עבור לתוכן

מה עדיף P45 או X38 {עד 800 ללוח אם

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אבל אני משיג את ה-X38 ב-150-200 שקל יותר מ-P45.. אז לא כדאי....

• תגובות 37
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא אם אין לך כוונה לעשות CF.

סה"כ ל P45 יש את ICH10 שללוחות ה X38 אין, שווה ללכת על זה.

מדובר גם על צ'יפסט קריר יותר.

פורסם
  • מחבר

אז על ללכת על P5QPRO

פורסם

כן. אם זה במחיר שאמרת אז זה אחלה מציאה. תהנה :)

פורסם
  • מחבר

תודה חברים-מה עדיף -ASUS או GIGABYTE?

אם תוכלו לענות לי על הקטע של AMD ואינטל בת'ראד חדש שפתחתי {חדש-ישן..}

פורסם
תודה חברים-מה עדיף -ASUS או GIGABYTE?

על מה אתה מדבר? על לוח אם? P5Q Pro הוא של Asus אז לך עליו. זהו, לא על X38 ולא על X48.

פורסם
  • מחבר

אני משיג X38 של GIGA ב-650-700 שקל

אני לא רואה במחירון פה P45 אבל אני מאמין שיעלה 500 או משו כזה

אני יודע P5Q זה של ASUS השאלה אם הוא יותר טוב ומישתלם מGIGABYTE

אם משו יכול לתת לי לינק למקום שמסבירים בו מזה גשר צפוני ודרומי ומה כל אחד עושה-בעצם על כל הלוח אם מה כל חללק עושה-בעברית..

תתודה

פורסם

על מה אתה מדבר? על לוח אם? P5Q Pro הוא של Asus אז לך עליו. זהו, לא על X38 ולא על X48.

מה שאתה אומר עכשיו לא נכון, וקצת משקף את חוסר הבנתך בשוק החומרה (לא נורא - עד שתגיע ל-100 תגובות כבר תדע לא מעט).

X38 ו-X48 הן ערכות שבבים, עליהן מבוססים לוחות האם שעליהם אנחנו מדברים. ועצם העובדה ש-ASUS נכון להיום היא החברה הכי טובה (לדעתי לפחות) שמייצרת לוחות אם וכרטיסי מסך, לא אומר שלחברות אחרות יש מוצרים נחותים. למעשה, לחברות אחרות יש לוחות אם וכרטיסי מסך (וכל תחום אחר שאליו ASUS נכנסה לאחרונה) שלא נופלים ביציבותם ואיכותם מהלוחות של ASUS, אבל זולים יותר.

אם הוא מתכנן אוברקלוק עצבני, אז ה-ASUS יותר טוב, אבל אם הוא לא, ה-GB יספיק לו ללא ספק.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין מחד מOC אבל אם ההבדל מחירים שאני משיג בין ASUS ל-GIGA הוא 50-100 שקל אז לא איכפת לי להשיקע בASUS

רק סתם לדעת מה עדיף..

פורסם

במקרה הזה - לך על ASUS אם ההבדל ביניהם הוא כל כך קטן.

פורסם
  • מחבר

תודה..

פורסם

מה שאתה אומר עכשיו לא נכון, וקצת משקף את חוסר הבנתך בשוק החומרה (לא נורא - עד שתגיע ל-100 תגובות כבר תדע לא מעט).

X38 ו-X48 הן ערכות שבבים, עליהן מבוססים לוחות האם שעליהם אנחנו מדברים. ועצם העובדה ש-ASUS נכון להיום היא החברה הכי טובה (לדעתי לפחות) שמייצרת לוחות אם וכרטיסי מסך, לא אומר שלחברות אחרות יש מוצרים נחותים. למעשה, לחברות אחרות יש לוחות אם וכרטיסי מסך (וכל תחום אחר שאליו ASUS נכנסה לאחרונה) שלא נופלים ביציבותם ואיכותם מהלוחות של ASUS, אבל זולים יותר.

אם הוא מתכנן אוברקלוק עצבני, אז ה-ASUS יותר טוב, אבל אם הוא לא, ה-GB יספיק לו ללא ספק.

הכוונה שלי הייתה שערכת השבבים של Asus במקרה נתון הזה היא P45 והוא אמר שהוא לא מעוניין ב-CF ככה שה-Asus מספיק לו מעל ומעבר. אני התייחסתי בהודעה ל-P45 כ-Asus P5Q Pro ולשאר בערכת השבבים מהסיבה הפשוטה שהוא לא נתן לוח אם קונקרטי. את ההבדל בין לוח אם לערכת שבבים אני יודע גם בלי להגיע ל-100 הודעות.

לפותח האשכול:

אני משיג X38 של GIGA ב-650-700 שקל

אני לא רואה במחירון פה P45 אבל אני מאמין שיעלה 500 או משו כזה

פה אתה אומר שה X38 יקר יותר מה-P45 הקונקרטי של Asus - סביר לחלוטין.

אבל אם ההבדל מחירים שאני משיג בין ASUS ל-GIGA הוא 50-100 שקל אז לא איכפת לי להשיקע בASUS

כאן אתה אומר להשקיע ב-Asus מכאן עולה בראש שה-Asus הוא היותר יקר - פחות סביר. תחליט חביבי :)

--

בכל מקרה, אם אין כוונה לעשות CF אז ה-P45 עדיף גם במחינת תימחור וגם מבחינת הצ'יפסט כמו שפיקה אמר.

פורסם
  • מחבר

יש לי מול הענים את של GIGA-X38 ביותר יקר מASUS P5Q אבל אולי בP45 הוא יהיה יותר זול כי ככה הבנתי שGIGA פחות טוב אז אולי הוא יותר זול..

פורסם

אוקיי, אתה מתייחס לחברות ואני התייחסתי לערכות שבבים. עכשיו הבנתי.

בכל מקרה, ASUS ו-GB הם חברות מצויינות ולמקרה שלך ה-ASUS יתאים.

נ.ב.

Screw_Master, אין לי שום דבר אישי נגד GB אדרבא, יש לי כרגע לוח שלהם. ואני מתכנן לקנות במחשב בחדש גם לוח שלהם.

פורסם

אני ממליץ לך לקרוא את הביקורות על ה P5Q PRO ושאר הלוחות של ASUS מהסידרה הזו. ניראה כאילו לחלק גדול מהם יש בעיה שגורמת להתחממות של המעבד וגם הקירור של הלוח לא משהו.

תבדוק אם יש לך אפשרות ללוח של DFI או BIOSTAR, הלוחות שלהם קיבלו ביקורות מצויינות וגם שברו שיאים ב OC. אם אתה קונה לוח של GIGABYTE תעדכן BIOS, ה BIOS שמגיע עם הלוח דפוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים