עבור לתוכן

CRYSIS 2: WARHEAD נחשף והוא נראה מדהים

Featured Replies

פורסם

*מתכנני המשחק מצהירים שהוא לא יהיה כבד יותר מהמשחק הקודם אלה בוצעו אופטימיזציות למנוע המשחק כך שביצועי CRYSIS 1 יישמרו ב CRYSIS 2.

סרטון הדגמה של המשחק ב HIGH DEFINITION

http://www6.incrysis.com/incrysis_dot_com_crysis_warhead_teaser_trailer_720p_ea.zip

4 תמונות ששוחררו השבוע

http://pc.ign.com/dor/objects/14258182/crysis-warhead/images/crysis-warhead-20080626031658680.html?page=mediaFull

מי ששכח מה עברנו ב20 השנים האחרונות בתחום ה FPS מוזמן להציץ כאן

פורסם

אז זה קרייסיס המדובר?

פעם ראשונה שאני רואה תמונות מהמשחק, וזה ממש לא נראה כזה וואו ממה שעשו מהמשחק, אומנם יפה ומפורט, אבל ממש לא מציאותי, מזכיר לי FAR CRY 1

פורסם
  • מחבר

ממש לא מזכיר את FARCRY1.

FARCRY 2 כרגע מפותח על בסיס לקחים מ CRYSIS והוא ייראה דומה לו אבל אל תשכח שבסדר כרונולוגי ייצא FARCRY>CRYSIS<CRYSIS2<FARCRY2

תמונה להשוואה של מה שעברנו ואיך השתפרה הגרפיקה

Crysis_Far_Cry1_22_jungle_3.jpg

פורסם

עדיין לא ראיתי את הסרטון, אבל לפי התמונות הייתי בטוח שמדובר בכלל בקרייסיס הראשון. לא הרשים אותי :-\

פורסם

חרטא בעליל

חוץ מזה כמה אפשר להתרשם מתמונות 600 על 800

אם אתם משחקים על 20'' ורואים את האנימציות והאפקטים... אתם נטרפים

פורסם

לא נראה לי ש WARHEAD זה קרסייס 2, לפי דעתי זה חלק מהראשון, רק מנקודת מבט של מישהו אחר.(תקנו אותי אם אני טועה)

פורסם
  • מחבר

זה לא HALF LIFE BLUE SHIFT ממבטו של בארני השומר שהיה ההרחבה של HALF LIFE :lol:

זה משחק ההמשך.

מי שלא מבין על מה הרעש, ב4 התמונות רואים שהפיצוצים נהיו הרבה יותר מפורטים, הצימחייה הרבה יותר עשירה מגווונת וצפופה, האדמה נהייתה הרבה יותר מפורטת ומציאותית ופירוט כל האובייקטים שופר ועוד...

crysis_warhead_new_jeep.jpg

fennek.jpg

פורסם

ממש לא מזכיר את FARCRY1.

FARCRY 2 כרגע מפותח על בסיס לקחים מ CRYSIS והוא ייראה דומה לו אבל אל תשכח שבסדר כרונולוגי ייצא FARCRY>CRYSIS<CRYSIS2<FARCRY2

תמונה להשוואה של מה שעברנו ואיך השתפרה הגרפיקה

א.שים את התמונה בלינק אתה הורס את הטבלה

ב.קרייסיס לא באמת נראה ככה

ג.FC2 כן נראה ככה

פורסם

שחררו כבר סרטוני גיימפליי של FC2

תכל'ס, הוא הסיבה שבגללה שדרגתי את המחשב.

לפי מה שאומרים הוא אמור להיות לא כבד יותר מקרייסיס, ככה שגם אותו אני אוכל להריץ על V.high עם פילטרים

פורסם
  • מחבר

CRYSIS לא נראה ככה כי... תמיד השלם את המשפט

התמונות מספיק טובות גם ככה, הורס את הטבלה ... השלם את המשפט, טבלה?

warhead_teaser.jpg

פורסם

התמונה הרגע הזכירה לי- אני מקווה שהפעם יתנו לחליפה עוד 20% קיבולת לאנרגיה, מה שקיבלנו בקרייסיס המקורי היה די מבזה......

פורסם

עוד "סקין" חמוד ל FARCRY, חרא חברה, יש לה משחק אחד וכל פעם היא מוציאה אותו שוב עם עוד עצים :screwy:

פורסם

חח כל כך נכון..

קריסיס... זה לא בכלל המשך לפאר קרי? :P

ועוד משו, ההתרכזות היא בגרפיקה, ובצדק, המשחקיות לא מעניינת כל כך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים