עבור לתוכן

Diablo 2 -כל השאלות וכל הקושיות כאן

Featured Replies

פורסם

אוקיי שאלה קטנה,

יש לי קוסמת דרגה 53 על ICE BUILD, ומשתמש בעיקר בBLIZZARD.

לאחר איזה 20+ נסיונות בIMBUE שעבר סופסוף השגתי מטה שמתאים לי (+2blizzard, +20% cast rate, +1skills), עכשיו השאלה היא: שווה לי לנסות לעשות IMBUE לCEDAR STAFF או משהו, או למצוא CIRCLET רגילה ולעשות לה IMBUE בתקווה שיצא לי משהו (+1 skills) אם זה אפשרי בכלל?

• תגובות 351
  • צפיות 52.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בדרגה הזו לא תקבל דברים טובים באמת אז זה לא ממש משנה..

פורסם

אוקיי שאלה קטנה,

יש לי קוסמת דרגה 53 על ICE BUILD, ומשתמש בעיקר בBLIZZARD.

לאחר איזה 20+ נסיונות בIMBUE שעבר סופסוף השגתי מטה שמתאים לי (+2blizzard, +20% cast rate, +1skills), עכשיו השאלה היא: שווה לי לנסות לעשות IMBUE לCEDAR STAFF או משהו, או למצוא CIRCLET רגילה ולעשות לה IMBUE בתקווה שיצא לי משהו (+1 skills) אם זה אפשרי בכלל?

איך ייצרת את המטה??

פורסם

תשמור את הקבצים של הדמות שלך לפני שהIMBUE ואם לא יוצא לך מה שאתה רוצה פשוט תחליף אותם באלו שהשתנו.

LazyBoy:

מאיזה רמה מתחילים ה"דברים הטובים" ואתה יכול לתת דוגמא לאחת מהם, שאני אדע למה לצפות?

פורסם

זה די טיפשי, באותה מידה אתה יכול פשוט להוריד hero editor וליצור את החפץ בעצמך..

פורסם

תשמור את הקבצים של הדמות שלך לפני שהIMBUE ואם לא יוצא לך מה שאתה רוצה פשוט תחליף אותם באלו שהשתנו.

LazyBoy:

מאיזה רמה מתחילים ה"דברים הטובים" ואתה יכול לתת דוגמא לאחת מהם, שאני אדע למה לצפות?

הנוסחאות לImbue הן נורא מסובכות.

תלויות בilvl (הרמה של החפץ עצמו), clvl (הרמה שלך בזמן יצירת החפץ).

בצורה כללית, יש חפצים שתוכל להכין/למצוא רק ברמות נמוכות (21, 45 וכו'), ויש חפצים שככל שהרמה שלך יותר גבוהה, יותר טוב.

מצד שני, החפצים שצריכים רמות נמוכות הם בדרך כלל נורא נדירים.

בצורה מאוד כללית ולרוב החפצים, אתה צריך ליהיות מעל 90 והחפץ צריך ליהיות מעל 75-80.

מקרים פרטיים אי אפשר לפרט פה, אבל הכל מוסבר פה - http://www.battle.net/diablo2exp/items/magic/

מה שמעניין אותך כרגע זה Magic Suffixes וMagic Prefixes.

יש לך פה גם הסבר טוב באנגלית בקשר לImbue -

http://www.battle.net/diablo2exp/items/magic.shtml

חפש (מודגש בצהוב) את Rare Items, ואז רד למטה עד שתראה את Selecting Prefixes/Suffixes in Imbuing.

בהצלחה :]

פורסם

יש לי בעיה קטנה במשחק

אני מנסה לשחק בTCP/IP עם חבר

אני פתחתי HOST על המחשב שלי אבל המחשב שלו לא מוצא את המחשב שלי

שנינו נמצאים מאחורי ראוטרים (זה משנה?)

מה אפשרל עשות כדי לשחק ביחד?

פורסם

אני גם משחק בקוסמת עם מבנה קרח בעיקר frozen orb יש לי 24 מושקע שמה עם נשק שקניתי שמביא 2 לfrozen ועוד 2 לסקילים של הקרח

בקיצור יש לי שאלה מי מכיר את הפאצ' הזה שמרחיב תתיבה בבקשה שיתן לינק או שם שלו פה תודה[br]פורסם בתאריך: 16.07.2008 בשעה 13:44:08

אני גם משחק בקוסמת עם מבנה קרח בעיקר frozen orb יש לי 24 מושקע שמה עם נשק שקניתי שמביא 2 לfrozen ועוד 2 לסקילים של הקרח

בקיצור יש לי שאלה מי מכיר את הפאצ' הזה שמרחיב תתיבה בבקשה שיתן לינק או את השם שלו פה תודה

פורסם

מה זאת העצלנות הזאת קיבינימט?

גוגל diablo 2 patch מביא אותך לעמוד הזה

http://us.blizzard.com/support/article.xml?articleId=20758&rhtml=true

מספיק לבקש מאחרים לעשות הכל בשבילכם

חח lazy boy (ילד עצלן) מתעצבן על העצלנות קודם כל לא ידעתי איך קוראים לזה ועוד משהו זה לא תומך בגרסה החדשה זה רק מעדכן אתה בטוח שזה גם פאצ' שמרחיב תתיבה?

פורסם

לא, אתה צריך את ההרחבה של המשחק.

פורסם

יש לי תהמשך אבל =/ אבל זה לא נותן לי להתקין תפאצ' ויש לי תהכי מעודכן

לא יודע

פורסם

לא צריך שום פאצ' בשביל לשחק עם תיבה מוגדלת, אתה מקבל את זה עם ההרחבה.

פורסם

נימרוד , תנסה אולי patch של איזורים שונים ואם זה לא עובד תגבה את ספרית ה save שלך תתקין מחדש( את המשחק וההרחבה) , תעתיק את הספרית save שלך חזרה ואז תתקין את הpatch .

אם זה עדיין לא עובד אז תקנה את המשחק מהאתר של blizzard ב20$ :lol: כי לפי שירשור אחר שלך המקוריות שלו מוטלת בספק וזה לא חוקי לעזור לאנשים שמנסים להריץ משחקים לא מקוריים.

ובקשר להתקדמות שלי : אני כל יומיים מתחיל דמות חדשה. עכשיו אני בונה zealadin שlazy נתן איליו לינק ואני עדיין לא משחק ב bnet . יש לי hammerdin דרגה 25 שעדיין במדבר שאני לא משחק יותר אבל הוא די טוב בלחסל המון מפלצות עם הblessed hammer. הקופסה של הzealdin שלי כבר מתחילה להתמלא ואני צריך לסיים כבר עם act 1 . יש לי אולי שעה ביום לשחק וגם זה לא רצוף אז אני כל הזמן מתחיל את הsubquests מהתחלה או לא מגיע למקום שאני מסיים את הבא.

פורסם

לא צריך שום פאצ' בשביל לשחק עם תיבה מוגדלת, אתה מקבל את זה עם ההרחבה.

פשוט אני זוכר לפני איזה שנתיים ששיחקתי שמתי פאצ' שהגדיל תתיבה =/ טוב לא משנה נשאיר את זה ככה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים