עבור לתוכן

חיבור 3 מסכים למחשב

Featured Replies

פורסם

חיברתי 2 מסכים למחשב בעל יציאת VGA ןDVI איך ניתן לחבר מסך שלישי וראיתי שתמונות שאנשים עושים את זה

פורסם

רק אם יש לך עוד חיבור בכרטיס מסך...אולי S-VIDEO או משהו...

פורסם

אפשר לעשות ועוד איך ..

אולי ע"י מפצל או KVM ..

פורסם

כרטיסי מסך סטנרדטיים תומכים עד 2 מסכים, בשביל 4 מסכים פשוט מחברים 2 כרטיסי מסך פשוטים, אבל יש קאץ' קטן, בשביל התמיכה בארבעה מסכים אסור שהכרטיסים יעבדו ב-SLI או CF, ז"א מחברים אותם בלי הגשר.

פורסם
  • מחבר

כרטיסי מסך סטנרדטיים תומכים עד 2 מסכים, בשביל 4 מסכים פשוט מחברים 2 כרטיסי מסך פשוטים, אבל יש קאץ' קטן, בשביל התמיכה בארבעה מסכים אסור שהכרטיסים יעבדו ב-SLI או CF, ז"א מחברים אותם בלי הגשר.

יש לי 2 מסכים שמחוברים ביחד (KVM לא עושה את שיהם מסך אחד גדול

) הכרטיס שלי הו AGP ברגע שאני יחבר כרטיס מסך נוסף הו אוטומטי מבטל את הקודם

אגב מישהו מכיר מפצל מ S וידאו ל VGA או DVI

פורסם

זה לא משנה אם תעביר S-VIDEO ל-VGA, הכרטיס מסך לא יוציא 3 פלטים הוא יבקש ממך לבחור 2 פורטים מתוך לה3.

ואם יש לך לוח AGP אתה יכול לשים כרטיס מסך PCI, אבל לא יודע איפה תמצא כזה היום, תנסה בטריידזון.

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה אם תעביר S-VIDEO ל-VGA, הכרטיס מסך לא יוציא 3 פלטים הוא יבקש ממך לבחור 2 פורטים מתוך לה3.

ואם יש לך לוח AGP אתה יכול לשים כרטיס מסך PCI, אבל לא יודע איפה תמצא כזה היום, תנסה בטריידזון.

יש לי כרטיס מסך AGP לא מובנה על הלוח מה שאני לא יודע זה איך הוא אוטומטי לא יבטל את ה AGP ויעבול ל PSI

פורסם

למה שיבטל?

הוא פשוט אמור להציג לך 4 מסכים במקום 2 בהגדרות תצוגה, הכרטיס המשני לא יציג את הפוסט ואת השולחן עבודה בתור ברירת מחדל, רק אם תפעיל אותו בתור CLONE\EXTEND.

פורסם

מה שאני לא יודע זה איך הוא אוטומטי לא יבטל את ה AGP ויעבול ל PSI

כשיש יותר מכרטיס מסך אחד צריך להגדיר את זה ידנית בביוס.

פורסם

eyaloz, תפרט על מה אתה מדבר, כי אצלנו לא היה צריך להגדיר שום דבר בביוס בנוגע לזה.

אבל אולי יש לוחות שכן צריך אז כדאי שהוא ידע\שאני אדע.

פורסם

זה מאוד פשוט, בביוס יש הגדרה אם רוצים להפעיל את הכרטיס שמותקן ב-AGP כראשי או את הכרטיס שמותקן ב-PCI כראשי.

פורסם

אפשר בבקשה צילום מסך? ההסבר שלך לא מפרט מספיק בשביל באמת להגיע לזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים