עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב החדש שלי

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם,

שמח שקיים פורום כל כך מקצועי שעוזר לאנשים בבניית המחשבים שלהם.

אז ככה לענייננו, לפני שבועיים קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלו לאחד שיתאים לדרישות שלי.

אז ככה, הדרישות שלי הם נורא פשוטות. יש לציין דבר ראשון שזה לא מחשב למשחקים, אני לא מאלו שמשחקים עם המחשב יותר מידי (מחשב לעבודה בלבד).

המחשב לא הולך לעבור OC בעתיד ואני לא מאמין שאני יתחיל להתעסק עם התחום הזה בכלל.

אני צריך כרטיס מסך שיעבוד עם שתי המסכים שיש לי, כיום אני עובד עם שניהם על כרטיס המסך שלי, רק שיש בעיה אחת ואין לכרטיס המסך הזה שתי יציאות DVI שיכלו לשפר את המצב הקיים. חשוב שיהיה אפשרות לחבר את המחשב לטלוויזית ה LCD שיש לי באמצעות HDMI, קניתי כבל DVI ל HDMI שעושה את העבודה בצורה טובה עם כרטיס המסך שקיים אצלי כרגע, חשוב שזה יעבוד טוב גם עם כרטיס המסך החדש, אם יש אפשרות שזה יעבוד יותר טוב ממה שיש לי עכשיו זה יהיה מצוין (לא יודע אם יש קשר לזה בכלל).

אז ככה, אני מחפש כרטיס מסך טוב שיתאים לשתי המסכים שלי שאני עובד איתם ושיתאים למפרט של המחשב שלי.

נ.ב

במידה ויהיה ניתן להפעיל משחקים במידה ויהיה לי צורך בכך אשמח לקבל גם את האופציה הזאת בכרטיס המסך הזה.

זה המפרט של המחשב שלי:

לוח אם של חברת MSI מדגם P35 Platinum Combo

מעבד Intel Core 2 Duo E8400

זיכרון OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Reaper

דיסק קשיח Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB

כרטיס מסך inno3D Geforce 8400GS HDMI 512MB DDR2 PCI-E

מארז Thermaltake Soprano DX + Window Black VE7000BWS

מסך Samsung 20 206BW 2Ms LCD WideScreen Display - מחובר ביציאה האנלוגית של כרטיס המסך

מסך שני Samsung 20 2053BW 2Ms 1:8000 LCD WideScreen - מחובר ביציאה הדיגיטלית של כרטיס המסך

צורב LG GSA-H20N Super Multi DVD Rewriter X20 BLACK

קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro

ספק אני קונה חדש והוא יהיה זה

Enermax Modu82+ 525W

או זה

Enermax Modu82+ 425W

אם יש בעיה לגבי ההספקים שאני אקח 425W תגידו, אני אקנה את ה 525W, כרגע לפי מה שאני יודע ה 425W יספיק לי, אם שדרוג כרטיס המסך מצריך קניה של ספק יותר חזק כמו ה 525W תגידו לי שאני יידע ויקנה אותו במקום את ה 425W.

חשוב לציין דבר נורא חשוב, הכרטיס מסך חייב להיות שקט מוחלט, שלא ישמיע שום רעש, זה קריטריון נורא חשוב.

דבר אחרון בנוגע לתקציב, אין שום בעיה עם התקציב, זה לא משהו שאמור להוות בעיה פה.

פורסם
  • מחבר

אפשר עזרה ???

פורסם
  • מחבר

אחי אתה יודע לא חייב לענות סתם,

שלחת לי קישור לכרטיס מסך הראשון שראיתי בלי לקרוא את הדרישות שלי.

אתה נותן לי פה המלצה לכרטיס מסך פחות טוב ממה שיש לי כבר במחשב ובטח שהוא לא עומד בבקשה שציינתי בהודעה הראשית

פורסם

ביקשת כרטיס עם שתי יציאות DVI, שקט מוחלט ולא למשחקים,

נראה שאותו אחד יודע מה הוא עשה.

אתה חושב שהוא לא מספיק לך? לך על ה-3650.

