא אכן עובד. אבל בצורה מאוד לא מרשימה.

הפעלתי את המשחק אססינס קריד, והוא פעל משמעותית פחות טוב מאשר בכרטיס 8500GT הקודם שלי.

כמו כן הפעלתי את מדד חווית המשתמש של ווינדוס (אני משתמש vista 32) והציון של כרטיס המסך היה 3.7. לא הגיוני בעליל.

למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה, ומה יכול להיות הפיתרון?

אני אציין שההתקנה כללה אך ורק את דחיפת הכרטיס לחריץ ה PCI-E. שמתי לב שהכרטיס מגיע עם חיבור לספק. האם יש לחבר גם אותו?

פורסם

בהחלט צריך לחבר אותו לספק

ללא החיבור הביצועים יורדים משמעותית

חבר אותו ותראה את ההבדלים

תתחדש

פורסם

אתה חייב לחבר את חיבור המתח לכרטיס כמובן.

בנוסף תמחק את הדרייבר של הכרטיס הקודם ותתקין אחד עדכני שתואם את הכרטיס שלך.

בהצלחה ותתחדש. :)

פורסם
  • מחבר

אני המום ממהירות התגובה. מודה לכם מאוד, הכל עובד אחלה עכשיו.

פורסם

פותח התרד או מישהו אחר יכול בבקשה להעלות תמונות של איך לחבר את הכרטיס לספק עם איזה כבל ומאיפה בספק לאיפה בכרטיס? (בתמונות בבקשה)

פורסם

פותח התרד או מישהו אחר יכול בבקשה להעלות תמונות של איך לחבר את הכרטיס לספק עם איזה כבל ומאיפה בספק לאיפה בכרטיס? (בתמונות בבקשה)

החיבור הוא חיבור 6 פינים או 8 פינים תלוי בכרטיס מסך..זה החיבור היחידי שיש (אי אפשר ממש לטעות)...

הנה תמונה..

http://www.playtool.com/pages/psuconnectors/pcie6plus2.jpg

לאיפה בכרטיס מסך ? יש רק חיבור חשמל אחד..ככה שגם כאן אין מה להתבלבל...

איזה ספק/כרטיס מסך יש לך ?

פורסם

יש לי cooler master 430w ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש חושב על 9600GSO

פורסם

אז לא אמורה להיות בעייה בכלל, מקסימום אם אין לך על הספק את החיבור 6 פינים כמו בתמונה שtaotao הביא, אז כשאתה קונה את הכרטיס אתה מקבל מתאם מיוחד משני מחברי molex רגילים לחיבור 6 פינים לכרטיס מסך.

פורסם

סליחה שאני מתפרץ אבל אני קונה את ה9600GT ליידטק או XT OC מIQPC ורציתי לשאול אם ספק ג'נרי 450W יחזיק אותו בנתיים אני עם פנטיום 4 2.8 .. זיכרון 512 מגה שאני הולך לשים סטיקים של 2GIGA כשאני אקבל את הכרטיס מסך..... כרטיס מסך עכשוי 7300GS לוח אם INTEL 915CY..

אם לא אז אפשר המלצות לאחרים אני ממש צריך שזה יהיה הכי זול שאפשר תודה

פורסם

לדעתי חבל שתסתכן, תקנה ספק חדש שיחזיק לך את המערכת בכיף, וגם כשתחליט לשדרג את המחשב אז תעביר אותו פשוט..

אני יכול להמליץ לך על ה-fsp 450w pnr שעולה סביבות ה200, שזה ממש כלום.

בהצלחה ותתחדש.

פורסם

דיברת על הספק הזה?

http://tms.co.il/product/4576

כי אם כן תגיד לי אם הוא חזק מספיק כי עוד 3 חודשים אני הולך לשדרג גם את המעבד והלוח אם כנראה מעבד לAMD ATLON X2 3800 ולוח אם ל Gigabyte M52S-S3P AM2 ובנוסף לזה כמובן את הכרטיס מסך 9600 וזיכרון 2 ג'יגה של ג'יסקייל דיסק קשיח 160GB של WD

פורסם

כן.

כפי שאתה יכול לראות יש גם לי את הספק הזה ואת המערכת שלי (שבטוח זוללת הרבה יותר חשמל משלך) הוא מחזיק בקלות.

פורסם

רק תשים לב שאתה מחבר את החיבור הנכון ולא החיבור הקטן שהולך ללוח אם :)

פורסם

כן.

כפי שאתה יכול לראות יש גם לי את הספק הזה ואת המערכת שלי (שבטוח זוללת הרבה יותר חשמל משלך) הוא מחזיק בקלות.

ראיתי את המערכת שלך והיא ממש חלשה... חח סתם לא יהיה לי מחשב כזה חזק נראה לי שאוכל להסתפק ב400 וואט גם אחרי השדרוג.. לא יהיה לי מעבד כזה חזק

אז אם הוא מחזיק בכיף את שלך..

אהה וכנראה אני הוך לקנות בדיוק את אותו כרטיס כמו שלך

כאילו אני מניח שזה מה שקנית:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3967

אז איך הוא?

פורסם

איך הוא? כנראה ה9600 המשתלם ביותר, גם גירסאת oc, גם קירור טוב ושקט, וגם מחיר זול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים