עבור לתוכן

BEZEQINT 014 פשוט סיוט

Featured Replies

פורסם

מסכים על כל מילה 014 זוועה ! אני עם 3mb ויש הרבה פעמים לאגים ואתרים שלוקח שנים להפתח.לא היה לי את הבעיה בחברה אחרת (לא זוכר את שמה) ששם הייתי על 1.5mb...

פורסם

בלי קשר לכמה בזק בינ"ל טובים או לא ומה קורה בשוק האינטרנט בארץ

^ למה להגיד סתם?!? :bash:

teasider, תקרא את ההודעות האלו להסבר של איך פקודת טרייס עובדת

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=319247.msg2797578#msg2797578

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337686.msg2915407#msg2915407

אם יש לך בעיה רק בזמן המשחק תבדוק קודם עם מי שמריץ את השרת. אם יש לך נתב בייתי הוא גם יכול לעשות בעיה.

רק אחרי שבדקת הכל אפשר לבוא בטענות לספק וגם אז הטרייס שביצעת לא מהווה שום הוכחה לבעיה מצידם.

פורסם
  • מחבר

בלי קשר לכמה בזק בינ"ל טובים או לא ומה קורה בשוק האינטרנט בארץ

איך אתה מסביר את העובדה שכאשר החלפתי משתמש ל012 (ע"י התמיכה של 014).. ולא היה איבוד פאקטים משום שרת

גם המשחק וגם האינטרנט עבד לי חלק

מהצורה שבא אתה עונה לאנשים שמתלוננים על בזק בינלאומי אני לא יתפלא אם אתה לא עובד שם, או מייצג אותם

אובדן הפאקטים לא קשור לTLL מכוון שאם תריץ בידקה ישירה לשרת הבעייתי, מה שתקבל זה REQUSET TIME OUT

אפילו בזק בילאומי עצמם הודו בכמה פעמים שיש להם בעיות עומס בפני בטלפון

פורסם

איך אתה מסביר את העובדה שכאשר החלפתי משתמש ל012 (ע"י התמיכה של 014).. ולא היה איבוד פאקטים משום שרת

גם המשחק וגם האינטרנט עבד לי חלק

מהצורה שבא אתה עונה לאנשים שמתלוננים על בזק בינלאומי אני לא יתפלא אם אתה לא עובד שם, או מייצג אותם

אובדן הפאקטים לא קשור לTLL מכוון שאם תריץ בידקה ישירה לשרת הבעייתי, מה שתקבל זה REQUSET TIME OUT

אפילו בזק בילאומי עצמם הודו בכמה פעמים שיש להם בעיות עומס בפני בטלפון

אתה ממשיך להתעקש, לא לקרוא ולהגיד שטויות

בנוסף קצת מצחיק שבנאדם עם חמש הודעות מערער על אמינות של מנהלים ::)

פורסם

NERI.dr, אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר חבל להגיד סתם, ועוד בצורה גסה ומתחצפת.

מהתגובה שלך אני יכול לראות שלא רק שאתה לא מבין על מה דיברתי, אלא שאפילו לא טרחת לקרוא את הלינקים שנתתי בציטוט.

אם אתה מפקפק באמינות שלי ו/או רוצה לדעת את הדעות שלי בעניין אתה מוזמן לגשת לפרופיל שלי פה מימין, ללחוץ על "הודעות אחרונות" ולקרוא... אני כבר סיימתי לקרוא את שלך.

פורסם
  • מחבר

נחמד מכם שאתם בוחרים להגיד לבן אדם אין לך בעיה כאשר הוא טוען שיש לו בעיה

ועוד אתה טוען שאני חוצפן?

סה"כ בחרת דרך מחוכמת להתחמק מההודעה האחרונה שלי

אם היית מנהל טוב, או מנהל בלי אג'נדה.. יכול להיות שהיית יורד לעצם העניין אבל כנראה שאתה לא מבין

מכוון שאני בחור סבלני אני יציב בפניך את המשוואה שוב:

012: 0% איבוד פאקטים --> אין לאגים --> אינטרנט חלק (פתיחת דפים, העלאות קבצים)

014: 70% איבוד פאקטים --> לאגים מטורפים+זריקות משרתים בתוענה CURRPT PACKET FLOW --> אי אפשר להעלות קבצים, הדף אינטרנט נמרח עם הסקרול ועוד ים חרא

מבין ת'הבדל?

פורסם

NERI.dr, כדאי מאוד שתלמד קצת נימוסין, רמת הדיון שלך לא מתאימה לפורום הזה.

אם אתה מצפה לתגובות ענייניות תתן כאלו בעצמך קודם כל. זה שאתה מתיימר לדעת איזה אג'נדה יש לי אם בכלל לפי שקראת פסקה אחת של מה שכתבתי בנושא בפורום הזה זאת חוצפה!

מה עוד שאני בטוח שעדיין לא קראת אפילו את הקישורים שנתתי ::)

בנימה אופטימית זו - ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים