פורסם 2008 ביוני 2917 שנים Asus Maximus extreme2048mb DDR3 1600mhzQ9450 be OC @ 3/3.2Segate 500gbHD4870TT big typhoonואם לא יחזיר אז מה כן יחזיק ולא בהפרש גדול מדי מהמחיר של ה modu82+
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים הספק יחזיק,ובקלות אפילו. אבל לדעתי כשבאותו המחיר יש לך TX650 שחזק ממנו משמעותית - לא כדאי כ"כ ללכת על האנרמקס.
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים דור,כאחד שמקפיד על כותרות, הייתי מצפה שתקפיד גם על תשובות.נשאלה השאלה האם הספק יחזיק... והתשובה המתבקשת הינה, כן / לאמעבר לכך הינך יכול להכניס את המלצותיך.ובאשר לחמש שנים אחריות..כמנהל הפורום וכבקי בשוק ספקי הכח, הינך אמור לדעת שגם הספק ה"הוא" נושא חמש שנות אחריותאלא אם כן, נשתחכ הדבר מזכרונך, וחלילה שאחשוד שהיה כאן משהו מעבר לזה.צביקה
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים אוקי צביקה, אני אקבל את ההארה שלך והינה,ערכתי את תשובתי בהתאם.ובאשר לחמש שנות האחריות,אכן הדבר פרח מזכרוני ואני שמח שהזכרת לי.אני לא רואה שום סיבה לחשוד,אבל אם אתה רואה לנכון יש דרגים גבוהים ממני שאליהם תוכל לפנות.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים ראיתי שחנויות כמו זיגזג ונועה נותנות 3 שנים אחריות על ה MODO82 (לפחות לפי האתר ) האם יש להן יבואן שונה/מקביל?(ב SKYPC ו TMS ראיתי 5 שנים)
פורסם 2008 ביולי 117 שנים מוצרים שנרכשו מהיבואן הרשמי בארץ נושאים 5 שנות אחריות של היצרן (לא הכרזה מקומית של והיבואן).מוצרי יבוא מקביל נושאים 3 שנות אחריות כבשאר העולם.וודא קיום מדבקת אחריות של "רוזטק" על גוף הספק על מנת להנות מאחריות מורחבת.זיגזג רוכשת מרוזטק ולכן יתכן שהם לא מעודכנים בתקופת האחריות.צביקה
פורסם 2008 ביולי 117 שנים מה טוב בספק הזה שאין בHX520 של Corsair (שאפילו עולה קצת פחות)?די זהים אפילו מאודהחיבורים בMODU יותר מעודכניםלגבי הרעש הם די זהים, אפשר לראות את הביקורת של שניהם בSPCR
פורסם 2008 ביולי 317 שנים ליתר דיוק חיבור משולב שמתאים גם ל-6 פינים וגם ל-8 פינים.ויש גם יותר חיבורי SATA: שני כבלים של 3 חיבורי כ"א לעומת שניים של 2.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.