אבל גם הוא, לא מתאים למשחקים כ"כ,

אז אתה יכול להתקדם ל-3850 או 3870. (או אפילו 8800GT)

בהתחלה אתה רושם שאתה לא מעוניין להריץ למשחקים,

ואח"כ אתה רושם שאת תשמח אם האופציה הזאת תפתח,

אתה חייב להחליט. בייחוד שאין תקציב.

כי גם ה-9800GX2 בא עם שתי יציאות DVI,

ואם תשים לו קירור גז\מים הוא יהיה שקט לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון הכרטיס שהוא הציע לא עם שתי יציאות DVI שזה דבר ראשון שביקשתי.

דבר שני לגבי משחקים, אני לא משחק במחשב בכלל, אבל שתהיה לו את האפשרות הבסיסית להפעיל משחקים, לא משהו מקצועי, סתם שיעבדו בו משחקים.

משהו בסיסי ביותר.

אשמח לקבל המלצה לכרטיס מתאים.

פורסם
  • מחבר

בדקתי ברשת ולהלן 3 מועמדים

אשמח לקבל חוות דעת מקצועית, לגבי איזה כרטיס מסך כידי לי לקחת.

שימו לב כמה שיותר שקט יותר טוב, לא רוצה לשמוע את כרטיס המסך בכלל.

בכרטיס של ה nVidia יש שם אותו כרטיס עם תוספת של 40 ש"ח לגרסה של OverClock, האם יש לי צורך בדבר הזה בכלל ? גם אם אני לא הולך לעשות OC. האם הכרטיס יותר טוב מהשני.

אשמח לשמוע אם אתם חושבים שהכרטיסים לא מתאימים לי בכלל ואני אוכל להסתפק בדגמים אחרים (נא ציינו איזה דגמים)

תודה לעוזרים.

פורסם

דבר ראשון הכרטיס שהוא הציע לא עם שתי יציאות DVI שזה דבר ראשון שביקשתי.

דבר שני לגבי משחקים, אני לא משחק במחשב בכלל, אבל שתהיה לו את האפשרות הבסיסית להפעיל משחקים, לא משהו מקצועי, סתם שיעבדו בו משחקים.

משהו בסיסי ביותר.

אשמח לקבל המלצה לכרטיס מתאים.

סליחה, זה היה אמור להיות לינק ל3650, פשוט הסתכלתי גם על זה והעתקתי לינק לא נכון.

פורסם
  • מחבר

ומבין הכרטיסים שהעליתי איזה מומלץ לי לקנות ?

או שיש משהו אחר בגדר התקציב הזה שיותר כידי לי לקנות.

תודה לעוזרים

פורסם

88GS TOP, ממה שהבנתי הוא אוברקלוקר ממש טוב בנוסף לביצועים שיש לו למרות שאמרת שלא תתעסק עם זה והוא מריץ משחקים לא רע יחסית למחיר.

פורסם
  • מחבר

תודה,

כידי לי להשקיע יותר וללכת על דגם שהתוספת עבורו תהיה קטנה אך הוא ייתן לי ביצועים הרבה יותר טובים ממה שאני מקבל כאן ?

אני חושב שלא ואם יש דעה אחרת אשמח לשמוע.

מישהו יודע אם הכרטיס מסך הזה מפיק רעשים כלשהם ? אני לא מעוניין במשהו שישמיע רעש מיותר.

נגיד אני משתמש בכרטיס מסך לשם עבודה בלבד, לא משחקים, אין סיבה שהוא ירעיש נכון ? הוא לא יתאמץ וכך לא יפיק רעשים.

אשמח לשמוע אם דעתי נכונה ואם לא אז המלצה לכרטיס שיהיה שקט ויתאים לדרישות שלי.

תודה על העזרה.

פורסם

גרסת הTOP של ASUS מגיעה לביצועים של 8800GT בלי להניד עפעף מה שגם הכרטיס מאוד קריר ושקט

הבחירה האולטימטיבית לכרטיס מעולה וגם חיסכון טוב בכסף

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה,

כנראה שאני אקנה אותו לפי ההמלצות שקיבלתי פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים