פורסם 2003 במאי 2522 שנים כן. בגלל שלא היתה להם אהבה לחזור אליה, בגלל זה ניאו שונה (זה לפחות מה שאני הבנתי ות'אמת - קצת מגעיל אותי הקטע הזה של "האהבה תנצח")
פורסם 2003 במאי 2522 שנים לגבי האם ציון הושמדה או לא - ה"טבח" שעליו מדובר הוא טבח שנעשה ב4 או 5 ספינות ששותקו בגלל שביין(סמית') הפעיל את הEMP.אני רוצה עוד קצת פירוטלא ממש הבנתי את זה מהסרטאיך הגעת לזה ??למה הוא עשה את זה ?והדבר הכי חשוב !איך ל%$#% הוא עצר את הזקיפים האלה בסוף ?!!!!
פורסם 2003 במאי 2522 שנים *ספוילר לסרט ולמשחק*זה מה שהבנתי מהסרט והובהר יותר טוב ע"י הסוף של המשחק (אני ראיתי רק את קטעי הוידאו של המשחק, אבל זה מה שהסבירו לי)-ביין = האיש שסמית' תפס בתוך המטריקס והעתיק את עצמו אליו, זה שרוצה להתנקש בניאו ונשאר הניצול היחיד.הרחפת השלישית מבין אלה שעזרו לניאו לפרוץ לבניין (אלה שנפלו ומתו) ועוד מס' רחפות שהיו בטווח נפגעו מEMP ששלח ביין (לא הבנתי מתוך איזו רחפת הוא שלח אותו) ואחרי שהרחפות האלה שותקו הגיעו זקיפים וחיסלו אותן (עם הפצצות המגניבות שהם מטילים בסיבוב כמו בסוף הסרט אני חושב) יכול להיות שגם המיקום של הספינות נחשף ע"י ביין.לךגבי איך הוא עצר את הזקיפים... דנו בזה איזה עמוד או שניים אחורה, אבל לאחים ואשבסקי פתרונים...
פורסם 2003 במאי 2522 שנים לא ממשחמש ספינות חיכו בצינור שיגיע הצבאהם היו כל אחת מחוץ לטווח הEMP של השניה וליצור חומת EMPשתהרוס את רוב הצבא של הזקיפיםאבל לפני שהם מספיקים להתרחק אחת מהשניה בין מפעיל את הEMPכשרק אחת מתוך החמש בורחת ("האמר"- שמצילה את השאריות של הנבוכדנצר)את הספינה של סוראן ("ויג'לאנט") הזקיפים הורסים עם הפצצה החדשה שלהם(זאתי שהוא מסתובב)
פורסם 2003 במאי 2622 שנים ננצל את העובדה שיש לי עיברית.. אני לא הכי הבנתי כנראה את הסרט בלי הכתוביות, כי גם אני הבנתי שציון הושמדה... אבל בכלל כל הקטע של הארכיטקט היה לי מבולבל מאוד.. טוב, אני הולך לראות את הסרט הזה עוד הרבה מאוד פעמים.. ;D
פורסם 2003 במאי 2622 שנים לא ממשחמש ספינות חיכו בצינור שיגיע הצבאהם היו כל אחת מחוץ לטווח הEMP של השניה וליצור חומת EMPשתהרוס את רוב הצבא של הזקיפיםאבל לפני שהם מספיקים להתרחק אחת מהשניה בין מפעיל את הEMPכשרק אחת מתוך החמש בורחת ("האמר"- שמצילה את השאריות של הנבוכדנצר)את הספינה של סוראן ("ויג'לאנט") הזקיפים הורסים עם הפצצה החדשה שלהם(זאתי שהוא מסתובב)יש לך כמה טעויות:הם נשארים בדיוק בקצה הטווח של ה-EMP אחת מהשנייה. הם לא נוטרלו בגלל שהן היו בטווח ה-EMP אחת של השנייה. הן הוטרלו בגלל שהם הפעילו את ה-EMP לפני הזמן, לפני שכיבו את כל המערכות של הספינות. כמובן שביין/סמית' עשה את זה...EMP משתק כל מכונה שפועלת בטווח שלו, ברגע שאתה מכבה את המכונות כשה-EMP מופעל אז אין סכנה.גם אם מישהו נמצא במטריקס ובדיוק מופעל EMP הוא ימות.
פורסם 2003 במאי 2622 שנים לא הבנתזו הייתה התוכנית אבל ביין הפעיל את הEMP לפני שהם הספיקו להתרחק לקצה הטווח של הEMPכך כל הספינות חוץ מה"האמר" שעוד לא הגיעה כשזה קרהנהרסו על ידי הצבא כי הם היו כבויות מEMPואיך אני זוכר את השמות? הם לא כאלה מסובכים (והם גם מגניבים)
פורסם 2003 במאי 2622 שנים אתה אומר שהתוכנית הייתה להפעיל את ה-EMP לפני שהמכונות מגיעות...? : התוכנית הייתה להישאר דיי קרובים אחד לשני, לנתק את מערכות הספינות ואז כשהמכונות מגיעות להפעיל את ה-EMP ביחד. מה שקרה זה שביין הפעיל את ה-EMP עוד לפני שכיבו את המערכות ולכן הספינות נוטרלו מה שאיפשר חיסול מהיר שלהן ע"י המכונות.
פורסם 2003 במאי 2622 שנים מה היה אמור לקרות לאחר שניאו בוחר לחזור למטריקס לפי הארכיטקט (השתלשלות האירועים ותוצאה סופית) ?ועוד שאלה: מדוע המכונות(האריכטקט) נותנים לניאו לקחת 23 אנשים וליצור ציון חדשה ולא משמידים את ציון ולא נותנים לו לקחת אנשים ?ובכלל, אם הוא היה נכנס ל-source, טריניטי הייתה מתה אבל הוא היה יכול להשמיד את המטריקס לא ?!
פורסם 2003 במאי 2622 שנים לפי מה שהאורקול סיפרה זה שהתוכנות ב"סיום שרותן" יכולות או לחזור לקוד מקור או להתחבא ב"עולם"-מטריקסוזה כנראה מה שסמית' עשה, התחבא בעולם.אבל זה כמובן אם מה שהאורקול אמרה הוא נכון.
פורסם 2003 במאי 2622 שנים הסבר על התוכנית:תמונה 1 :הספינות במרחקים שוויםכל אחת בקצה הEMP של השניההמכונות מגיעות מפעילים את הEMPהמכונות נהרסותתמונה 2:לפני שהם מתרחקות ביין מפעיל את הEMPהספינות נכבות ונהרסותההאמר שלא הייתה שם ניצלה ואספה את אנשי הנבכודנאצר שנהרסה*ציור אילוסטרציה לעיגולים אין קשר לכתבה*לא נפגעו עיגולים או קוים בהכנת הציור*המילים בציור השתתפו מרצונן החופשי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.