עבור לתוכן

שידרוג מעבד...

Featured Replies

פורסם

הי..יש לי את המחשב הבא..

מעבד INTEL P4 2800MHZ

זיכרון DDR2 512MB

כרטיס מסך: Geforce 7300gs

לוח אם INTEL 915GV

דיסק קשיח WD 160GB

ניגש לעניינים...

אני מת לשדרג את המחשב ואין לי כסף למחשב חדש.. בנתיים הזמנתי כבר 2GB זיכרון של G.SKILL

עכשיו אני רוצה לשדרג את המעבד.. לא אכפת לי אינטל או AMD אבל AMD יותר זולים.... כמובן DUAL CORE

אפשר המלצות עדיף מskypc.co.il או tms.co.il התקציב שלי הוא עד 400 מעדיף פחות (וכן אני יודע שהתקציב נמוך)

תודה

פורסם

אתה לא יכול לשדרג לAMD..שכן להוח אם שלך והתושבת היא של אינטל...

ובהתחשב בלוח אם שיש לך ובמחיר הנ"ל..אני מציע לך לחפש רק יד שניה...

פורסם

תבדוק את המהירות של הדיסק הקשיח שלך, דיסקים קשיחים אחרי 4-5 שנות עבודה כבר עובדים בחצי מהמהירות שלהם בערך.

מעבר לכך אין יותר מידי טעם לשדרג מחשב כזה, אם כבר הייתי רוכש חלקים שאפר להעביר אותם גם למחשב החדש, כמו זכרונות, דיסק קשיח, כרטיס מסך וכו', אצלך כרטיס המסך הוא בטח AGP אז גם לא שווה לקנות כרטיס, המעבד שלך מספיק טוב ללוח שלך ולא נראה לי שיש לו תחליף יותר משתלם.

בשורה התחתונה, תוספת זכרון + דיסק קשיח חדש (אם הנוכחי לפחות בן 4 שנים) יתנו לך זריקת מרץ למחשב.

פורסם

תבדוק את המהירות של הדיסק הקשיח שלך, דיסקים קשיחים אחרי 4-5 שנות עבודה כבר עובדים בחצי מהמהירות שלהם בערך.

אני אשמח לראות כתבה שמבססת את הקביעה הזאת.

במילים מעטות היא לא נכונה.

אני עובד עם דיסקים בגילאים האלו ואפילו יותר , הדבר היחידי שמאט זה מערכת הפעלה שלא מפורמטת פרק זמן כזה ארוך , הדיסק לא אמור לאבד מהביצועים שלו (אלא אם כן הוא נדפק פיסית - בד סקטורים וכו)

אין פה ענין של עייפות חומר , מנוע מסתובב לאט יותר וכו.

ליביו

פורסם

אתה יכול לתת קצת נתונים על הדיסקים שלך, בני כמה הם, דגם, מהירות קריאה/כתיבה ממוצעת?

פורסם

מעבדה שלמה של רוב יצרני הסרברים הנחשבים (מי יותר ומי פחות) שכוללת בין השאר סולאריסים , נוקיה IPSO , כל מיני דלים , IBMים , מחשבי 1U ישנים של ליגד ומארזי מיני עם פנטיום 3ים.

רק תבקש.

רוב הדיסקים הם לפחות 7200RPM (וחלקם SCASI כאלו ואחרים של לפחות 10K).

לא במעבדה הזו ולא במעבדה בעבודה הקודמת (לפני כמה וכמה שנים) ולא במהלך הצבא שיצא לי לגעת במחשבים עתיקים לא יצא לי להתקל בדיסק ש"האט" בלי תקלה פיסית בדיסק.

כנ"ל גם הולך ללפטופים (כרגע הכי ישן שיש לידי הוא קאסיו פיבה 102 משנת 2000 בערך , מחשב עם כונן בגודל 1.2" של 4 גיגה עם מסך 6.7 אינץ' 4200RPM , גם הוא מתפקד באותה מהירות שהוא אמור לתפקד)

כמו שאמרתי , עזוב את הניסיון שלי בצד, תביא מאמר שתומך אפילו ב10% של האטה כתוצאה מזמן.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים