עבור לתוכן

physX בכרטיסי NVIDIA לעומת כרטיסי ATI ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אחרי ש-NVIDIA קנתה את AGEIA, הכרטיס פיזיקה יובנה בתוך הכרטיסים החדשים של NVIDIA וישפר את איכויות המשחק. תחום הפיזיקה במשחקים ישאר בלעדי לכרטיסים של NVIDIA? לATI אין תשובה בעניין?

פורסם

מפתח ישראלי הצליח להכניס תמיכה בPHYSX בכרטיסי סדרה 4XXX

פורסם
  • מחבר

זה אומר שאם וכאשר ארצה לקנות כרטיס מהסדרה החדשה של ATI, אוכל לקנות את כרטיס הפיזיקה בנפרד ולהתקין את הדרייברים שאותו ערן פיתח?

מבחינת תקציב לא ישתלם כבר לקנות כרטיס NVIDIA שגם יותר חזק וגם תומך בחישובים פיזיקליים בילט-אין ?

פורסם

מי בכלל מתקין כרטיס פיזיקה כיום?

אני לא יודע עד כמה הדרייברים שהוא עשה טובים (או מה לעזאזל הוא עשה) אבל בגלל שחישובי הPHYSX לא מתבצעים בליבה נפרדת (או יחידה נפרדת באותו עניין) על כרטיס ה2XX אין מגבלה להכניס את אותה תמיכה גם לכרטיסים של ATI

אולי בעתיד יהיו דרייברים רשמיים מATI עם אותה תמיכה בעיקרון היא דיי שולית עם סיכוי להורדת ביצועים (מכיוון שהחישובים מתבצעים באותה יחידה שבה מתבצעים כל שאר החישובים הגרפיים)

פורסם
  • מחבר

אתה אומר שבעצם הphysX רק מבצע תחישובים ולא בונה תקסטורות פיזיקליות מורכבות? מה שהכרטיסים של NVIDIA יעשו זה רק שורה של חישובים לוגיים נוספים מלבד עיבוד גראפי? צריך פשוט לאפשר את אותם פקודות לוגיות והכרטיסים של ATI יוכלו לעשות את אותו הדבר ללא כרטיס פיזיקה נפרד?

פורסם

בוא קודם תסביר לי מזה בדיוק טקסטורות פיזיקליות ואז נמשיך...

פורסם

בוא קודם תסביר לי מזה בדיוק טקסטורות פיזיקליות ואז נמשיך...

טקסטורות שקר כלשהו.

פורסם

בדיוק...

PhysX (בדיוק כמו havok) זה מנוע פיזיקלי

יש לו API שמתאים לו ונותן למפתחים כלים לחישובים פיזקליים בסביבה תלת מימדית

פורסם

בדיוק...

PhysX (בדיוק כמו havok) זה מנוע פיזיקלי

יש לו API שמתאים לו ונותן למפתחים כלים לחישובים פיזקליים בסביבה תלת מימדית

וכמו קרייאנג'ין!

גם לקרייאנג'ין יש מנוע פיזיקלי :(

והוא 100% מבוסס CPU ]':

פורסם
  • מחבר

אז בתאכלס אין הבדל אין HAVOC ל-physX ? שניהם יוצרים את אותו הדבר רק מידי חברות שונות?

פורסם

ברור שיש הבדל

שניהם לא מציגים פיזיקה מושלמת בכל הרבדים

לכל מנוע יש את הצד החזק שלו

פורסם

זה מנועים שונים.. לכל אחד יש יתרונות וחסרונות ופיצ'רים ודרכים אחרות למפחתים להשתמש בהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים