פורסם 2008 ביולי 317 שנים לכל מי שהיה מטומטם\אופטימי מספיק וטרח לשנות את ההגדרת מדינה ביצירת חשבון כנראה גילה כי החנות אינה זמינה באיזורנו (כמה מפתיע). אני חפשתי שעות!! (טוב, 20 דקות מקסימום) ואני לא מוצא איפה משנים את זה. דרך אגב, אם אני אשנה את זה, האם זה ישפיע על בחירת השרתים במשחק אונליין? או שהוא עדיין יבחר לפי פינג?
פורסם 2008 ביולי 317 שנים זה חדש לך שהחנות אינה זמינה למשתמשים מישראל?תרשום בכתובת שלך כתובת אמריקאית, אירופאית או יפנית וזה יעבוד.לי יש רק חשבון אמריקאי. לא רואה סיבה ממשית לפתוח אירופאי או יפני...
פורסם 2008 ביולי 317 שנים איך רשמת את הפרטים של הרחוב ושל המיקוד ?והאם בקנייית משחקים אין סכנה שיעלו עליך שאתה משתמש בכרטיס ישראלי ? או שאתה מחזיק כרטיס בינלאומי ?
פורסם 2008 ביולי 317 שנים שום סכנה.רכשתי כבר שלושה משחקים (בסכום כולל ומטורף של 23 דולר) מהחנות והכל עובר סבבה.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים פשוט תחפש כתובת אמריקאית באינטרנט מה הבעיה?שמתי איזה כתובת של בוס לשעבר של חברה שלי
פורסם 2008 ביולי 317 שנים סבבה THANKS ברחה לי ה-H thanks = thank you נ.ב. לקחתי את הכתובת של אוניברסיטה באקרון אוהיו הזיפ קוד שם דומה לשלי
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מחבר השאלה נותרה בעינה, האם ניתן לשנות את המדינה בה אתה נמצא? ואם כן האם זה משפיע על בחירת השרתים שהקונסולה תעשה? ואם כבר אז כבר, האם יש דרך להציג דפי אינטרנט בעברית?
פורסם 2008 ביולי 317 שנים לא ניתן לשנות מדינה לאחר שפתחת כבר יוזר ופתחת חשבוןצריך לפתוח יוזר חדש ואז לפתוח חשבון חדש עם כתובת בארה"בלגבי השרתים אין לי מושג ולגבי עברית גם אין לי מושג. לא ראיתי שום מקום שבו ניתן לשנות את הממשק.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים השאלה נותרה בעינה, האם ניתן לשנות את המדינה בה אתה נמצא? ואם כן האם זה משפיע על בחירת השרתים שהקונסולה תעשה? ואם כבר אז כבר, האם יש דרך להציג דפי אינטרנט בעברית?כמו שאמרו, לשנות אתה לא יכול, תפתח משתמש חדש.בחירת השרתים במשחקים נקבעת על פי המשחק, יש משחקים שקובעים שאם העותק שלך הוא NTSC לא תוכל לשחק עם שחקן עם עותק PAL.הצגת דפי אינטרנט בעברית, אינה אפשרית נכון לעכשיו.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מחבר האם אני חייב לפתוח משתמש מקומי חדש או שאני יכול ליצור רק משתמש PSN חדש? (אני לא רוצה לחזור להתחלה ב-GTA4)יצרתי משתמש חדש והגדרתי לו משתמש PSN "נכון" ומחקתי אותו וניסיתי להכנס עם החשבון ה"נכון" במשתמש המקורי והוא לא נתן לי...
פורסם 2008 ביולי 317 שנים נרשמתי תחת ארצות הברית עם הפרטים של הרחוב שלי בישראל רק מיקוד תעתיקו מארצות הברית ורכשתי שני משחקים ואין בעיה, מה שאומר שהאבטחה שלהם קצת מדאיגה במקרה של גניבת כרטיסים- LOL
פורסם 2008 ביולי 317 שנים האם אני חייב לפתוח משתמש מקומי חדש או שאני יכול ליצור רק משתמש PSN חדש? (אני לא רוצה לחזור להתחלה ב-GTA4)יצרתי משתמש חדש והגדרתי לו משתמש PSN "נכון" ומחקתי אותו וניסיתי להכנס עם החשבון ה"נכון" במשתמש המקורי והוא לא נתן לי...כן, הPS לא יקבל "תחמונים".בכל מקרה תפתח משתמש מקומי חדש ואת השמירות תעתיק למשתמש המקומי החדש זה הכל.בקשר לזה שמעלי, אם תנסה לקנות עם MasterCard אתה לא תצליח רק בכרטיסי Visa אין את ההגנת איזורים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.