פורסם 2008 ביוני 2817 שנים אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות המון משחקים שהגיימינג יהיה מגוון כי כרגע אני דיי[טוב, רק] ממשחק FPS. אז יאללה תנו אתכם במשחקים טובים שאהבתם. משחקים שיש לי כבר בSteam: THE ORANGE BOX COD4 CS:S וזהו אם אני לא טועה אני כבר הרבה זמן לא נכנסתי לSTEAM מסיבות כאלו ואחרות. אז יאללה תפציצו ויהיה עדיף אם יהיה אותם בSTEAM ;D משחקים שאני כבר יודע שאני אקנה The Witcher GRID Mass Effect וזה כל המשחקים שעולים לי כרגע
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים Crysis - שיחקתי אצל בן דוד בדמו וממש התלהבתי וזה ניראה משחק מבטיח.לא שיחקתי אצלי כי המחשב שלי בקושי יריץ אותו...Unreal Tournament 3 - האמת לא שיחקתי בו, אבל שמעתי עליו ביקורות טובות.
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים lost planet...לא יודע מה אחרים חושבים עליו, אבל משחק מדהים לדעתי... אני מדבר על הסינגל אגב..
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר אז סבבה בינתיים זה:Crysis, UT3, GOW, Lost Planet, Alone In The Dark. יאללה תנו עוד!
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים lost planet...לא יודע מה אחרים חושבים עליו, אבל משחק מדהים לדעתי... אני מדבר על הסינגל אגב..שיחקתי קצת ב coloniesאחד המשחקים היותר משעממים ששיחקתי
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים דבר ראשון, קנה שלט של X360 למחשבועכשיו וקנה Assasin's creed ו Gears of war
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים דבר ראשון, קנה שלט של X360 למחשבועכשי וקנה Assasin's creed ו Gears of war+1
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר דבר ראשון, קנה שלט של X360 למחשבועכשי וקנה Assasin's creed ו Gears of warפיקה, הקדם תרופה למכה, כבר קניתי(:רוני, ברור שאני קודם ינסה ולא ישר אקנה[אם כל הכבוד לא לכל משחק שיוצא יש לי כסף], אבל בינתיים אני רוצה לשמוע מכם חוות דעת על משחקים שבכלל שוונה לנסות.מישהו יודע מתי יוצא Quake V ?
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים השאלה היא יותר "האם למישהו איכפת מתי יוצא Q5"4 היה גועל נפש. אני לא מחכה אפילו ל 5.
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים תקנה פיינקילר החדש זה שיצא לפני שנה בערך תקנה אותו pinkiler overdos משחק מעולה תהנה מכל רגע במשחק
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים דבר ראשון, קנה שלט של X360 למחשבועכשיו וקנה Assasin's creed ו Gears of war+1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.