עבור לתוכן

האים אפשר 4GB זכרון בלוח אם Gigabyte GA-P31-DS3L ?

Featured Replies

פורסם

אני זכרתי שאמרו לי בפורום שצריך את הP35 כדי לתמוך ב4GB זכרון, אבל עכשיו אמרו לי בTMS שגם הP31 תומך ב4GB של זכרון ומשתמש בכל הארבע (לא ב3.5GB).

האם הזכרון שלי מתעתע בי שבTMS טועים?

פורסם

נילקח מ TMS:

Based on standard PC architecture, a certain amount of memory is reserved for system usage and therefore the actual memory size is less than the stated amount. For example, 4 GB of memory size will instead be shown as 3.xx GB during system startup.

פורסם

P31 תומך ב- 4GB ע"י סטיקים של 1 ג'יגה בלבד, לא סטיק של 2 ג'יגה.

וחוצמיזה שתצטרך מערכת הפעלה תומכת 64 ביט.

פורסם
  • מחבר

מערכת הפעלה 64 ביט יש לי, אבל הם הציעו לי לוח של 31 עם 2X2GB ושאלתי מפורשות האם הוא בטוח שזה תומך והוא אמר לי שכן, ושהם כבר הרכיבו כאלה מערכות...

לי יש 2GB זכרון ואני רואה 2GB זכרון, לא כמעט 2 אלה 2.

פורסם

כמו שכבר כתבתי, אם הם הרכיבו לך 4 ג'יגה משתי סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד, אז זה לא תקין ללוח P 31.

צריך 4 סטיקים של 1 ג'יגה כל אחד, ואז הבקר זכרון יזהה 4 ג'יגה בדואל צ'אנל.

כפי שאתה רואה יש לי את הלוח הנ"ל למרות שיש לי כרגע 2 ג'יגה, כבר בדקתי בעבר את הלוח עם 4 ג'יגה.

פורסם

אתה יכול לראות בנתונים של Gigabyte שהלוח תומך גם בסטיקים של 2GB, ראה Memory Support List

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2615

יש ללוח מגבלות מסוימות עם זיכרון ובעיקר אי יכולת לעבוד מעל 800MHz עם הזיכרונות כי זאת התמיכה הרשמית של Intel.

אבל אם מציעים לך בחנות קונפיגורציה שעובדת אז מה הבעיה? זה לא שאתה קונה זיכרון ולא יודע אם יעבוד.

פורסם

אתה יכול לראות בנתונים של Gigabyte שהלוח תומך גם בסטיקים של 2GB, ראה Memory Support List

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2615

יש ללוח מגבלות מסוימות עם זיכרון ובעיקר אי יכולת לעבוד מעל 800MHz עם הזיכרונות כי זאת התמיכה הרשמית של Intel.

אבל אם מציעים לך בחנות קונפיגורציה שעובדת אז מה הבעיה? זה לא שאתה קונה זיכרון ולא יודע אם יעבוד.

זה לא יעבוד בדואל צ'אנל! כבר ניסיתי בעצמי, עובד טוב רק עם סטיקים של 1 ג'יגה.

ניסיתי גם להגיע ל-8 ג'יגה, גם לא נתמך רק ב-P35 אפשרי.

פורסם

אם אתה חושש פשוט קח את הP35-DS3L , ההבדל לא כ"כ גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים