עבור לתוכן

XFX 8800GT ALPHA DOG EDITION רועש נורא - מה עושים?

Featured Replies

פורסם

היי,

במחשב החדש של אחי יש את הכרטיס שבכותרת, והוא רועש נורא. אני לא מצליח להשתלט עליו עם RivaTuner. מה עוד אפשר לעשות?

אני חושב שהמאוורר שלו איכשהו נעול על 100%.

• תגובות 31
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תבדוק שהוא באמת לא לוהט לפני שאתה הולך ומכבה לו את המאורר

פורסם

מה הכוונה לא מצליח להשתלט? תעלה תמונה.

פורסם

בשביל לבדוק אם הוא "נעול" על 100% פשוט תפתח את המארז, תאמץ אותו ותראה אם המהר מסתובב מהר יותר.

זה שיטה מעט פרימטיבית אבל אני דיי בטוח שאתה תוכל להרגיש בהבדל.

תנטר גם על הטמפ'.

עוד דרך היא פשוט לשלוח ל XFX אימייל ולספר להם על הבעיה.

פורסם

מוזר מאוד.. אומנם יש לי את אותו הכרטיס רק בגרסא הרגילה של GIGABYTE ואני לא שומע כלום..

גם לי יש RIVATUNER ושם הוא מכוון אוטומטית על 29% אלה אם כן אני משנה אותו. ב 100% הוא באמת מאוד רועש.

על כמה אחוזים הוא מראה לך ב RIVATUNER?

פורסם
  • מחבר

תבדוק שהוא באמת לא לוהט לפני שאתה הולך ומכבה לו את המאורר

הוא באמת לא לוהט - מה-Post של המערכת ועד לנצח (תיאורטית) הוא על 100 אחוז, ומרעיש נורא. בדקתי וניטרתי טמפרטורות עם RT, טמפרטורות נמוכות.

מה הכוונה לא מצליח להשתלט? תעלה תמונה.

הכוונה היא שעל כמה שאני נועל אותו ב-RT, הוא נשאר ב-100%.

בשביל לבדוק אם הוא "נעול" על 100% פשוט תפתח את המארז, תאמץ אותו ותראה אם המהר מסתובב מהר יותר.

זה שיטה מעט פרימטיבית אבל אני דיי בטוח שאתה תוכל להרגיש בהבדל.

תנטר גם על הטמפ'.

עוד דרך היא פשוט לשלוח ל XFX אימייל ולספר להם על הבעיה.

ניסיתי גם את זה - נשאר על 100.

מוזר מאוד.. אומנם יש לי את אותו הכרטיס רק בגרסא הרגילה של GIGABYTE ואני לא שומע כלום..

גם לי יש RIVATUNER ושם הוא מכוון אוטומטית על 29% אלה אם כן אני משנה אותו. ב 100% הוא באמת מאוד רועש.

על כמה אחוזים הוא מראה לך ב RIVATUNER?

שם הוא מראה 100, ואני לא מצליח להוריד את זה בשום צורה, חוץ מממש להכניס אצבע לתוך המאוורר, ואז יש שקט עד שאני מוציא אותה.

כתבתי בגוגל XFX 8800GT ALPHA DOG NOISE, וזה הביא אותי לאיזה דיון בפורומים של Bjoren3D, שם מסתבר שיש עוד אנשים עם אותה בעיה כמו שלי. מסתבר ש-XFX ייצרה כמה גרסאות של הכרטיס, על פי תומך טכני מטעם XFX, ושרק חלק מהן מכילות את האפשרות לשליטה אוטומטית על המאוורר. בדקתי את המספר הסידורי של הכרטיס של אחי - נפלתי על הייצור המעאפן :'( נקווה מאוד שיסכימו להחליף אותו באחד של חברה נורמלית.

פורסם

היכן קנית?

