פורסם 2008 ביולי 217 שנים שלום,אני מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטי עד 400 ש"ח.השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה,גלישה באינטרנט ומשחקים מידיי פעם שיוצאים (crysis וכו ..אפילו CS ).לצערי לא היה באפשרותי לקנות את הסטים שהיו בבאג ואופיס דיפו במבצע (באסה \= )בינתיים יש אפשרות אחת:Logitech Cordless Desktop LX710 או LogiTech CordLess DeskTop Wave מהחנות Saletech .מישהו מכיר את החנות הזאת?http://www.saletech.co.ilקצת מוזר המחיר של הסט הזה בהתחשב שבנעה מוכרים אותו ב 1000 ש"ח.בכל אופן,יש הצעות? תגובות בנוגע למקלדות הנ"ל יתקבלו בשמחה:
פורסם 2008 ביולי 217 שנים אני חושב שתלך על ה Cordless Desktop Wave. לי יש את המקלדת בגרסה חוטית והיא מדהימה.ולפי מה שהבנתי, בסט שהיא מגיעה עם עכבר, גם לעכבר יש כמה פיצ'רים של נוחיות ובריאות לגבי הידיים.אז אם כך, זה צריך להיות ממש טוב.בכל מקרה אמליץ לבקש לפתוח קופסה ולהרגיש את המקלדת ובמיוחד העכבר בידיים, לפני הקניה.
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מחבר תודה רבה!אשמח לעוד תגובות עם ה-WAVE .האמת שמעתי שיש לו בעיות בגירסא הזו עם העכבר, ושיש צירופי מקשים שפשוט מושבתים אחרי כמה זמן. זה נכון? מישהו יכול לאמת את זה?
פורסם 2008 ביולי 217 שנים גם אני חושב שזאת מקלדת טובה... אני בעצמי חשבתי להמליץ עליה אבל אני רואה שאני לא היחיד
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים העכבר שיש בסט של ה WAVE האלחוטי לא נוח לדעתי...+1לדעתי העכברים הלא סימטרים יותר נוחים. מה דעתך על WAVE עם MX518 (בנפרד)?
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מחבר תודה רבה לכולם על העזרה.לאחר חפירה בפורום החלטתי ללכת על G5 (פשוט מצאתי אותו במחיר רצפה ) + Logitech Wave בגירסא החוטית .. תודה רבה, וממליץ לכולם על ה"סט" הזה. הוא פשוט מעולה.
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים כבר לקחת את ה G5?הוא בול אותו דבר כמו ה MX518, רק שה MX יותר זול והחיישן שלו עדיף.בכל מקרה אם קנית אז ה G5 גם עכבר מצויין, ואת ההבדל בדיוק לא נראה לי שתרגיש.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים מחבר את העכבר קניתי מ-K.S.P רעננה (ממש חששתי בהתחלה לקבל מוצר לא טוב או משהו מרוב ביקורות רעות עליהם) במחיר של 189 ש"ח אם אני לא טועה,ואת המקלדת אני קונה מ-SKYPC\FoxPC (בין הזולים שמצאתי) .
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים אני קניתי שלשום את ה- Logitech LX710 והיא פשוט זוועה.יש המון באגים כמו לאגים וכאלה,בנוסף מקש ה- L שלי לא תמיד עובד, לעיתים צריך ללחוץ כמה פעמים..ממש לא להיט אני הולך להחליף אותה ביום ראשון.
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מחבר האמת נראה לי שיש לך פשוט באג יצור במקלדת. או שהמקלדת רחוקה מידיי מהטווח שלה (עד 2.5 מטר אמור לעבוד מצויין).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.