פורסם 2008 ביולי 317 שנים מחבר אחרי שהצלחתי להפעיל אותואיך אני מאבטח אותו? או איך אני שם סיסמא בשביל כניסה אלחוטית?
פורסם 2008 ביולי 317 שנים תכנס להגדרות של wireless security ותן לו הצפנה של WPA2 AES (יש לך מדריך בסטיקי להגדרות בכלליות).
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מחבר יש לי עוד בעיההראוטר מתנתק לי ובשביל לחבר מחדש צריך להיכנס ל WEB ולעשות Applyלמה זה ככה?
פורסם 2008 ביולי 317 שנים ניחשת נכון. הוא אמור להתנק כל דקה אחת בדיוק ולהתחבר אחרי שאתה ידנית כאשר אתה אומר לו.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מחבר אוקיי עשיתי את זה, בנתיים הכל עובד.עכשיו בקשר לסיסמא לאלחוט קראתי את המדריך שיש בפורום אך לא הבנתי ממש תוכל לרשום לי בדיוק איפה אני נכנס או להביא לי מדריך?
פורסם 2008 ביולי 317 שנים צריך להאכיל אותך בכפית?תפתח את החוברת של הנתב, תחפש איפה מגדירים wireless security ותגדיר מה שצריך.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים צריך להאכיל אותך בכפית?תפתח את החוברת של הנתב, תחפש איפה מגדירים wireless security ותגדיר מה שצריך.אין צורך להתעצבן, אגב, תעשה אווירון חחחחחחחחחחחחח.לפותח הדיון:קרא מעמוד 53:http://support.3com.com/infodeli/tools/wireless/3crwer10075/3CRWER100-75_User-Guide.pdf
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.