אנבור בקרביים של החנות ואבדוק לאחד נורמלי

פורסם
  • מחבר

www.iqpc.co.il

אני מוכן לשלם על משלוח והובלה, אבל אם אפשר, שיהיה במחיר שווה או נמוך לזה של ה-XFX. עכשיו צריך לעשות רשימה של חלקים שהגיעו עם הכרטיס, ולהחזיר את כולם. פעם אחרונה שאני קונה את חברת הזבל הזאת.

פורסם

קח HD4850

פורסם

www.iqpc.co.il

אני מוכן לשלם על משלוח והובלה, אבל אם אפשר, שיהיה במחיר שווה או נמוך לזה של ה-XFX. עכשיו צריך לעשות רשימה של חלקים שהגיעו עם הכרטיס, ולהחזיר את כולם. פעם אחרונה שאני קונה את חברת הזבל הזאת.

XFX חברה זבל???

שמעתי על עוד 100 אנשים כמוך שמיתלוננים על רעש עם כרטיסים מחברות אחרות.

ישנם שני סוגי 8800GT של XFX - הבנדל המקורי כמו פה לא מרעיש בכלל ויש אליו אחלה תגובות.

הכרטיס נחשב לאחד מכרטיסי ה-8800GT הכי חזקים בעולם ומשתווה לגרסאות OC2 כדוגמת BFG 8800GT OC2 או EVGA SSC שנחשבים לגרסאות הכי חזקות שיש.

הבנדל המקורי:

-כרטיס מטורף ויש גרסה יותר חזקה 8800GT XXX 670\1950

ולך יש בטח את הבנדל הזה שיה לו עוד כמה גרסאות :http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3932

קיצור זה אחלה כרטיס ואחלה חברה ואין לי מושג על מה אתה מדבר ומה יש לכרטיס שלך.

אני מקווה שתסתדר ;)

פורסם

יש לי גם את הכרטיס הזה הוא רעש מאוד בהתחלה והטמפרטורות היו :

מנוחה- 50

מאמץ-82

לא יכלתי להיות ליד המחשב עם הכרטיס מסך הזה זה היה מאוד מרעיש אז החלפתי לקירור הS1 של AC והטמפרטורות ירדו ל 40 מנוחה 46 מאמץ, לא יאומן.

ולדעתי תעזוב עכשיו משלוחים והחזרות ובעיות תקנה את הקירור שאני קניתי והכל יסתדר לך.

אה שכחתי להגיד- אני עם קירור פאסיבי לכרטיס מסך ואלו טמפרטורות לא שמתי שום מאורר על הS1 והטמרטורות מאוד נמוכות וגם עשיתי לו אוברקלוק מ 670 מהמפעל ל 720 כרטיס מעולה, קירור לא משהו ואל תגיד שהחברה גרוע כי היא טובה והקירור שקיבלת הוא כניראה לא שלה אלה של EVERCOOL ובגלל זה אי אפשר להוריד את מהירות המאורר, זה לא בעיה ככה זה בכל הכרטיסים, לי לא היה כוח להתעסק עם זה הזמנתי קירור והכל בסדר.

פורסם

קח HD4850

תכלס עדיף לך לקחת HD4850 במקומו...

פורסם

אורן את האופציה הזאת בRIVA ניסת ?

ופעם אחרונה שאני שומע אותך אומר על XFX זבל....

[attachment deleted by admin]

פורסם

אורן את האופציה הזאת בRIVA ניסת ?

ופעם אחרונה שאני שומע אותך אומר על XFX זבל....

XFX לא ממש לומדים לקח בנוגע לקירורים שלהם ובOVER OVERCLOCKING

לי יש כמה סיבות לא לאהוד אותם אבל,שלחתי להם בעבר מייל די זועם על כמה כרטיסים שדורשים חיזוק בקירור ביניהם ה6800GT\8600GT\7600GT\7900GS

שמתפרק להם הקירור או שהם גמורים מבחינת "עייפות החומר"

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כל אופציה בדרייבר או ב-RT שנוגעת לשליטה על המאוורר - ולא עובד.

אחי לא רוצה להחליף כרטיס - החלטה שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים