עבור לתוכן

מה המעבד הממולץ היום ביותר למשחקים בעלות תועלת 900 -1300 שקל

Featured Replies

פורסם

אני מזמין את המחשב ב1 לחודש ורציתי להיות סגור על מעבד

מה שהציעו זה E8400 אבל אני רואה שיש פה הרבה שמדברים על E2XXX

מה עדיף...

לוח אם אני לוקח כמו של PIKA PIKKA זיכרונות 4GB 2GBX2 של KINGSTONE כניראה-1066

CL תמליצו לי על איזה CL ללכת

רצתי לשאול בקשר לOC אם אני עושה OC הבנתי שזה הולך על הלוח ועל המעבד ועל הזיכרונות-כשאני אקנה אני הייעץ בפורופ של OC אבל לידע כללי...

כרטיס 4870

פורסם

ה-E8400 - ללא כל ספק נותן תמורה טובה למחיר

פורסם
  • מחבר

ואיזה CL לקחת..

וקצת מידע על ה-OC...

פורסם

CL זה ממש לא קריטי

וכן, OC בעיקר מוגבל מהלוח, המעבד והזכרונות.

פורסם

אני מזמין את המחשב ב1 לחודש ורציתי להיות סגור על מעבד

מה שהציעו זה E8400 אבל אני רואה שיש פה הרבה שמדברים על E2XXX

מה עדיף...

למרות שבשביל משחקים מעבד מסדרה E2XXX יעשה את העבודה, אני ממליץ לך בחום ללכת על מעבד מסדרה E8XXX ובמיוחד על ה-E8400 שהוא הכי משתלם, הסדרה הזאת פשוט מעולה, במחשב עושים עוד המון פעולות יום יומיות חוץ ממשחקים כמו דחיסות, פריסות, הסדרה הזאת עושה הכל יותר מהר, יש לציין שכל המעבדים שעברו לשיטת ייצור של 45 ננומטר מפגינים ביצועים עדיפים על כל שאר המעבדים, מה גם שהם קרירים ו-OC מעולים, לא צריך להיות טכנאי או תותח על במחשבים, פשוט צריך לקרוא ביקורות שפזורות כמו פטריות ברחבי הרשת ולראות איך מעבדי ה-45 ננומטר נותנים לכל המעבדים האחרים בראש ב-90 אחוז מהמבחנים ועוד ברובם בהפרש ניכר.

לוח אם אני לוקח כמו של PIKA PIKKA זיכרונות 4GB 2GBX2 של KINGSTONE כניראה-1066

CL תמליצו לי על איזה CL ללכת

רצתי לשאול בקשר לOC אם אני עושה OC הבנתי שזה הולך על הלוח ועל המעבד ועל הזיכרונות-כשאני אקנה אני הייעץ בפורופ של OC אבל לידע כללי...

זכרונות במהירות 1066 מגיעים רק בתזמונים של 5-5-5-1X. כך שאם אתה באמת הולך על זכרונות 1066MHZ נשאר לך רק לבחור את היצרן.

כרטיס 4870

הכי מומלץ לתקציב שלך.

פורסם

Joniar- תן לי לדווח לך איך הלוח מסתדר עם ביוס חדש ואוברקלוק לפני שאתה קונה אותו, עדיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים