פורסם 2008 ביולי 817 שנים גם את זה אני לא יכול לבדוק עד שהמחשב החדש יורכבאני מניח שדומה לכולם, זה קירור סטוק רגיל
פורסם 2008 ביולי 817 שנים מישהו יודע אם OC לזכרונות הוא אפשרי ואם כן עד כמה הוא משמעותי?וכמה הוא מעלה את הטמפרטורות?
פורסם 2008 ביולי 817 שנים מישהו יודע אם OC לזכרונות הוא אפשרי ואם כן עד כמה הוא משמעותי?וכמה הוא מעלה את הטמפרטורות?נראה לי שאת זה צריך לשאול בפורום אוברקלוקינג וקירור ו/או בפורום מעבדים לוחות אם וזכרונות.בהצלחה.
פורסם 2008 ביולי 817 שנים מחבר אני מחכה שתיצא ה RivaTuner, ככה שאני יוכל לפקח על הטמפ' בצורה יותר מקצועית ואז לעשות לו OC של איזה 40Ghz, שלא ניראה לי שתהיה בעיה אגב, התמונה שבאה על הכרטיס שלי יותר יפה
פורסם 2008 ביולי 817 שנים אבל הקירור שלך ורוד !!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! :s05:!!!!!!!!!!!!!!!! (!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!(!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!)!!!!!!!!)!!!!!!!!
פורסם 2008 ביולי 817 שנים אני מחכה שתיצא ה RivaTuner, ככה שאני יוכל לפקח על הטמפ' בצורה יותר מקצועית ואז לעשות לו OC של איזה 40Ghz, שלא ניראה לי שתהיה בעיה אגב, התמונה שבאה על הכרטיס שלי יותר יפה אל תתכחש, אתה יודע שהבחורה של ספייר יותר יפה ופחות צנועה
פורסם 2008 ביולי 817 שנים מחבר אבל הקירור שלך ורוד !!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! :s05:!!!!!!!!!!!!!!!! (!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!(!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!)!!!!!!!!)!!!!!!!! מה אתה לא אוהב את זה ? אל תתכחש, אתה יודע שהבחורה של ספייר יותר יפה ופחות צנועה זה צנועה ? בוא נפתח סקר בפורום OFF TOPIC http://clubs.sharatim.co.il/hd4870/IMG_3927.JPG http://clubs.sharatim.co.il/hd4870/IMG_4135.JPG בגלל שהכרטיס מחובר למחשב, ולא ממש מבינים משהו, צילמתי את הקופסא עריכה: הבחורה שנמצאת על הכרטיס היא הבת של המנכ"ל של ספייר זה מסביר הכל, שמו אותה שם בפרוטקציות !
פורסם 2008 ביולי 817 שנים אז מה ? כבר נמאס מה4870 או שאתה מחכה לחברה שתבוא ? כי הן עוד לא הגיעו.....רק מחר בערב...... דורש חופש חמישי !
פורסם 2008 ביולי 817 שנים עוד בעלים גאה של 4870...GECUBE.ראבק, זה חם, חבל על הזמן, המתכת במאחורה של המחשב לוהטת במקום יציאת האוויר.שיניתי את המאוורר ל-37, בנתיים יותר טוב ועדיין דיי שקט.לא יצא לי לשחק ממש, אבל מה שכן...GRID RACER, 1360X768, 8AA הכל על ULTRA, תקוע על 60 (VSYNC).CRYSIS, VHIGH + 2AA, 30 FPS בכיף...
פורסם 2008 ביולי 817 שנים מחבר אז מה ? כבר נמאס מה4870 או שאתה מחכה לחברה שתבוא ? כי הן עוד לא הגיעו.....רק מחר בערב...... דורש חופש חמישי !נשחק יותר מאוחר, אני פשוט עובד על איזה אתר.. מראה לי 19 שגיאות ב validator.w3.orgעוד בעלים גאה של 4870...GECUBE.ראבק, זה חם, חבל על הזמן, המתכת במאחורה של המחשב לוהטת במקום יציאת האוויר.שיניתי את המאוורר ל-37, בנתיים יותר טוב ועדיין דיי שקט.לא יצא לי לשחק ממש, אבל מה שכן...GRID RACER, 1360X768, 8AA הכל על ULTRA, תקוע על 60 (VSYNC).CRYSIS, VHIGH + 2AA, 30 FPS בכיף...משהו דפוק אצלהם בשליטה של המאוורר, אתה יכול לשלוט עליו בצורה ידנית ויהיה שיפור משמעותי בטמפ'
פורסם 2008 ביולי 817 שנים כן, תודה, אני יודע... שיניתי לעכשיו ל-MANUAL 37... נראה הרבה יותר טוב, טיפה רועש אבל... VSYNC? למה לא... זה מונע TEARING, אם אפשר, תמיד מפעילים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.