פורסם 2008 ביוני 2917 שנים שלום רב, אני מחובר דרך נתב Edimax ו- ADSL. גלישה תקינה וכו', רק eMule כרגע מציג בעיה - LowID. בבדיקה פורטים של ה- eMule, נראה כי אין גישה דרך פורטים אלו. ה- Firewall של ה- Windows כבוי. זה ה- IP של המחשב: בוצעה הפנית פורטים: וגם פתחתי אותם ב- Virtual Server: גם את ה- Firewall של הנתב ביטלתי: עדיין יש LowID ב- eMule. מה ניתן לבדוק בנוסף להגדרות אלו? תודה רבה לכם, אורן.
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר כמובן שבוצע. מתנצל ששכחתי לציין זאת. רעיונות נוספים חברים יקרים? :s05:
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים אל תעשה Virtual Server. מספיק Port Forwarding.ואתה יכול להדליק את הפיירוול של הנתב. זה לא מפריע.
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מספיק פתיחת פורטים בנתב וזהו, ליתר ביטחון אתה יכול להוסיף את האימיול (רק את התוכנית עצמה ללא הפורטים) בפיירוול של XP.לא צריכה להיות בעיה, אני ממליץ לך (בעקבות המלצת אחרים וזה עוזר) להשתמש בפורטים בטווח הגבוה,מ-50000 ומעלה (איזושהי התחכמות עם ספקי האינטרנט) אתה יכול לקבוע את טווח הפורטים כראות עיניך,אינך חייב להשתמש בפורטים (ברירת מחדל) המוצגים באימיול, אתה יכול לבחור איזה מספר שאתה רוצה.אני הגדרתי פורט 51000 + 53000 וזה עובד מצויין.במידה ועדיין אתה מקבל מזהה נמוך, תבדוק דרך "בדיקת הפורטים" (הנמצא באימיול תחת "העדפות") איזה מהפורטים בעייתי ותליף למספר אחר,שבוע שעבר פתאום קיבלתי מזהה נמוך ושיניתי את הפורט ה'בעייתי'.בהצלחה
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים רק לשם הבדיקה אתה יכול לנסות, להכניס את IP של מחשבך כ-DMZ.מידע:http://compnetworking.about.com/cs/networksecurity/g/bldef_dmz.htm
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים לא צריכה להיות בעיה, אני ממליץ לך (בעקבות המלצת אחרים וזה עוזר) להשתמש בפורטים בטווח הגבוה,מ-50000 ומעלה (איזושהי התחכמות עם ספקי האינטרנט) אתה יכול לקבוע את טווח הפורטים כראות עיניך,אינך חייב להשתמש בפורטים (ברירת מחדל) המוצגים באימיול, אתה יכול לבחור איזה מספר שאתה רוצה.אני הגדרתי פורט 51000 + 53000 וזה עובד מצויין.אתה מבין שהספק לא מבצע תעדוף לפי מספר פורט?על deep packet inspection שמעת?
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים אתה מבין שהספק לא מבצע תעדוף לפי מספר פורט?על deep packet inspection שמעת?אני מבין דבר אחד שזה עובד מצויין בטווח הפורטים הגבוה.לגבי השמועות, לא ניתן להוכיח דבר, אך כמו בכל שמועה תמיד יש קורטוב של אמת, כך או כך זה לא משנה.בכל מקרה, יותר נוח לבחור בעצמך את מספר הפורט.ובהשאלה מתחום אחר, רכשתי מפלאפון מכשיר ובחרתי מספר מאד קל ונוח בטווח הגבוה של המספרים, כאלושעדיין רחוקים ממיצוי, שלא כמו הטווח הנמוך שם לא תמצא מספרים קלים ונוחים.מקווה שהדוגמא מספיק טובה כדי להבהיר את כוונתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.