עבור לתוכן

Diablo 2 -כל השאלות וכל הקושיות כאן

Featured Replies

פורסם

דיברתי רק על הזמן של להשיג את הציוד. הזמן שלוקח פיסית להעלות את הדמות בשביל הסקילים נמוך בעשרות מונים, לכן בדר"כ אני לא מתמקד בציוד ומסתדר עם מה שיש עד רמה 60-70 ככה

• תגובות 351
  • צפיות 52.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שאלה, מעולם לא שיחקתי ב battle net יש לי lord of destraction V.12

אני כרגע בסינגל עם הברברי ברמה 30.

אם אשחק בבאטל נט, ואעלה רמות עם הדמות שלי, אוכל לחזור לסינגל באותה רמה?

פורסם

^^^^^

לא

הדמויות של הבטלנט ושל הסינגל זה שני עולמות שונים שלא קשורים אחד לשני

אבל מה שכן תוכל לעשות זה להתחיל דמות חדשה בבטלנט ולשחק פשוט לבד במשחק שאתה יוצר עם קוד כניסה (בשביל לשחק לבד) יש רק חיסרון אחד זה שאי אפשר לשמור הדרך היחידה לשמור זה רק דרך ...................... ואיי אני לא זוכר איך קוראים לזה המרובעים שאתה יכול להתפרטל למקום ספציפי ב act

בכל מקרה מה אתה צריך את הבטלנט זה יותר כיף וקשה לבד

פורסם

ב battle net זה הרבה יותר כיף!!!! ויש לך גם יותר אפשרויות להיתקדם ולחזק את הדמויות שלך דרך האbattle net

פורסם

לאף אחד אין המלצות למה לשים ב horadric cube??

(חפצים לקוסם)

אחרי שאני מסיים את המשחק, אני מתחיל דמות חדשה ברמת קושי גבוהה יותר?

שים שלוש אבני חן או runes מאותו סוג כדי לקבל אבן אחד מרמה יותר גבוהה. שים 3 טבעות שאתה לא צריך לקבלת מחרוזת רנדומלית, וההפך.

חוץ מזה יש עוד המון דברים, תבדוק באתר של בליזארד, ובfansites מה מומלץ לנסות ליצור.

ואתה ממשיך עם הדמות שסיימת בה את המשחק, רק ברמה קשה יותר (אפשר גם לשחק ברמות הקלות יותר).

פורסם

תגידו איפה משיגים את ה JORDAN STONE הזאת, אני מנסה לשדרג את ה UNIQUE שלי אבל אין לי מושג מאיפה להשיג, אני משחק ב 8 PLAYERS ומת הרבה כדי להשיג חפצים טובים :|

פורסם

הסיכוי שלה ליפול הוא בערך אחד ל: 0.000001236000431

בהצלחה עם זה.

פורסם

פיייייי זה מטורף!,לפחות אפשר לשדרג חפצים עם STAT מטורף עוד יותר!

אני מקווה שעד הרמה הקשה ביותר של המשחק תיפול לי אחת....

חחח אני זוכר מלפני המון המון זמן אנשים השתגעו והתחילו לסחור בסחר חליפין של SoJ... זאת הייתה אחת התקופות הגרועות של המרקטינג הכל עלה כ"כ הרבה שהיו צריכים לתת שם למספרים המטורפים האלה...

פורסם

סיימתי את המישחק על פאלאדין.

פייי איזה קלות, עכשיו צריך להתחיל נייטמייר.

רמה 31 אחרי באאל, לא מתתי בשום בוס חוץ מדריאל. :jump:

פורסם

שים שלוש אבני חן או runes מאותו סוג כדי לקבל אבן אחד מרמה יותר גבוהה. שים 3 טבעות שאתה לא צריך לקבלת מחרוזת רנדומלית, וההפך.

חוץ מזה יש עוד המון דברים, תבדוק באתר של בליזארד, ובfansites מה מומלץ לנסות ליצור.

ואתה ממשיך עם הדמות שסיימת בה את המשחק, רק ברמה קשה יותר (אפשר גם לשחק ברמות הקלות יותר).

הבעייה שיוצאים לי דברים ממש לא שווים. :(

פורסם

הסיכוי שלה ליפול הוא בערך אחד ל: 0.000001236000431

בהצלחה עם זה.

זה מזכיר לי שמישהו פעם חישב שהסיכוי לתיפול לך ZOD (הרונה הכי נדירה במשחק) שווה לסיכוי שתפגע 6 פעמים מברק. כדי לסבר את האוזן צריך להרוג את BAAL ברמת HELL שלוש מיליון פעמים בערך כדי שהיא תיפול בסיכוי טוב

פורסם

משהו יודע למה בסרטים של העלילה מציגים את הגיבור כדמות חלשה?

פורסם

איפה הגיבור מופיע בסרטים של העלילה..? אם אתה מתכוון לזה שעוקב אחרי ה"STRANGER" אז זה לא אתה

פורסם

בסרטים בעלילה מופיעות שתי דמויות.

אחת חלשה ונמוכה, ואחת גבוהה (עם גלימה)

מי הדמויות האלה?

יש סיכוי שלא יוצאים לי דברים טובים ב GAMBLE וב HORADRIC CUBE בגלל הגרסא (1.07)??

פורסם

אני יודע שזאת שאלה נובית בטירוף, אבל: זה משחק רשת או משחק סינגל?

אלון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים