פורסם 2008 ביוני 2917 שנים המחשב שלי קצת ישן , מעבד P.4 3.2GHzזיכרון 1GB , לוח אם של MSI 2 x דיסק קשיח של WD (אחד של 40GB ואחד של 80GB)לאחרונה החלה בעייה שלאחר זמן מה של עבודה פתאום יש מן "טאק" כזה שנישמע מכיוון הדיסק הקשיחולאחר כחצי דקה המחשב ניתקע.כפעולה מתקנת החלפתי בין הדיסקים הקשיחים והתקנתי WINXP מחדש.זה עזר בדיוק לשבוע והתופעה חזרה.מה עושים?
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים כי אם זה תיקתוקים כאלו , אז זה תמיד לא נשמע טוב ...אם זה כמו שאני חושב שזה , יעני ההארד דיסק שלך הלך , תגבה הכל ותקנה חדש
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר כי אם זה תיקתוקים כאלו , אז זה תמיד לא נשמע טוב ... אם זה כמו שאני חושב שזה , יעני ההארד דיסק שלך הלך , תגבה הכל ותקנה חדש החלפתי בין השניים. שניהם הלכו? :
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים שניהם עושים תקתוקים כל הזמן ? תיכנס להתחל , הפעלה , תכתוב CMD , תכתוב CHKDSK /F /Rתן לו Y ותעשה ריסטרט...אם זה לא עזר תבדוק את ההארד דיסק בתוכנה מהיצרן או בתוכנת MHDD
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים ראש של "מכה" מהדיסק הקשיח יכול לנבוע מ-2 סיבות בד"כ:1. נפלה רגעית אספקת המתח לדיסק, המנוע הפסיק להסתובב.2. הראש התרסק על הפלטה.נתק לחלוטין את הדיסק הראשון שעשה בעיות מהמערכת וראה מה קורה.
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר שניהם עושים תקתוקים כל הזמן ? תיכנס להתחל , הפעלה , תכתוב CMD , תכתוב CHKDSK /F /Rתן לו Y ותעשה ריסטרט...אם זה לא עזר תבדוק את ההארד דיסק בתוכנה מהיצרן או בתוכנת MHDDביצעתי ולצערי זה לא עזר .איך משתמשים בתוכנת MHDD?
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים חשוב מאוד!!!!!!!לוודא שלא מחובר אף מאוורר לאותו כבל חשמל שאליו מחובר דיסק קשיח.
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר חשוב מאוד!!!!!!!לוודא שלא מחובר אף מאוורר לאותו כבל חשמל שאליו מחובר דיסק קשיח.יש מצב !למה?
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים רוב המאווררים הם גנריים מאיכות ירודה, המאווררים ידועים ביכולת שלהם לגרום לבעיות חשמל ולכן לא מומלץ לחבר אותו עם דיסק קשיח שמאוד רגיש לדברים האלה.
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר OK! המאוורר נותק נקווה לטוב אגב זה נישמע הגיוני מאחר ולא סביר ש-2 הרד דיסקים יתקלקלו אחד אחרי השני ובהפרש זמן קצר ובפרט שכשהוחלפו חוברו לאותו חיבור חשמלי. תודה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.