עבור לתוכן

דיסק קשיח שחובר לא מתפקד , עם הודעת שגיאה .

Featured Replies

פורסם

העבירו לי במעבדה דיסק קשיח ממחשב ישן לחדש וכשאני מנסה להפעיל אותו אז מופיעה ההודעה הזאת : אין גישה אל J:\. אין אפשרות לבצעה את הבקשה עקב שגיאה של התקן פלט\קלט . התקשרתי למעבדה והם אמרו שאין מה לעשות , מה השטויות האלו? מישהו יכול להציל אותי ועוד מיני רבים של קבצים חשובים ?

תודה מראש .

נ.ב - למחשב יש 3 דיסקים קשיחים כולל הדיסק הסורר .

עריכה : פתאום שמתי לב שהמחיצה השנייה כן עובדת כלומר רק חצי כונן לא עובד , זה נהייה מוזר מרגע לרגע...

פורסם

תנסה לבצע .. CHKDSK

כלומר תיכנס להתחל , הפעלה , תכתוב CMD , תכתןב CHKDSK J: /F /R

תאשר לו , תן לו Y , תעשה ריסטרט ותראה מה קורה ...

אם זה לא יתן לך .. תעשה את הדבר הבא :

תיכנס למחשב שלי , כלים , אפשרויות תיקייה , תצוגה , תסיר את השיתוף מעל (השתמש בשיתוף קבצים פשוט) , תיכנס למאפיינים של הכונן (שאין לך גישה אליו)

אבטחה , מתקדם , תבחר את המשתמש שלך , תסמן את (החלף את ערכי ההרשאות .....)

אם זה לא עובד ..

תוריד תוכנה RECOVERY , אתה יכול להשתמש בתוכנות שיש בסטיקי בפורום תוכנה

פורסם

לא הבנתי משהו קטן, הדיסק מופיע בצורה תקינה ב-Disk Management, ז"א כל המחיצות Healthy?

פורסם
  • מחבר

כל המחיצות מופיעות , מחיצה בודדת, אי אפשר להיכנס אליה וכשמנסים אז מופיעה השגיאה שהסברתי עליה

פורסם

ניסית לנתק אותו פיסית? תנסה גם לשנות את החיבור שלו מ-Master ל-Slave או ל-Cable select

פורסם

תנסה לבצע .. CHKDSK

כלומר תיכנס להתחל , הפעלה , תכתוב CMD , תכתןב CHKDSK J: /F /R

תאשר לו , תן לו Y , תעשה ריסטרט ותראה מה קורה ...

תוריד תוכנה RECOVERY , אתה יכול להשתמש בתוכנות שיש בסטיקי בפורום תוכנה

את זה ניסית?

פורסם
  • מחבר

אני קצת מפחד , זה לא יפגע קבצים ששמורים עליו בשום דרך? חצי ממנו (מחיצה אחת מתוך השתיים)יש לי אני לא רוצה לאבד אותו ...

פורסם

לא זה לא יפגע בקבצים שלך ..

תבדוק את הפעולות שרשמתי לך למעלה , שלושה דברים , אם אחת לא עובדת תנסה את השנייה..

תתחיל בCHKDSK J: /F /R

תן לו Y ותעשה ריסטרט

פורסם
  • מחבר

ה CHKDSK נתקע לי ב STAGE 2 על 0 אחוזים .

פורסם

תוריד תוכנה מהיצרן או תוריד MHDD ותבדוק את ההארד דיסק שלך (נמצא בסטיקי)

ויש לך סטיקי בפורום תוכנה של תוכנות מומלצות לשיחזור תראה אם אתה יכול לשחזר את הקבצים הרצויים...

פורסם

אם יש לך מחיצה אחת שכן נגישה על הדיסק, אני ממליץ לגבות את כל התוכן החשוב שיש בה להרדיסק אחר\לדיסקים.

פורסם
  • מחבר

איך מחיצה אחת פועלת אני לא מבין מה התקלה , זה יכול להיות משהוא בחומרה הרי מחיצה אחת עובדת... ואם אפשר תתנו לי הדרכה יותר מפורטת אני לא מבין מה זה MMHD ואיך בודקים את ההארד דיסק .

גיביתי דרך אגב . אבל במחיצה החסרה יש לי גם דברים חשובים

פורסם
  • מחבר

mhdd מזהה רק 2 מהכוננים נראה לי avתוכנה לא מזהה את זה הבעייתי , חוץ מזה תוכנות שיחזור לא מזהות את הכונן הבעייתי, יש סיכוי שהבעיה היא בחיבור ?

פורסם

כונן הבעייתי הוא מחיצה או כונן פיזי ??

אם כונן פיזי , תוודא שהוא מחובר ללוח M טוב , ותוודא שהוא מזוהה בביוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים