עבור לתוכן

*ספוילר* כמה שאלות למי שראה MATRIX RELOADED *ספוילר*

Featured Replies

פורסם

*ספוילר*

זה לא משנה, הוא עדיין חלק מעולם המכונות כפי שניו הוא חלק מהעולם האנושי (למרות שבמטריקס הוא גם תוכנה).

כמו כן, סמית' העביר את עצמו לעולם האמיתי ע"י השתלטות על ביין, כך שהחלק השלישי באמת הולך להיות מאוד מאוד מעניין...

• תגובות 121
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בהתחלה חשבתי שרבולושנז יהיה בתקופה שלפני המטריקס הראשון , ז"א בתקופה של המלחמה בין אני האדם למכונות(שעדיין נמשכת)

לדעתי זהו החלק ההיסטורי הכי מעניין בתולדות המטריקס ובאנימטריקס הקדישו לכך רק סרטון אחד. מסתבר שטעיתי.

פורסם

-----------*ספויילר*-------------

-----------*ספויילר*-------------

ניאו שונה מכל האחרים שלפניו -אפילו הארכיטקט אומר את זה (אני חושב שהוא מיצג את

אלוהים ולא את השטן-הוא היוצר ולא המחריב)

הם מקימים את ציון כל פעם כי תמיד יש את האחוז שלא יקבל את המטריקס ולכן אם

לא יפלטו אותו מהמטריקס הוא ירחיב את הסטיה הססטסטית הזו

כשהוא פוצץ את סמית' משהו נכנס בו באופן דומה למה שנכנס בביין

(Oh god, Smith will suffice)

אבל הוא היה שנה מהאחרים גם באופן שבו הוא יכל להתחבר איתו

בכל מקרה הסרט לא שלם בלי האנימטריקס והמשחק ככה שממש שווה להשלים אותם

וגם הוא שואב הרבה מספרות המדע הבדיוני והאנימה

(אני ממליץ לאנשים לראות גוסט אין א של, ולקרוא את דונרג'ק של רוברט זיליאני

אני בטוח שתמצאו הרבה אלמנטים מוכרים)

וגם תחשבו על זה- דיון הוא העולם שבו בני האדם ניצחו את המכונות! (הג'יהד הבוטלריאני)

לסרט יש כל כך הרבה רבדים שמי שלא קורא מדע בדיוני ורואה סרטי אנימה כאלה

יראה בסרט כפסיכולוגיה בגרוש -ולא יבין את הרבדים העמוקים והאפשרויות שבו

ומהטריילר של השלישי אי אפשר להבין כלום על הסרט הבא -פיצוצים מכות לשניה

האיש הזקן והמטורף מהמשחק ומעט מעט מידע

פורסם

I also seen the movie twice already in the Cinema

I must admit i am a crazy matrix fanatic ever since the first one

I didnt know jack about the new matrix, I avoided trailers like a mad man and didnt read anything about it.

So maybe i just expected too much, but i was disappointed.

If it was Morpheus's speech to the crowd that was somewhat redicoulis, or the fact Neo is totally computerized in most of the special effects, and thus make it look less real.

Also the chat with the creator in the end is really confusing, espcially without the hebrew subtitles..

Just so u know, when the Bolivian crowd saw the "To Be Concluded" in the grand opening , they started whisteling.. ALL OF THEM.. like Booz..

And must admit i also felt kind of cheated.

פורסם

ראיתי את הסרט וממש התלהבתי!

אין לי כוח לכתוב מחדש מה שכבר כתבתי בפורום אחר, אז הנה לינקים (עם המון ספוילרים)-

אחד לביקורת מאד שלילית באתר של האגודה למד"ב-

http://www.sf-f.org.il/story_419

והשני לתגובה שלי על הביקורת (וגם לתגובות של אחרים באותו ת'רד של פורום מד"ב YNET)-

http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-860-6089-3959508,00.html

פורסם

הEXTRAS של הסרט הזה הם מסחטת כסף:

אתה צריך לשחק במשחק כדי לדעת את כל הקטע על הOSIRIS והצרפתי ההוא.

אתה צריך את האנימטריקס כדי להבין את הקטע של הOSIRIS ואת הקטע עם הילד.

מכאן נובע, שאם ראית את הסרט ב5\15 ואתה שומר חוק(לא הורדת את האנימטריקס) אז אתה לא מבין את הקטע עם הOSIRIS, כי זה יוצא ביוני= תצטרך לראות את הסרט שוב= תשלם שוב כסף :smoke:

פורסם

Spirit מזל טוב

הרגע הגעת לתמצית טכניקת השיווק הזוללת כסף המתוחכמת של המטריקס

פורסם
  • מחבר

תודה רבה TeaTime ! ;)

פורסם

קודם כל, לא ממש חייבים לראות את האנימטריקס בשביל להבין את הסרט. רוב האנימטריקס זה סרטים ממש מוזרים שלא הבנתי מה רוצים ממני שם...

רק הסרט עם הילד ו-Osiris זה חשוב אבל אפשר להסתדר בלעדיהם.

במשחק מומלץ לשחק רק אחרי שרואים את הסרט ולא כמו שאני עשיתי בגלל שלא ידעתי שהמשחק יגלה לי כמעט כל מה שקורה בסרט וחלק דברים אפילו בדיוק אותו דבר. המשחק פשוט מרחיב את הסרט מכיוונים שונים.

הם היו צריכים להגיד את זה שמומלץ לשחק במשחק לאחר צפייה בסרט.

זה שניו הרגשי את המכונות וניטרל אותן לא בטוח קשור לסמית'. זה יכול להיות גם בגלל שהוא עכשיו מודע לזה ש"העולם האמיתי" הוא גם תוכנה כמו המטריקס (למרות שזה לא 100% נכון) ובגלל זה הוא יכול לעשות "האקינג" גם בעולם הזה עכשיו.

פורסם

*ספוילרים*

(אני ממליץ לאנשים לראות גוסט אין א של, ולקרוא את דונרג'ק של רוברט זיליאני

אני בטוח שתמצאו הרבה אלמנטים מוכרים)

רק את אלה?

אני מצאתי הרבה הקבלות להיפריון (כל קטעי ה"ניו-אייג'" ויכולות של כמעט אל שאדם מקבל רק אם הוא באמת מאמין ומטמיע את האמת בעצמו, ועוד ועוד קטעים) ולסדרת המוסד של אסימוב (רק אדם עם בחירה חופשית ולא מכונה, ורק אדם ספציפי יכול לעשות את הבחירה בין שני עתידים שונים) ואל תשכח את כל הפילוסופיה, את כל הרעיונות של "תודעה כוזבת" (או תודעה מדומה, כבר הספקתי לשכוח) כבר המציאו לפני עשרות ומאות שנים הרבה פילוסופים גדולים.

בשביל להבין את הדברים של הארכיטקט צריך ידע במתמטיקה ופיסיקה (רה-נורמליזציה, שאריות של טורי טיילור, אפשר למצוא הרבה הקבלות)

על מנת להבין למה צריך את המחזוריות הזו של ה"אחד" כדי שמערכת שהיא 99% מושלמת מתמטית תפעל בצורה מושלמת (למרות שמספיק להבין למה כל ארבע שנים יש 29 בפברואר, או אדר ב').

אפילו המניעים של האורקל כמו שהם מוסברים ע"י הארכיטקט הזכירו לי את המניעים של האורקל ב"מכושפות"

שכחתי עכשיו אבל כשראיתי את הסרט כל שניה קפצה לי הקבלה אחרת לספר מד"ב זה או אחר.

פורסם

קודם כל, לא ממש חייבים לראות את האנימטריקס בשביל להבין את הסרט. רוב האנימטריקס זה סרטים ממש מוזרים שלא הבנתי מה רוצים ממני שם...

רק הסרט עם הילד ו-Osiris זה חשוב אבל אפשר להסתדר בלעדיהם.

במשחק מומלץ לשחק רק אחרי שרואים את הסרט ולא כמו שאני עשיתי בגלל שלא ידעתי שהמשחק יגלה לי כמעט כל מה שקורה בסרט וחלק דברים אפילו בדיוק אותו דבר. המשחק פשוט מרחיב את הסרט מכיוונים שונים.

הם היו צריכים להגיד את זה שמומלץ לשחק במשחק לאחר צפייה בסרט.

הקטע עם הילד מKID STORY זו סתם אנקדוטה משעשעת, בשביל הבנה רק צריך לראות את האוזיריס, או אפילו רק לדעת את העלילה הכללית.

לגבי המשחק אתה ממש צודק, למזלי, נתתי למישהו אחר להתאמץ ולשחק (לגמרי לא התלהבתי מהמשחק, ההשקעה הטכנית בו היא ממש נמוכה יחסית לכל שאר הדברים שקשורים למטריקס) ואני רק ראיתי את קטעי הוידאו אחרי שחזרתי מהסרט.

זה שניו הרגשי את המכונות וניטרל אותן לא בטוח קשור לסמית'. זה יכול להיות גם בגלל שהוא עכשיו מודע לזה ש"העולם האמיתי" הוא גם תוכנה כמו המטריקס (למרות שזה לא 100% נכון) ובגלל זה הוא יכול לעשות "האקינג" גם בעולם הזה עכשיו.

יכול להיות שהם באמת עושים קטע שהעולם האמיתי הוא בעצם גם רובד של המטריקס כדי שאנשים יחשבו שהם ברחו מהמטריקס וירגישו כאילו הם מורדים, הכל למען החישובים המדוייקים של הארכיטקט. זה גם מסביר איך האורקל יודעת לחזות דברים שמתרחשים מחוץ למטריקס.

דרך אגב אם זה המקרה וזה יתגלה בסרט השלישי אני אהיה ממש מאוכזב כי זה הפיתרון הקל - להיכנס ללופ של מטריקס בתוך מטריקס בתוך מטריקס בתוך מט.......

גם יכול להיות שזו עוד מזימה של המכונות לתת לניאו את היכולת הזו למען המטרות המחושבות מראש שלהם, הוא הרי אומר "something has changed, I can feel the machines" הוא מודע לכך שמשהו שונה.

נערך: דרך אגב - למה "לא 100% נכון", אתה יודע משהו שאני לא?

פורסם

העולם האמיתי הוא אמיתי, ההסבר הוא, כפי שכבר אמרתי, שנוצר קשר בין סמית' לניו וסמית' אף אומר את זה בעצמו.

פורסם

אגב

ביין = סמית'?

פורסם

אבל האדריכאל בעצמו אומר שציון זה עוד רמה של שליטה...

אני מצטער אבל נצטרך לחכות עוד חמישה חודשים וחצי עד שנוכל לדעת מה באמת קרה שם, למה ואיך... {ועוד הרבה דברים אחרים שאנחנו חושבים שאנחנו יודעים אבל זה לא בטוח... ;)}

כן, ביין=סמית' רק עם גוף שונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים