עבור לתוכן

Abit VS Gigabyte

Featured Replies

פורסם

שלום בקרוב אני קונה מחשב חדש.

במפרט אני ירכיב את אחד משני לוחות האם הבאים:

ABIT IP35-E

או

GB P35-DS3L

ראיתי שיש הבדל די ניכר במחירים ביניהם,

ורציתי לדעת האם יש איזשהו הבדל נחוץ

שבגללו אני חייב לקנות את הGB.

פורסם

אתה עושה (או יודע מה זה) אוברקלוק?

בלי קשר - את abit יש לי נטיה שלא לאהוב, התוכנה שלהם לעדכון ביוס דרך מערכת ההפעלה עלובה, בלשון המעטה, והייתי צריך להחליף לוח אם למערכת מחשב שלמה בגלל זה.

פורסם

למה לקנות P35 כאשר יש לוחות P43 בשוק במחירים של קצת מעל 500 ש"ח?

אם אתה מחפש מפרט מאוד זול ונאבק על לוחות אם של 200-300 ש"ח אני מבין אבל אתה ממילא מתכוון להוציא סכום דומה אז לך על ערכת שבבים חדשה.

פורסם

הבעיה עם ערכות שבבים חדשות, זה שעוד לא נתגלו אצלן מחלות ילדות, לא רק בערכות עצמן אלה גם בלוחות אם שמבוססים על כאלה. להלן הסיפור עם הערכות שבבים של NVIDIA שזיהמו בשטויות כוננים קשיחים. לא שיש כאלה שטויות אצל אינטל, אבל בכל זאת - הייתי מחכה עוד חודש חודשיים, ואם הייתי לחוץ למחשב עכשיו, הייתי מעדיף ערכת שבבים ישנה עם תעודות שהיא עובדת טוב.

פורסם
  • מחבר

אז מה ההבדל הגדול ביניהן ?

פורסם

במקרה של הלוחות שהבאת פה, זו אותה ערכת שבבים, אבל הבנתי שה-Abit אוברקלוקר יותר טוב, ולכן שאלתי אם אתה עושה את זה או אפילו יודע מה זה. אם התשובה לאחת או יותר מהשאלות היא לא, אין סיבה שתשלם יותר כסף על ה-Abit. בסך הכל, שני הלוחות טובים לאוברקלוק, ככה שאם אתה רוצה להשאר עם האופציה פתוחה לעתיד, גם ה-GB יהיה אופציה טובה, אבל זולה יותר.

פורסם
  • מחבר

במקרה של הלוחות שהבאת פה, זו אותה ערכת שבבים, אבל הבנתי שה-Abit אוברקלוקר יותר טוב, ולכן שאלתי אם אתה עושה את זה או אפילו יודע מה זה. אם התשובה לאחת או יותר מהשאלות היא לא, אין סיבה שתשלם יותר כסף על ה-Abit. בסך הכל, שני הלוחות טובים לאוברקלוק, ככה שאם אתה רוצה להשאר עם האופציה פתוחה לעתיד, גם ה-GB יהיה אופציה טובה, אבל זולה יותר.

אז זהו שלא,הABIT יורת זול.

בפוקס.פי.סי מוכרים אותו ב380

ואת הGB ב420

פורסם

אם כן - לך על ה-abit לדעתי. תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

GB חברה עדיפה לטעמי... אבל גרסאת הDS3L שלה זו הגרסא הנחותה יותר בערכת השבבים הזו [למעט S2] ובמקרה הספציפי הזה ABIT לוקחים...

פורסם

לוח כל כך זול צריך לעורר חשד.

אם תסתכל בתכונות הלוח תגלה שהוא כולל ICH9 גשר דרומי ללא יכולת RAID יציאת רשת אחת וכדומה. לא שזה מאוד משנה ולמרבית האנשים זה בהחלט לא יפריע רק צריך לדעת שהלוח הוא הלוח הפשוט ביותר של Abit עם צ'יפסט P35.

זה שחברת Abit יצרה אותו לא אומר שהוא יותר טוב מלוח מקביל של Gigabyte או שישיג תוצאות OC יותר טובות.

אם המחיר חשוב הוא בהחלט אופציה טובה.

פורסם

רגע גם בלוח הזה יש מערכת ייצוב מתח של 4 שלבים בלבד?

פורסם

אי אפשר לצפות מלוחות של 400 ש"ח שיתנו את כל מה שלוחות של 800 ש"ח נותנים. היצרנים מנסים לחסוך בכל תחום אפשרי שלא פוגע בפעילות הלוח.

מצד שני מרבית האנשים משתמשים בלוחות כאלה, לא כולם צריכים/יכולים High-End.

פורסם
  • מחבר

המחיר משחק אצלי צד חשוב מאוד.

לכן אני אקנה את הABIT.תודה על העזרה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים