פורסם 2008 ביולי 317 שנים SUSA אממ... להוציא אותו לדקה מהחשמל יפרוק לו כבר את כל המתח : ...כבה את המחשב וכבה את המודם, נתק את שניהם פיזית מהחשמל, חכה דקה, חבר את שניהם ותדליק חזרה.... .... לא עובד, נסה לאפס את הST. אתה כנראה לא זוכר איך מאפסים ST510 בצורה הפיזית ;D Mesatla, איך מחוברת הרשת שלך? יש עוד מחשב שמחובר למחשב הזה, נכון? הפורטים שאתה רוצה לפתוח הם במחשב השני במקרה?
פורסם 2008 ביולי 317 שנים אתה כנראה לא זוכר איך מאפסים ST510 בצורה הפיזית ;Dמה הסיפור ??? רגע, בזק לא משווקת את V4 של הנתב, לא כזה סיפור גדול.http://www.speedtouch.net.nz/Documents/ST510v4/User%20Guides/ST510v4_UserGuide_R4.3.pdfראה 6.3וגם אם יש לו את הr3 (זה מה שמשווק, לא), יש כפתור מאחור.לא ככה ?
פורסם 2008 ביולי 317 שנים תנסה לעשות את זה בעצמך פעם ותראה שזה לא קל בכלל... ולגרום למישהו לעשות את זה דרך הטלפון זה קרוב לבלתי אפשרי כל ה510v4 הם אותו נתב עם שדרוגים לממשק... לאף אחד מהם אין כפתור ריסט מאחורה (גם בחוברת שהבאת לא מופיע). הגרסא האחרונה שבזק שיווקו הייתה 4.2.3 אני חושב.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים כל ה510v4 הם אותו נתב עם שדרוגים לממשק... לאף אחד מהם אין כפתור ריסט מאחורה (גם בחוברת שהבאת לא מופיע). הגרסא האחרונה שבזק שיווקו הייתה 4.2.3 אני חושב. הלינק שהבאתי היה לV4, אבל נעזוב את זה עכשיו... תנסה לעשות את זה בעצמך פעם ותראה שזה לא קל בכלל... ולגרום למישהו לעשות את זה דרך הטלפון זה קרוב לבלתי אפשרי אני מבין שאתה מדבר מתוך ניסיון מר -------- אני לא מבין למה אתה לא מגדיר DEFAULT GATEWAY 10.0.0.138 ? איך הוא יגדיר? אם הוא בכלל לא מצליח להתחבר ???
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מחבר אני לא מבין למה אתה לא מגדיר DEFAULT GATEWAY 10.0.0.138?ניסיתי זה עדיין מביא אותי לעמוד לא מוגדר (עם הודעת שגיאה)להכנע לתמיכה הטכנית של 012? (אני שונא אותם)
פורסם 2008 ביולי 417 שנים ניסיתי זה עדיין מביא אותי לעמוד לא מוגדר (עם הודעת שגיאה)להכנע לתמיכה הטכנית של 012? (אני שונא אותם)מה הכוונה עמוד לא מוגדר?הגדרה ידנית של כתובות הIP לא תעזור אם המחשב לא מקבל כתובת מDHCP כמו ש cable ציין כבר.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים למה לדבר עם התמיכה הטכנית של 012? ולמה לא ענית על אף שאלה ששאלתי? Mesatla, איך מחוברת הרשת שלך? יש עוד מחשב שמחובר למחשב הזה, נכון? הפורטים שאתה רוצה לפתוח הם במחשב השני במקרה? אני מבין שאתה מדבר מתוך ניסיון מר מר מאוד ;D
פורסם 2008 ביולי 417 שנים נסה להגדיר ידנית את הכתובת שלך:IP:10.0.0.1SUBNET MASK: 255.255.255.0DEFAULT GATEWAY 10.0.0.138תנסה ותן תוצאות: האם עדיין הקישוריות מוגבלת,או שמשהו השתנה
פורסם 2008 ביולי 417 שנים נסה להגדיר ידנית את הכתובת שלך:IP:10.0.0.1SUBNET MASK: 255.255.255.0DEFAULT GATEWAY 10.0.0.138תנסה ותן תוצאות: האם עדיין הקישוריות מוגבלת,או שמשהו השתנהלא יכולה להיות קישוריות מוגבלת או חוסרה אם הכתובות מוגדרות לידני ולמה הוא צריל להגדיר CLASS C במסכת רשת?
פורסם 2008 ביולי 417 שנים אתה אומר שאם הST שלו מוגדר לא לחלק כתובות-והוא מנסה לקחת כתובת באופן אוטומטי-זה לא יתן לו קישוריות מוגבלת או חסרה?
פורסם 2008 ביולי 417 שנים זה עדיין רק מכסה את הבעי אבל לא פותר אותה.מנגנון ה DHCP אומר לחלק לו כתובת במצב תקין.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים אם מוגדר ש DHCP מנוטרל יה צורך להגדיר IP ידני אבל זה לא תופס למקרה של ST510 (לפחות לא לפי הגדרות ברירת המחדל של המודם).
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מי אמר שמדובר בהגדרות ברירת מחדל.?הרי כמו שאני יודע מניסיוני האישי -בבזק כבר לא מחלקים אותםאני לא יודע אם זה המקרה-אבל בהחלט יכול להיות שזה היה אצלו זרוק בארון ,או שהוא קיבל מחבר..... לך תדעלפחות את המינימום של לנסות להגדיר IP ידני הוא חייב לעשות-זה ממש כלום עבודה-ויכול להיות שזה פתאום הפתרון להכל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.