עבור לתוכן

XFX 8800GT ALPHA DOG EDITION רועש נורא - מה עושים?

Featured Replies

פורסם

יש עוד אפשרות שיכול להיות תוכל לשנות את המהירות.. תכנס לאתר של NVIDIA ותוריד את התוכנה NTUNE

זה על אותו בסיס.. האפשרויות יפתחו לך בהגדרות של ה NVIDIA CONTROL PANEL תחת הנושא ביצועים.

תנסה ותעדכן.

• תגובות 31
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ניסיתי גם את זה - נראה שהכרטיס מבחינה מכאנית לא מסוגל לשלוט על המהירות של עצמו, וזה מגובה במילה של XFX עצמה - Bitches.

אני לא אקנה בחיים כרטיס שאני יודע שיש בכלל הסיכוי שאני לא אצליח לשלוט בו - אם זה אוברקלוק, ניטור טמפרטורה או שינוי ידני של מהירות המאוורר.

פורסם

אורן

תאמר לאחיך שהוא טיפש,שיחליף את הקירור או את הכרטיס

נראה לי שS1 יעשה את העבודה יופי עם 2 מאווררי 120mm

פורסם
  • מחבר

הוא לא טיפש, אז אני לא מתכוון להגיד לו שהוא טיפש :-\ הצעתי לו בעדינות להחליף, אם לא כרטיס אז גוף קירור, אבל הוא לא מעוניין. מחשב שלו, מה אני אעשה :-\

פורסם

ממש מוזר...

בכל מקרה, תקח כרטיס חדש או שתחליף את הקירור.. בסופו של דבר זה יציק רק לאחיך הרעש מאוד חזק.

פורסם

הוא לא טיפש, אז אני לא מתכוון להגיד לו שהוא טיפש :-\

relax :S

תתקשר לTMS ותספר להם על הבעיה,הם יחליפו לך את הכרטיס אבל תהיה אתה שם לבדוק אם הקירור שעל הכרטיס הוא של EVERCOOL ולא של הרפירנס של סידרת 6800 הישנה והמוכרת

למי שזוכר

סידרה 6800

CardFB.jpg

CoolerS.jpg

8800GT AD XXX EVERCOOL

8800GTPVT88PYHDEF42.jpg

פורסם

הוא לא טיפש, אז אני לא מתכוון להגיד לו שהוא טיפש :-\ הצעתי לו בעדינות להחליף, אם לא כרטיס אז גוף קירור, אבל הוא לא מעוניין. מחשב שלו, מה אני אעשה :-\

אז תגיד לו שהוא מפגר,זה יותר עדין.

בכל מקרה אם הוא כזה מבין תגיד לו שיסתדר לבד,זה תמיד עובד.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון להכנס איתו למשחקים טיפשיים - זה המחשב שלו, שיעשה איתו מה שהוא רוצה.

פורסם

אוקי לא נכנס כאן לפסים אישיים

אורן,תתקשר לTMS ותאמר להם שהקירור אינו אפשרי לתכנות ושיחליפו לך את הכרטיס

פורסם
  • מחבר

IQPC !!!

דיברתי איתם הרגע. אני לא רוצה להחליף את הכרטיס, אבל שלפחות יידעו שם שהוא רועש נורא.

פורסם

IQPC !!!

דיברתי איתם הרגע. אני לא רוצה להחליף את הכרטיס, אבל שלפחות יידעו שם שהוא רועש נורא.

חבל על הכסף שהשקעת אם הוא רועש כלכך =\

פורסם
  • מחבר

המחשב שייך לאחי הקטן - אם הוא מרוצה אז גם אני אאלץ להיות מרוצה, למרות שאם זה היה תלוי בי הייתי מחליף את הנבלה במשהו נורמלי.

פורסם

relax :S

תתקשר לTMS ותספר להם על הבעיה,הם יחליפו לך את הכרטיס אבל תהיה אתה שם לבדוק אם הקירור שעל הכרטיס הוא של EVERCOOL ולא של הרפירנס של סידרת 6800 הישנה והמוכרת

למי שזוכר

סידרה 6800

CardFB.jpg

CoolerS.jpg

8800GT AD XXX EVERCOOL

8800GTPVT88PYHDEF42.jpg

לא עדיף לו כבר לבקש את הגרסה האורגינלית והמקורית של הכרטיס ולהוסיף לו קירור טוב בעוד 100 ש''ח

לדעתי זה הרעיון הכי טוב.

הכרטיס עצמו מצויין וחזק ועם קירור הוא בכלל יהיה קטלני.

פורסם

מזאת אומרת לא רוצים להחליף את הכרטיס??

פורסם
  • מחבר

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3932

יש לי את הגרסה הזאת. אני מניח שיש בתוכם תת גרסאות - אחת עם יכולת לשלוט על המהירות של המאוורר, ואחת בלי.

מזאת אומרת לא רוצים להחליף את הכרטיס??

אחי הקטן לא רוצה להחליף את הכרטיס, למרות שאני בטוח שהם יהיו מוכנים לקבל אותו חזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים